Apr. 30, 2013

Snart far jag ut och träffar Lovisa för att sedan gå vidare mot majbrasan och resten av folket!
Hoppas att ni får en bra valborg! :)


Apr. 30, 2013

Tog en riktig sovmorgon imorse eftersom alla som går på NTI är lediga idag och imrn! Så sjukt skönt :D
Taggar kvällen med tre rätters middag med familjen sen blire majbrasa och andra trevligheter med kompisar!


Påväg hem


Apr. 28, 2013

Igår var vi och badade i holmsund för att det var gratis fast jag satt typ mest i bubbelpoolen heheh men det var skönt!
Sen idag har jag varit med Lovisa och Jonte i de fina vädret och käkat glass o ba snackat! Men nu ska jag titta på vampire diaries och dricka/äta min smoothie. Min skolvecka har varit tung men nu känner jag mig utvilad och tar emot den nya med öppna armar, jag är ju ledig tisdag och onsdag så inget att klaga på! Godnatt :)


''


Apr. 26, 2013

Hehe jag gör verkligen allt för att få sluta tidigare så idag vart det två lektioner och fick skippa engelskan för att läsa hemma och istället sluta halv tolv ist för halv två! Hihi känner mig duktig :]
Efter skolan åkte jag till subway och käkade en macka, så jäävla gott! Sen nu sitter jag på bussen hem och det ska bli så himla skönt med helg och bara ta det lugnt.


Apr. 26, 2013

Gjorde sista np i svenska idag som var uppsatsen. Fyfaan säger jag bara. Efter det så var jag så jävla trött och less att jag helst ville dö men sista lektionen fick vi sitta ute i solen och jobba och det var så himla skönt! Nu ska jag strax sova för att jag är så himla trött, godnatt! :)


Skulle lagts upp för typ en timme sen

Är just nu påväg hem från öppet hus, inte fel med gratis mat från max och en kväll med klasskompisar! Och detta väder, man kan inte göra annat än älskar känslan att det snart är sommar!

https://cdn1.cdnme.se/1731687/7-3/pic_5179789c9606ee3357a8b262.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1731687/7-3/pic_5179789c9606ee3357a8b262.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1731687/7-3/pic_5179789c9606ee330cdbef54.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1731687/7-3/pic_5179789c9606ee330cdbef54.jpg" class="image">


Jennifer Lawrence♥

"Jag försökte få min kropp se frisk och stark ut, inte mager och undernärd."

meer maaaat

Var och simmade med Lovisa och vi körde faktiskt ganska hårt, lite tufft när jag redan har träningsvärk och jag tror inte att det kommer vara bättre imrn! Här kmr min kvällsmat som vanligt, hungrig efter träningen så det här ska sitta fint i magen! Puss godnatt♥

fitspo

Om ni tycker att ni är tjocka, om ni inte är nöjd med eran kropp. Varför inte göra någonting åt det? Se till att du får den snygga kroppen du alltid drömt om? Helt ärligt tycker jag inte synd om någon som säger att de är tjocka för att istället för att sitta där och tycka att du är tjock gör någonting åt det!
Ingenting är omöjligt och ge aldrig upp!

Apr. 24, 2013

Nämen! Appen funkar tydligen igen :D
Dagen har varit dryg men efter chokladen jag köpte så tror jag att det blev bra igen ;) nämen stannade på supporten och gjorde bort lite grejjer så det kändes väldigt skönt! Efter nationella imrn så kan jag nog slappna av för den här veckan.
Sen idag när städaren på skolan skulle fråga om en nyckel var min så lyssnade jag på musik och hon kom med handen bakifrån så vart jag så rädd att jag hoppa till och höll på slå till henne.. Hon fick då ett riktigt gott skratt kan jag säga!
Älskar förresten detta väder!


heh förlåt men här kmr receptet!

MINTGLASS MED CHOKLADKROSS

3 dl grädde
4 äggulor
1 dl socker
Några droppar pepparmints arom
Några droppar grön karamellfärg
200 g mörk choklad

GÖR SÅHÄR:
Börja med att vispa upp grädden. När det blir ränder i grädden så är den klar.
Vispa upp äggulor och socker med en vanlig visp och vispa upp lätt.
Vänd ner äggblandningen i grädden.
Hacka ner chokladen och frys i minst 4 timmar.
Rör om i glassen några gånger.


