Speciell måndagsinspo!






lol thats me

 

Sjuk men rolig film!

 

Julmat i mängder

Inte så social på bloggen dom två senaste dagarna men ni förstår nog varför! Jag har ätit och ätit och ätit dom två senaste dagarna så det är helt sjukt.. Här nedans er ni maten så ksk ni förstår varför jag åt så mycket! Jag fick inte några jättespeciella julklappar men ni ska få se dom bästa senare.
Hoppas alla haft en jättebra jul! :)



Julaftonsmorgon

Varje julaftonsmorgon brukar jag gå till Linnéa och byta julklappar, gjorde samma sak i år och titta vad jag fick! Så fint :)



Excited!



Dan före dan före dopparedan

Julen bara flödar och det är bara två dagar kvar till självaste julafton!! Helt sinnes. Dagen har varit seg efter lite konstig sömn men ikv ska jag faktiskt gå i säng i normal tid har jag bestämt. Men nu ska jag se Polarexpressen tillsammans med glögg, julvört med julpräst och pepparkakor. Jag tror alla har förstått att jag älskar julen och alla dess smaker!
Här har ni nått annat gott som jag käkade när jag o nåra brudar tog segerfika!

Body butters

Idag har jag, mamma och syrran varit på stan en snabbis och kirrat det sista inför julafton! Sen gjorde jag polkagrisknäck vilket faktiskt blev ganska så gott! Och ikv var jag med kompisar, vi chillade mest och jag o Lovisa bytte julklappar som ni ser här nedan, alla luktar dögott!

Jullov!

Idag fick vi äntligen ett välbehövligt jullov! Så sjukt skönt att kunna slappna av i lite mer än två veckor. Idag myste vi mest på skolan med julquiz o massa julfika. Vi hade även julklappsleken med tjejerna i klassen och jag blev otroligt nöjd över de jag fick som ni ser nedan!

Kom hem för ungefär en timme sen från en kväll med massor av skratt och andra trevligheter! Nu ska jag äntligen sova och ska ta en rejäl sovmorgon imrn också har jag bestämt.


Lite bilder från förra vintern

 

Vart är snön någonstans?

Som jag sa i början av månaden så förutspådde jag att det inte skulle bli jättemycket bloggande pga skolarbeten. Så blev det men efter imrn så är det över för den här terminen. Känns så äckligt skönt!
Dagarna är slut förutom den sista som var min kvällsrutin. Jag brukar tvätta ansiktet, sen smörja in det, borsta tänderna, smörja in fötterna ibland, olja in naglarna och sätta idomin på läpparna. Sen går jag och sover! Och det är precis de där jag ska göra nu så godnatt♥

Dag 16 - Något jag ser framemot

För er som inte missat det så är det ju självklart julafton!

Lite extra måndagsinspo!









Dag 15 - Mina favoritskor

Absolut mina fake Jeffery Campbell varje gång!
 

Lucia

Torsdagsnatten till fredag lussevakade jag, Linnéa och Pontus på Lucia movie night. Vilket är ett evenemang av SF där man dygnar och får se förhandsvisningar på tre hemliga filmer. Enligt mig var dom två första filmerna bra, sen vet jag inte om den tredje sög pga trötthet, de faktum att den var mer än tre timmar eller så var den bara helt enkelt kass! Jag åkte ju till skolan efter och jag var otroligt pigg trots ingen sömn, antar att hyperaktiviteten kom in. Så igårkväll somnade jag efter att varit i vaken i lite mer än 30 timmar.
Här får ni några bilder från gårkvällen:


Just nu slår jag in julklappar med julmusik, mys!

Dag 14 - Den bästa tiden på året

Jag måste ändå säga sommarlovet. Det är ju så underbart när man är ledig och kan göra vad man vill när man vill och denna ständiga värme är ju såå skönt! Man kan vara ute dygnet runt och det är lika ljust dag som natt. I sommar blir det sista riktiga sommarlovet så det ska jag verkligen ta vara på!

Glöggprovning

Vi hade lite glöggprovning här hemma och i alla fall jag kom fram till att det bara var Päron och Cognac som var god men lite kul att testa iaf! Hehe vi vaskade dom som smaka skit, *lyxigt*

Dag 13 - 5 saker jag gör varje dag

- Borstar tänderna
- Äter
- Tittar på julkalendern hehe
- Leker med ipaden
- Tvättar ansiktet

Nu kör vi!




Julmys

Igårkväll var jag med nåra tjejer från klassen, vi åt gott, mysde och julpysslade. Det måste vi bara göra om!





Dag 11 - Två bilder när jag är osminkad


This day will never come again.




Hot chocolate

Idag har jag gjort bort matte nationella förutom den muntliga delen vilket känns otroligt skönt! Men efter de la huvudet av och allt gick åt motsatt håll. Därav ingen dag 10 idag när de ändå bara var om mitt bloggnamn. De var nånting två fjortisar kom på vid namn Hanna och Linnéa sen kom jag inte ihåg nått mer hehe.. Men ikv har jag bara tagit det lugnt och druckit varm choklad, mys!

Dag 9 - 10 senaste låtarna på min spotify lista

 

Mycket se framemot!



