'

Förlåt för att jag inte bloggat något men jag åkte på feber och haft det dom senaste dagarna, är också förkyld men jag drar mig nog till skolan imrn så ksk jag får upp bloggningen lite när jag är frisk igen! :)

Jan. 24, 2013

Sitter just nu on tha bus och börjar ett idag, fett skönt! Dock fick jag lov att ta elva bussen men ändå en fet sovmorgon. Idag har vi två lektioner sen ska vi göra och äta tacos på skolan till middag och sedan äre öppet hus i typ två timmar tror jag? Jag klagar inte ;)
Ha en fortsatt bra dag!


fortsätt #prataomdet

Lite halvdryg förmiddag med gruppdiskussioner o shit men jag överlevde! Föreställningen var faktiskt ganska bra, helst när Meliz Karlge från Johan Falk var med, hur coolt? ;)
bilder tagna från google

Den som inte tyckt att jag är/varit konstig känner mig inte tillräckligt bra.

Vart ett besök på hemmakväll och vi gick ut med två feta godispåsar, mums!
Ikv har jag varit med kompisar som jag inte har på jag vet inte hur länge.. Men kul vare och det var riktigt länge sedan jag skrattat så mycket, har typ fortfarande ont i magen ;)
Imrn har vi typ sex och samlevnad eller vad man ska kalla det #prataomdet var då hashtagen ;) Men vi behöver inte sluta halv fem och vi ska se en föreställning/teater efter lunch så det blir nog en helt ok dag!
Pusshej♥

pussheej!

Tjatjaa! Just nu sitter jag på sista lektionen som är bild och dagen har rusat fram som vanligt! Härligt värre må jag säga :)
Efter skolan ska jag och Lovisa vänta på bussen i typ en timme sen åker vi hem 15.30, jag är sugen på godis så det ksk blir ett besök på hemmakväll eller något sådant :]

8 bekännelser/sanningar

  • Jag har varit ett tag/blivit beroende av serier, går inte att sluta se!!
  • Jag ska börja motionsimma.
  • Jag har blivit ovanligt intresserad av hockey och självklart bästa skellefteå♥
  • Så fort jag blir rastlös så kollar jag på alla bloggar jag vet, flera gånger i hopp om att någon skrivit något nytt.
  • Jag älskar min nya skola, verkligen världens mysigaste!
  • Jag är hur kär som helst i min lilla tönt♥
  • Jag saknar redan julen, men nu taggar vi sommar!
  • Jag älskar mitt liv, det är helt perfekt nu!

man måste ju bjuda på sig själv!

Idag har vi först firat pappa med lite besök och fika för att han fyller år imorgon. Sedan följde jag med Jessica och Per till en innebandy match på ola som herrarna vann, faktiskt ganska kul att titta på!
Ikv har jag tittat på pll och gjort läxa, känner mig duktig och ska strax sova, godnatt♥
som ni ksk ser blev bara webcam bilderna värre och värre ju mer uttråkad jag blev :]

Choklad cupcakes

Choklad cupcakes♥

 

 Ingredienser:

3 ägg

2,5 dl socker

1 tsk vaniljsocker

50g smör

1 dl gräddfil

2 msk kallt kaffe

3,5 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

4 msk kakao

1 nypa salt

100 g mörk elr ljus choklad

 Frosting:

60g mjukt smör

5 dl florsocker

1 tsk vaniljsocker

0,5 dl kakao

100g philadelphiaost

1 msk kallt kaffe

 

Gör så här:

1.Sätt ugnen på 175 grader.

2.Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3.Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet. Blanda det med äggsmeten.

4.Blanda vetemjöl, balpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

5.Hacka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad.

6.Placera ut pappersformar på en plåt och fyll formarna till 2/3 med smet.

7.Grädda i mitten av ugnen i cirka 15min. Låt svalna.

 För frostingen:

1.Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och philadelphiaost krämigt.

Rör sist ner kaffet.

2.Bred frostingen på cupcakesen. Använd gärna en sprits.

 

För mig vart det lite längre än 15min att ha inne dom men det beror på hur stora man vill ha dom. Själv använde jag ingen sprits till frostingen utan jag bara smetade på! Sen kan man hälla på strössel eller något annat!

Om man vill kan man ju bara göra egna muffins som man gillar och bara göra den här frostingen att smeta på för den är sjuuukt god!

Det är inte så svårt som det ser ut, egentligen äre ju ganska lätt så testa!!! :D

Resultatet:

Om någon vill att jag ska lägga upp receptet så kan ni bara kommentera det här inlägget så gör jag det gärna för dom här är supergoda!

Jan. 18, 2013

Dagen gick skitfort med bara två lektioner. Slutade vid elva och käkade då lunch med Yasmine och Alma på skolan och åkte sedan in till stan med dom! När jag kommer hem ska jag dunka musik och baka choklad cupcakes, mums är astaggad :D
Några bilder från gårdagen:


happyyy

Stannar hemma ikv och tar det lugnt med foten, har också upptäckt att min seriesida har börjat funka igen så nu är jag såhäääääär glad!! Nu är mitt liv komplett igen :D

----

Gästbloggat på min klasskompis blogg, kolla den vettja!!
www.lovisadevahl.blogg.se

If you never try you'll never know.