Jag fattade inte vad hon menade med ränder i grädden men jag vispade den lite längre än vad man brukar göra. Det står inte när man ska sätta i pepparmintsaromen eller karamellfärgen men jag satte i de innan jag satte i den hackade chokladen. Jag droppade i ganska mycket pepparmintsarom för att jag ville va säker att det skulle smaka mint. Sen när jag skulle röra om i glassen efter typ en timme så gick det inte så bra så jag sket som i de. Dock fastnade typ chokladen i botten men det gick bra ändå!

Glassen fick VG i poäng för att det smakar ju inte riktigt som köpt men god ändå!

Jag tror det är italiensk glass också..


I'm just trying to be happy in this world of hate and misery.

Haft en supermysig helg med min älskling med film och massor av godis!
Eftersom blogg appen fuckar ur så kan jag inte blogga lika mycket som jag vill.. Därför har jag tagit systemkameran och fotat min kvällsmat som jag sitter och mumsar på och tittar på Vampire diaries, vardagslyx♥ Och till er som ville ha receptet till glassen så gör jag ett tidsinställt inlägg till ungefär 10 imrn!

Apr. 20, 2013

Imorse vaknade jag samma tid som bussen gick, men på 6min hade jag packat och gjort mig iordning så jag hann med bussen som går genom holmsund så jag hann till frukosten till skolan och tills jag började!
Efter skolan åkte jag och Robin hem till han och ikv har vi sett på Sune i Grekland bland annat och bara myst! Ha en bra helg allihop! :)


Apr. 19, 2013

Ikv har jag sett saik ta sm-guld hos Linnéa och är hur stolt som helst över dom! Vunnit 11 av 12 matcher, helt enkelt SVERIGES BÄSTA LAG!
Min kvällsmat ocksåå:


träningsinspo


Mintglass med chokladkross

Efter middagen gjorde jag egen glass med mintsmak och krossad choklad, kan lägga upp receptet om det är någon som vill också! :) Sen for jag och simmade och jag var ensam större av delen. Körde uthållighet och det är så mycket lättare att fokusera när det inte är så himla mycket folk runtomkring!
Det är alltså bara att kommentera det här inlägget om ni vill ha receptet! :)

Päron och kiwi


Apr. 16, 2013

Ni har aldrig fått riktigt bilder på min skinnjacka jag köpte på cubus i Stockholm så här får ni:


Apr. 16, 2013

Gick in och kollade vad jag gjorde precis det här datumet för ett år sedan och då hade just fått veta att jag kom in på mitt första val, NTI! Minns att jag var väldigt orolig över om jag skulle komma in men nu i efterhand så behövde jag inte de för i princip alla kommer in på NTI!
Hade lagt upp den här bilden också, när vi spelade in en liten film på obbola skolan ;)


Apr. 16, 2013

Hade tal i svenska nationella idag och då hade först halva klassen på förmiddagen sen halva på eftermiddagen. Det hade jag och började 13.00 och gick i skolan typ en och en halv timme, hur skönt som helst ju! Sen kom Joel och Lovisa och hämtade mig på skolan sen var jag med dom ett tag och besökte obbola skolan sen hem till lovisa o käka bullaaar :)
Undra vad som gömmer sig under mitt byxben? ;)


just nu:


Härliga måndagar!

Dagen gick bra, innebandy som sista lektion och det var kul som vanligt! Sen åkte jag bil hem med Joel som nyss tagit körkortet, grattis till han!
Efter middagen sov jag ett tag innan det var dags för simning vilket var jävligt drygt för att det är så jäävla mycket folk på måndagar, men jag träffade min lärare där igen så vi bytte lite ord.
Känner att det var allt för längesen jag la upp en matbild så här har ni mitt kvällsfika!


Apr. 15, 2013

SAIK vann och det står 2-0 i matcher till oss, tillsammans mot guld!
Asså jag blir typ helt förtrollad av regn.. Satt vid köksfönstret och lyssnade hur länge som helst, blir typ lugn av det. Längtar tills åskan kommer också!! Men eftersom det regnar måste det väl verkligen va vår, eller??