Andra advent

Idag var samma som igår, jobbade. Rätt mysigt ändå trots kylan! Efter middagen la mig i ett kokhett bad och hade adventsmys med julmusik + fika. Hur skönt som helst!



Dag 8 - Bästa filmerna enligt mig

En oväntad vänskap
Never say never
Polarexpressen
Torka aldrig tårar utan handskar
 

Dec. 07, 2013

Idag jobbade jag, Lovisa och hennes föräldrar på Gammlia julmarknad. Jag gjorde sjöbaber i kylan vilket ledde till genomfrusna fingrar men annars gick det bra. Det blir samma sak imrn så jag ska snart gå och lägga mig!



Dag 7 - 5 saker jag hatar

- Folk som smaskar
- Folk som är dryga
- Folk som glor
- Folk som aldrig svarar när man skriver till dem
- ALLMÄNT FOLK HAHA!

Rest in peace.

Idag hade jag typ bara historielektion i fem timmar med en lunch emellan. Käkade pizza till middag sen har jag hängt hos Linnéa hela kvällen och tyckte det var jätteorättvist att Kevin vann.. Men det går ju alltid bäst för tvåan såatt!
Nu håller jag på att smida planer för nyår men ska nog sova så jag är pigg då jag ska vakna 7.45 för jobb imrn! Ha en bra helg!

Dag 6 - Mina produkter jag använder

 

pepparkakshus

Idag hade vi bara en 4 timmars lektion som började 11.40, skönt med sovmorgon.
Efter skolan åkte jag in till stan och jag käkade på frasses med Linnéa mm. Sedan hämtade vi ut biljetter till premiären av Biebers nya film, ÄR SÅ TAGGAD!
När jag kom hem gjorde jag och mamma pepparkakshus, vart ganska gulligt♥
 

Dag 5 - Min favorit bild

 

Julmys

Chill dag på skolan, korvstroganoff till lunch, muuums!
Efter middan gjorde jag klar en svenska uppgift sen har jag haft julmys med julmusik, slagit in julklappar, osv. Så mysigt!

So close!



Dag 4 - 5 saker jag gillar

Serier
Sommar
Vänner
Julen
Musik
 
 

Dec. 03, 2013

Idag fick vi sluta tidigt så jag var hemma redan vid två. Då kollade jag på senaste avsnittet av Paradise hotel och julkalendern medans jag gjorde en dubbelsats knäck till julafton som ingen får röra hehe! Sen efter middagen åkte jag till Lovisa där vi bakade kladdkaka och chokladbollar som vi sedan mumsade på till en film. Riktig mysig kväll!



Dag 3 - Det här har jag i min väska

Här ser ni ett klassiskt innehåll av min väska en skoldag där jag inte behöver datorn. Med ipaden, skåpnyckeln, touchpennan och även vattenflaska som tillägg annars är det saker som alltid finns där!
Dock är tubhalsduken mest där för utfyllnad så inte hela väskan ramlar ihop hehe:]

måndag

Måndag bortgjord. Med fullspäckad dag med bland annat träning till matte NP så skulle vi på allt ha ett psykologi prov där på slutet då hjärnan redan var utpressad på kunskap. Dock gick det oväntat bra utifrån mina förväntningar så det var väldigt skönt! Ikv har jag försökt få svenskan gjord men det gick inte. Satsar på imorgon istället. Hoppas ni fått en bra start på veckan!♥
 

Måndagsinspo!





Dag 2 - En film som jag kan se om och om igen

Project X och 21 jump street är två filmer jag aldrig blir less på, så sjukt bra!
Och nej jag kunde inte bara välja en hehe.

16 dagar

Nu i december ska jag göra en sån här lista. Jag har kollat igenom massa såna här listor och jag har kommit fram till dessa 16 punkter. Jag brukar aldrig orka göra alla men nu håller jag på att tidsinställa alla så det blir gjort! Det är väldigt mycket plugg nu och jag kanske inte hinner med bloggningen så bra därför gjorde jag det här. Det kommer att komma upp vid 13.00 varje dag fram tills den 16:de december.
Hope you like it!

Dag 1 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig själv
Dag 2 - En film som jag kan se om och om igen
Dag 3 - Det här har jag i min väska
Dag 4 - 5 saker jag gillar
Dag 5 - Min favorit bild
Dag 6 - Mina produkter jag använder
Dag 7 - 5 saker jag hatar
Dag 8 - Bästa filmerna enligt mig
Dag 9 - 10 senaste låtarna på min spotify lista
Dag 10 - Meningen bakom mitt bloggnamn
Dag 11 - Två bilder när jag är osminkad
Dag 12 - 5 saker jag gör varje dag
Dag 13 - Den bästa tiden på året
Dag 14 - Mina favoritskor
Dag 15 - Något jag ser fram emot
Dag 16 - Min kvällsrutin

Dag 1 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig själv

-Född 19 maj, 1996
-Bor bara med mina föräldrar
-Har två katter
-169 lång
-Storlek 41 på fötterna
-Är väldigt envis
-Och även trevlig har jag hört
-Älskar musik
-Älskar julen
-Älskar att fota

Dec. 01, 2013

Fick cykla hem i snöstorm, så härligt! Som jag längtat.
Blev tvungen att göra en snöängel också ;)