Jun. 30, 2013

Kvällen igår var superkul för de mesta och jag kom hem vid 4 på natten och slocknade nästan direkt. Idag har jag solat och haft lite picnik(?) på bakgården hehe ;)



varför landa när jag kan flyga bland änglarna?




människor som inte kan hålla koll på mitt och ditt.

Suddig bild på outfit till wheels. Var astaggad till någon idiot förstörde men vi ska göra det till en bra kväll ändå, nu kör vi!





middag




fototävling

Jag är med i en fototävling där temat är sommar. Sommar för mig är när man kan slappna av och njuta av sommaren. Vilket ni ser på bilden att jag verkligen gör!
Länk till inlägget: http://autophoto.blogg.se/2013/june/fototavling.html#comments
Och om man vinner får man ett valfritt close-up filter från kamda.se och detta vill jag ha: http://www.kamda.se/close-up10-filter-o52-mm

oändlighet






glömde bilden hehe




Jun. 28, 2013

Nostalgin som uppstår när man ser att alla nior har fått veta om dom kom in på gymnasiet. Minns att man satt o väntade på den dagen och var så jääävla nervös! Och när man fick bedskedet(?) om att man kom in på vad man ville så släppte stenen från axlarna och man var ba så jäävla nöjd! Det firade jag och Linnéa med alkoholfritt jordgubbsvin och jordgubbar minns jag!
Så alla nior där ute förbered er på ett nytt liv och för mig även bättre! Jag var så färdig med obbola skolan jag kunde bli så det var mest skönt att komma bort därifrån. Och var inte så himla nervösa det kommer gå bra, även fast jag var det från början hehe.

köpte denna på rea idag, halva priset!

 

en dag kvar!

Igår var jag med några kompisar, vi åkte bil och for in till stan en sväng och så.


Idag har vi tittat på Tom och Jerry på förskolan och det var fan bra hehe! Sen har jag gjort ett armband också, visst ser det ut som ett utländskt?? Stoolt ;)



movies

Måste bara tipsa om dessa kändis/artist filmer, så sjukt inspirerande. Man får gå igenom deras historia hur de blev kända och deras motgångar osv. Även om man inte gillar artisterna så får man ändå respekt för dem genom filmerna. Dock kommer alltid Bieber filmen vara favoriten! Har ju den på dvd o allt hehe. Så himla fin film.
 

Jun. 25, 2013

Igår tvättade jag massa legobitar och idag tvättade jag nå skumgummi leksaker. Så otroligt bra väder också, fortsätt såhär tack!





just nu:



Jun. 24, 2013

Skönt med måndagen bortgjord, bara 4 dagar kvar nu. Woop woop! Nu har vi även bara 4 barn kvar så man har inte alltför mycket att göra.. Förlåt för allt jobbsnack men eftersom det är ju de jag håller på med just nu så blir det så!
Nu ska jag skära lite frukt sen se katy perry filmen, märkte att hon hade en egen film så det kändes intressant, godnatt!


lite måndagspepp


sista veckan, nu kör vi!

Imorgon blir det sista måndagen jag måste ställa klockan på 7.00 och gå upp o göra något vettigt. Sista veckan med jobb innan jag får sommarlov på heltid, hur underbart låter inte det? Då får jag ta ett välförtjänt sommarlov när jag tjänat in mina pengar för sommaren.
 

Jun. 23, 2013

Sov inte riktigt som en gud inatt för att jag vaknade hela tiden men annars gick det bra. Mamma o pappa kommer och hämtar mig halv tre och sen blire pizza till middag! Känner att jag har ätit jävligt mycket nu under midsommar men det är ju så det ska va hehe :)


nu blir det detta och film!




lilla lovis

Kom till min systers lägenhet vid tre för att jag ska vara kattvakt idag och imrn. Skönt att få ha lägenheten för mig själv! Vi mös bara framför tvn innan jag fixade mat till både mig och henne. Nu springer hon omkring på soffan och jag dricker bubbliz framför tvn, mysigt!





midsommar 2013

Midsommarafton igår, då hade jag även tappat rösten så jag försökte prata och fick typ kråkor hela tiden och dom flesta sa ba va?? hela tiden.. Men annars så åt vi smörgåstårtor till lunch, jordgubbstårta och grillat till middag. Som det ska vara alltså, gudomligt gott! Dock klarade jag inte mer efter middagen då jag var helt slut efter dagen med massa mat och lekar, min förkylning klarade inte det. Tack för en trevlig midsommar iaf!

Glad midsommar!

hehe ganska nöjd med min bubbliz!!



regnigt igår

 

äntligen helg!

Nu har jag äntligen jobbat de här 6 dagarna i sträck och det gick ju faktiskt helt okej, stolt! Idag dansade vi runt midsommarstången med barnen i regnet men det rörde inte oss i ryggen hehe. Sedan fick vi även fläskfilé och potatisgratäng till lunch vilket var myyycket gott!
Ikv har jag varit med kompisar och vi har grillat och dunkat musik i bilen. Trevlig kväll!






Jun. 20, 2013

Har blivit sjuk så min näsa är tät, hosta och ont i halsen.. Känner mig inte taggad på denna dag kan jag då säga..



jävla skitmjukglass..

Idag gick vi på promenad med barnen och plockade blommor till midsommarstången vi ska göra imorgon. Hur gulligt?
Ikv följde jag med mina föräldrar och handlade, jag skulle se till att jag skulle få bubbliz till midsommar hehe ;) Vi åt även mjukglass som var god till en början tills den började rinna och smälta och jag vart kladdig o fan allt så när jag kom hem fick jag ångest för den där jävla mjukglassen så jag tog en cykeltur i hopp om att kalorierna skulle försvinna hehe. Men nu ska jag sova innan jag däckar här i sängen!






Jun. 18, 2013

Ungarna är så otroligt söta men går mig ibland på nerverna. Vi räknade ut att jag kommer få ungefär 3000kr i lön, lite mindre än förväntat men fortfarande mer pengar än vad jag någonsin haft så jag ska vara nöjd!



It's not a diet, it's called eating healthy.

Känner att jag har legat lite på latsidan nu ett tag när man inte kan motionsimma längre men nu måste jag ju ta igen! Även fast jag kanske inte kan träna så mycket nu när jag jobbar men jag cyklar ju lite fram och tillbaka och  jag ska äta bättre, let's go!
 
 

Only a few people care. The rest are just curious.

Idag började ju som sagt det riktiga sommarjobbet vilket är på en förskola här i Obbola. Dagen har faktiskt gått hyffsat fort, jag fick bara väldigt ont i huvudet på slutet men det var nog för att jag inte drack nå vatten. Vi har lite problem med att få ihop mina timmar eftersom jag bara ska jobba 2 veckor istället för 3. Men de säger att det ska gå bra och att jag ska få ihop alla timmar så jag får mina pengar. Så vi får hoppas på det!
Nu ska jag sova och förbereda mig inför dag 2, Godnatt♥
 

förlåt för mobilbilder :(

Dag två av jobbet klart och även den sista av det jobbet. Lönen satt bra i handen efteråt kan jag då säga! Nu ikv har jag köpt massa frukt och legat i badet ungefär två timmar, skönt och välbehövligt. Nu ska jag bara byta sängkläder och ta en god natts sömn så är jag redo för 4 till dagar men den här gången är det sommarjobbet från kommunen. Tack för den här veckan och om två veckor får jag sommarlov på riktigt!







student 2013

skyll dig själv för den här bilden cp^

Jun. 15, 2013

Idag har jag ju jobbat på obbolamarknaden och sålt sjöbab med Lovisa och hennes föräldrar. Väldigt drygt att stå upp i 7 timmar men man tjänar ju pengar så det är värt det!

För er som inte vet är en sjöbab som en kebab fast med friterad strömming, sallad, och en aaasgod röra. Om ni är på marknaden imrn måste ni köpa en!

hehe köpte en munk också ;)

kicks

Hittade mitt kameralock, någon vänlig själ hade lagt den uppepå en soptunna, tack gode gud! Sedan när jag var hos Robin fick jag ett presentkort på kicks av hans mamma och låtsaspappa för att jag fyllt år. Sjukt gulligt.
Så då gick jag på kicks och shoppa lös lite hehe:
Den där lotionen luktade så jäääävla gott kan jag då säga er! Och självklart köpte jag inte festisen på kicks men jag ville testa den för den kändes så somrig och det var den. Helt klart godkänd från min sida :)

hemfärd

Åkte med bussen hem vid två och jag hoppade av vid media markt för att åka till skolan och kolla om mitt kameralock som jag tappade där i onsdags.. Sen åker jag in till stan och ska köpa lite grejjer sen åker jag hem! I helgen blir det att jobba på obbolamarknaden och jag är såå taggad :D
hihi det finns så mycket söta kor i tvärålund :]



Lill Iza


Jun. 12, 2013

Trevlig kväll med älsklingen och hans släkt, vi käkade nyss lite jordgubbar och grädde, sommar!


student

Åkte till Umedalen med Linnéa och hennes föräldrar och vi skulle kolla när Pontus och Robin tog studenten! Bilder kommer senare och dom var såå stiliga :)
Nu är jag och Robin hemma hos honom och väntar på allt folk och smörgåstårtaan!! :D



Jun. 12, 2013

Vi åt middag och tårta hos Olivia sen drog jag och Lovisa till holmsund och va med lite folk, trevligt! :)
Så här såg jag ut idag:



glad tjej på bussen hem!

Vi gjorde lite lekar och käka grillade hamburgare innan vi äntligen fick sommarlov!! Kan inte förstå att det redan är sommar och redan är lov, helt sjukt!





taggade brudar på avslutning!!




Wihoo!!


brännbollsdag

Brännbollsdag idag och vi vann 1/3 matcher men sen vart vi tydligen i final mot halva trean som vann 3/3, dock förlorade vi den men vi var nära! När jag kom hem satte jag mig och försökte sola bort linnebrännan jag fick under dagen men det gick inte så värst bra.. Så jag får ha min jävla linnebränna till min klänning..
Jaja snart blir det att sova, godnatt! :)





årets första dopp!

Kinamaten var helt okej, inte en storfavorit men gott var det! Sedan åkte jag hem till min syrra och hennes pojkvän och vi har tagit årets första dopp på nydala! Kändes lite sent men hehe ;) Nu ska vi nog sova för att jag håller på att däcka här i soffan.. Sedan imrn på morgonen åker jag till skolan och har brännbollsturnering!



solig dag

Dagen började med att jag solade en timme hemma sen åkte jag, lovisa, jonte och hugo båt ut till klubba (en ö) och solade där. Hade bara trevligt! :)
Nu är familjen påväg till kinarestaurang och ska käka där med mormor. Jag har ju aldrig ätit kinamat så det blir spännande att se hur det smakar! :)





Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.

Har solat idag men efter ett tag blir det ju lite långtråkigt så jag började fota så här får ni bättre bilder på mitt nya skal och mina naglar!
Nu är syrran och hennes pojkvän här så vi ska snart äta grillat och sedan färska jordgubbar till efterrätt, mums!♥

grillning

Igårkväll grillade vi och det var för de mesta en bra kväll! Nu ska jag käka fil och mosad banan till frukost sen blir det nog att sola! :)





uut

Lovisa fyller ju år idag så vi har dekorerat hennes tårta sen kom mer folk och vi käkade den och hon fick presenter :) nu ska jag ut snart om hon smsar och säger vart dom är någonstans, vilket hon nyss gjorde så nu far jag pusshej!
Här under är det också en beställning av tre som ramlade mer i brevlådan!





Nygamla Berit

Eftersom någon dum jävel har stulit gamla Berit så har jag fått farmors cykel som är den nya Berit! Tog en runda med henne och hon går ganska bra faktiskt :)







godnatt!

Hängt med lite kompisar idag och efter middagen fixade jag nya naglar. Jag blir som en provdocka men det är roligt med nya kreativa designer varje gång, och nöjd som vanligt!
Den där jävla blixten man blir blind av..





Helt jävla sjukt


mums


Better things are coming to me I hope.

Idag har jag solat och bara vilat. Efter middagen följde jag med till maxi och handlade, imrn ska jag käka risifrutti och mosad banan, mmm sugen nån? Men strax ska jag iallafall baka daim muffins som jag varit sugen på ett tag. Sen om jag kan äta dom får jag väl lösa då ;) Som vanligt får ni kommentera om ni vill ha receptet! Ni kanske blir mer sugna när jag lagt upp bilder på dom mmm. Hörs då!♥

bajstandläkare

Idag var jag på skolan men vid halv ett åkte jag till sjukhuset och opererade bort en visdomstand som inte växt ut än. Korkat men nu är det över och jag har ont och vill bara trycka i mig massa sötsaker och tycka synd om mig själv men det går ju inte.. Kan typ bara äta flytande. Jag har tagit helg, känns skönt. Godnatt :)





spårade hoppbilder

Det hela började med att jag skulle fota mitt nya linne som jag köpte idag så är har ni dom bilderna:
sen spårade det lite och jag började ta hoppbilder och några blev lyckade:
sedan kom de mindre lyckliga (fråga mig inte vad jag gör):

snart sommarlov

Kom till skolan tidigt från robin för att jag var osäker om vi hade lektion på morgonen men det hade vi givetvis inte. Sen visar det sig att vi inte hade nån idrott heller så vi hade alltså ingen lektion alls och där satt jag på skolan! Nämen då väntade jag tills butikerna på stan öppnade och brände lite pengar hehe.. Men det var faktiskt presenter så. Och ett linne från presentkort. Visar sen resan när jag bara skulle ta kort på linnet men som spårade ganska rejält..
Solade och fotade lite när jag kom hem♥

2 juni

I fredags åkte jag in till stan för att träffa Robin, Marion och Chrille. Vi käkade middag på frasses och såg sedan på The hangover part 3, faktiskt väldigt rolig! Efter det åkte jag hem till Robin och i helgen har vi bara myst, planen var att sola men det fanns tyvärr ingen sol.. Just nu tittar vi på Partaj, hoppas ni haft en bra helg! :)
jaaaa jag vet att bilden vart suddig