Nu blir det hockey!


Apr. 14, 2013

Blogg.se appen har spökat, därav dålig bloggning men i helgen har jag varit med kompisar och imrn blir det pluggning, hockey och trerättersmiddag!
Och dippen är inte gul och typ bearnaisesås, den va typ orange irl ;)


Never, ever give up.

Lägg ner 5min av era liv och titta på den här videon, och glöm aldrig att tro på er själva!
och att aldrig ge upp.

That's right!


Apr. 12, 2013

Igår simmade jag igen och efter det käkade jag kvällsfika SOM JAG INTE TOG KORT PÅ!! det var tufft men jag är stolt över mig själv!
Jag kanske behöver byta design eller vad säger ni? Lite 2012 kanske..


Eheheh min brunch idag:


Mer maat!

Efter en jobbbig men skön simtur så känner jag mig förtjänt av det här:


Apr. 10, 2013

Såhär såg det ut imorse, sen på dagen blev vädret jättefint!


Apr. 10, 2013

Skolan idag gick bra och vi har kommit på en plan så att vi kommer få va lediga på fredag, riktigt najjs! Nu ska jag snart fara och simma om någon snäll mamma elr pappa kan skjutsa mig :]
Här får ni en bild på vad vi håller på med just nu, animerar i stop-motion, tror att det kommer bli riktigt bra!


Apr. 10, 2013

Gårdagen gick bra i skolan, dock väldigt trött men. Sen på kvällen var jag med kompisar och bara hängde, trevligt :)
Haha lovisa kom med förslag att jag skulle döpa omm bloggen till matbloggen, kanske skulle va nått? ;) nämen jag gillar mat och om inte ni gör det så behöver ni inte läsa min blogg!


Apr. 08, 2013

Första skoldagen sen lovet och det gick bara bra faktiskt. Hade idrott sista lektionen och då var det innebandy, skitkul! Sen fick vi tårta också för att fira att NTI ska flytta till nybygget ovanför kungspassagen, fyfan vad najjs! Vetat ett bra tag men nu fick vi det äntligen klart, hur skönt som helst.
Följde med Linnéa efter skolan och duschade här sen har vi ätit korvstroganoff till middag, min favorit! :)


Apr. 07, 2013

Ett lugnt och skönt avslut på detta lov och nu äre väl bara att tagga upp till skolan, godnatt!


blåbärspaj!



Apr. 07, 2013

SAIK vann ju och Luleå vann lver Färjestad så nu blir det Skellefteå och Luleå i final, spännnande! Sen får ni en bild på min lunch igår och sen hur jag såg ut igår, dock syntes inte lockarna nå bra :( haft en rolig kväll och natt igår med kompisar!


Apr. 05, 2013

Nu far jag och pappa till skellefteå för att se SAIK, nu vinner vi de här!!


Apr. 05, 2013

Igårkväll var jag hos Linnéa och såg hockey, så stolt över SAIK! Ikväll var jag med kompisar och bara hade det bra. Mamma färgade mitt hår idag också och det vart mörkbrunt som vanligt, mycket nöjd! Dock fastnade jag inte på bild men..

https://cdn2.cdnme.se/1731687/7-3/pic_515e04a49606ee3b804da948.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1731687/7-3/pic_515e04a79606ee34bf5e7cdd.jpg" class="image">


Ute i obbolabuschen händer de mycket!

Lite rådjur runt två snåret mitt på dagen! Dom var dock 4st!


Apr. 04, 2013

Dagens frukost bestod av tunnbrödsrullar med ost, skinka, räksallad, gurka och paprika. Detta avnjöts med en KOPP (viktigt) oboy och en gnutta sol, underbart!


Apr. 04, 2013

Hände inte mycket på stan, lovisa inhandla lite saker och vi var mest med folk! Trevligt det med :)
Nu sitter jag och snapchatar med min påjkven och ska snart sova, godnatt!


Nu: stan!


Apr. 03, 2013

Varit med kompisar hela dagen och bara haft det bra. Sen har jag invigt moppen (doris) för i år och det var fan najjs! Saknat lilla doris juu :]
Imrn åker jag och Lovisa till stan så kag ksk skriver då! Godnatt :)


min frukost:


Apr. 02, 2013