Jag avled inte igår, men det var nära. Så otroligt skönt det var att äntligen va hemma och sedan få mat!
Men dock slutar jag tolv idag och elva imrn så det kompenserar liksom gårdagen så skolan är förlåten ;)
Igår på kvällen var jag med Linnéa ett tag och vi poppade popcorn och bara chillade i soffan och såg tv, jag får ju inte göra så mycket mer än de pga min fot men det var skönt ändå! :)
Efter skolan blire att vila foten och kanske göra lite plugg sen får vi se på kvällen om jag får gå ut eller om jag ska vara hemma och vila foten då också, det får vi se! Nu ska jag återgå till mitt och vi hörs senare!
Jävligt heta♥

Jan. 16, 2013

Sitter just nu på bussen och har varit hos tandläkaren. Går till halv fem idag och ska försöka att inte avlida, ha en bra dag!


Jan. 15, 2013

Blir båda kryckorna igen imrn för foten har svällt upp mer och när jag duschade fick jag kramp och det bara strålade i hela foten, fick typ panik och börja hyperventilera o skit.. Kan det inte bara gå över nu?? Usch less.


Why do bad things happen to good people?

Framgång med bara en krycka idag och mina klasskompisar tyckte att jag vart 70 år äldre med den (y)
Kanske kan gå utan någon alls imrn och jag hoppas på det bästa! Ska till tandläkaren imrn på morgonen också och är inte taggad, fyfan var jag ogillar tandläkare! Ligger långt ner på min lista.. Får ju sovmorgon iaf så det är nått positivt! Godnatt och sovgott alla fina människor där ute♥

Jan. 14, 2013

Måndag idag, rullade på väldigt bra om jag får säga det själv! Matten utgick så då åkte jag, Lovisa och Vanessa till coop och hann sedan exakt till nästa lektion, det handlar om taaajming!
Ikv har jag varit med Lucas och Lollo för det mesta och vi målade naglarna och snackade och skrattade mest, härlig kväll men nu ska jag försöka sova, godnatt människor! :)


13 september 2012

Den här killen måste vara den finaste som finns, är så glad att jag hittat honom!
För 4 månader sen kunde jag kalla denna pojke för min och jag blev lyckligare än någonsin.
Jag älskar dig!♥

Jan. 13, 2013

I helgen har jag bara vilat upp foten och ska till skolan imrn. Idag har jag städat lite i rummet och skrivit ut en massa bilder som jag har satt upp på väggen, just nu är det mest bilder från kamera minneskortet så ska senare koppla skrivaren till datorn och skriva ut lite bilder därifrån också!
Så här ser det ut just nu:


Nu detta:


Jan. 12, 2013

Vart hemma från skolan igår eftersom foten var värre när kag hade varit i skolan och gått hela dagen på torsdagen. Så igår for vi och kollade upp det och foten vart röntgad och det visade sig att ingenting var brutet eller hade gått av bara en rejäl stukning, sjukt skönt att veta!
Så i helgen måste jag ligga hemma och vila.. Just nu sitter jag i min onepiece och väntar på maaaat!


Jan. 10, 2013

Klippte håret idag och efter middagen färgade mamma mitt hår, det känns skönt och fräscht motför innan!


Jan. 10, 2013

Idag hade vi bara två lektioner och dom var inte speciellt seriösa, efter vi slutat 12.05 så åkte jag och linnea till stan och jag klippte mig och sen följde jag med henne till sjukhuset på diabeteskoll. Nu sitter jag med färg i håret och då blir mitt hår nytt och fräscht! Sedan får jag skjuts till gården och hänger där med vänner ikv :)


Jan. 09, 2013

Ikv var jag på gården och det gick faktiskt bra. Jag kan gå utan kryckorna men jag har dom imrn på skolan ändå som stöd så jag inte belastar den för mycket när det håller på att läka! :)
Efter att ha varit hemma så mycket så klagar jag inte över att det är skola imrn, känns ganska roligt faktiskt :D


solig vinterdag!

Foten blir bättre och bättre för varje dag och idag går jag utan stöd med kryckor och gick ut för att fota lite så jag hoppas på att åka till gården ikv och sen fara till skolan imrn, puss!

Jan. 06, 2013

Igår for jag och Lovisa och åkte skrana i harpsjön, vart dock inte bara två åk tills jag gjorde illa foten så nu är den feeeeet av svullnad, och inte lite heller! Man ser inte så mycket på bilden men


Jan. 03, 2013

Har nyss varit på maxi med mina föräldrar och var förbi lindex och hittade ett par mönstrade tights på rean och köpte glass på maxi, nu ska jag mumsa på den medan jag ser nån animerad film med mamma ;)


Jan. 02, 2013

I fredags åkte jag och mamsen till övik och shoppade på mellandagsrean, vi hittade dock bara två grejjer på rean men det är lugnt för det var hon som betala! Fast jag köpte faktiskt halsduken själv, som matchar mina knallrosa skor ;)


Jan. 01, 2013

Hade en jättebra nyårsafton igår med älsklingen, nytt folk och en massa skratt! Jag tror det här året kommer bli superbra! :)
En bild hur jag såg ut igår: