skönt

Ledig idag för vi inte hade nått att göra i skolan så jag ligger och pressar i solen!



May. 30, 2013

Började halv tolv idag, hade ett betygsamtal sen tog jag helg! Medan jag väntade på samtalet så gjorde jag bort det sista så nu ska jag bara läsa igenom en text och kanske förbättra den lite sen har jag gjort klart allt, så underbart skönt. Nu ska jag ta denna välförtjänta fikan och se på en film, godnatt! :)


May. 30, 2013

Asså jag vart inte bränd för de försvann efter ett tag men det var ju jätterött först.. Aja annars så hare varit en bra dag, jag och Linnéa hann med 14.15 bussen för att den var sen och då åkte vi hem till henne och bara tog det lugnt, OCH DRACK SAFT :D sen efter middagen har jag pluggat och sett på film. Om ni inte sett Abduction med Taylor Lautner, se den!! Godnatt :)


Before you start pointing fingers, make sure your hands are clean.

Slapp dag idag, en uppgift som vi har kvar som jag jobbar med på de flesta lektioner. Så skönt när den är klar och på fredag är det reststopp så då får man ta sommarlov i sinnet! Jag satt ute i solen i seriöst en kvart och vart röd.... vad i helvete hände?? :(

tisdag

Efter middagen moppade jag och Lovisa till maxi och köpte lite gott och satte oss i solen. Sen moppade vi tillbaka till obbola och hängde med kompisar, härlig dag med härligt väder! :)



Ba myser i solen!


May. 28, 2013


måndag

Sista lektionen hade vi idrott och då tog jag en promenad vid älven, så sjukt fint! Sen efter skolan så följde jag med Linnéa hem och fick min favvorätt till middag, korvstroganoff! Sen hängde jag där hela kvällen och bara tog det lugnt :)





pluggar och just hämtat lite energi

Känner att jag bara vill få bort allt plugg så man kan få slappna av någon gång! Därför sitter jag här en tråkig lördagskväll och gör en parafras på ett konstverk, helt okej.



gårdagen

Igår efter skolan åkte jag och pojkvännen till sfparken och satt där på en filt, käkade mjukglass och ba myste. På kvällen åkte jag runt med polarna i Joels bil och dunka musik o hade kul! :)







Fruns kost idag, alltså fru kost


bildeer

Vi har tre lektioner idag och jag känner att vi inte kommer göra ett piss så den här dagen känns ganska ovärd men..
Solade igår och fotade mina skor så här har ni bilder!










Kvällsmat ftw!


ledig dag

Idag på stan så har jag köpt två par tygskor, en bandue bh, käkat på subway och sen har jag solat i sfparken! Väntade på Lovisa och Joel så när dom hämtade upp mig på stan så åkte vi på lite affärer och när jag kom hem la jag mig i solen! Lägger upp bilder från idag typ imrn eller något. Nu ska jag nog plugga tills det är sängdags, godnatt mina vänner♥
Hittade blommor på altanen när jag kom hem som jag genast var tvungen att fota!

åh guuud vilken fin kärlekshistoria!


@subway






sister

Börjar få bort mycket i skolan och har snart inte nånting kvar, känns skönt. Åkte hem till min syrra med Linnéa efter skolan och vi käkade middag och hälsade på kissen! Nu har hon typ nyss åkt hem och jag och syrran ska se film och käka kakor. Jag sover över här inatt men jag är ledig imrn men jag ska på stan ändå och göra ett ärende och käka på subway, sen åker jag nog hem och solar!





vi är 10pers och fika för typ 20 ;)

Hihi vi får fika av våran lärare för att vi är så duktig på matte! Dock behöver vi en termin till på oss för att klara kursen men han uppmuntrar oss ändå, skön morgon vill jag säga!



May. 21, 2013

Har verkligen pluggat ikv så att jag får vara ledig på torsdag, känns skönt! Imrn ska jag åka direkt hem till min syrra från Umedalen och käka middag och sova över. Ska på ett ärende på stan på torsdag runt 9 så det passar perfekt att sova i stan då, skriver imrn för nu håller jag på att somna, godnatt!
Käkade upp sista smörgåstårtebiten ikv också, nu är den borta...


lovely friends

oredigerade studiobilder

sommar

En väldigt kreativ dag idag kan man säga, typ bara haft estetiska lektioner. Självklart njuter man hela tiden av vädret och går ut på balkongen så fort man har tid över, löven är ju till och med framme! Underbart :)





"You have always more strength than you think."

Ikv har jag sett film, käkat smörgåstårta och bara tagit det lugnt!
Såg Go for it och Waiting for forever, båda var bra så ni kan ju kolla upp dom.
Lugn och skön start på veckan och är redo för veckans trevligheter, godnatt♥

Don't touch my camera or phone!

Fick med några par trosor hem och kollade även på skor och tror att jag vet vilka jag vill ha. Ikv blir det antingen att ta det lugnt och vara hemma eller åka ut och va med kompisar. Vi får se helt enkelt!
Här har ni några bilder från den fina gårdagen:
Glömde skriva i inlägget med presenterna att jag fick ett stativ också, som jag testade här!

på bussen

Har bara haft två lektioner sen käkade jag lunch och nu är jag påväg till stan. Jag ska till tandläkaren 13.45 men eftersom idrotten börjar 13.35 så hinner jag inte va på den. Så medans jag väntar på min tid ska jag shoppa med presentkortet och pengarna :D



Det här är vad jag fick:

Och jag vill tacka mamma, pappa, syrran, pojkvännen, mormor, farmor, moster, kusin, Linnéa, Joel och Lovisa!
Hoppas jag inte glömde nån..


May. 19, 2013

Släkten har varit här och vi har käkat maaassa tårta och det har varit supergott! Ikv blir det mer med kompisarna. Jag visar senare bilder på vad jag fått, pusshej!









May. 19, 2013

Kulturnatta var najjs, hände inte så mycket men der var trevligt att vara med folk! Träffade Linnéa också när jag och Robin hoppade av bussen, min lilsis som var först att säga grattiiis! Hihih jag fyller ju åår idaaag!!


Hehe glömde dom här bilderna:


May. 18, 2013

Nu har vi nyss käkat grillat och vi väntar på att Joel och Lovisa ska komma och hämta oss med twofårtin! Sen åker vi vidare till kulturnatta, det kommer bli såå kul :D
Här har ni dagens outfit ;)


May. 18, 2013

Igår kom jag och robin hem och vi satt ute i solen tills det var middag och även den åt vi i solen, mys! På kvällen var vi med lite folk och bara hade det trevligt :)
Nu fortsätter vi sola men idag blire baksidan för mig för att jag vart så himla bränd på bröstkorgen igår för att jag inte hade smörjt in mig hehe...


------

"Life is not measured by the breaths we take,
but by the moments that take our breath away."

credit till er som orkade läsa!

VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG

När vi kom till skolan imorse hade jag två jackor och då tog jag av mig ena som jag hade moppenycklarna och alla kort i (vilket jag inte fattade då). Dagen gick och jag tänkte inte på det men när jag och Lovisa skulle köra hem så märkte jag de så jag ringde pappa och han kunde hämta mig. Fick skjuts av Lovisa till coop på teg där jag väntade på pappa, när han kom for vi hem och jag började leta extranyckeln till moppen.. Jag hittade den inte och fick panik och fällde nog någon tår. Som tur var så hittade pappa den sen i en låda full av grejjer. Vi körde tillbaka till Umedalen med bilen och jag körde holmsundsvägen så att jag kunde fara till storsjö direkt och simma. Men då hade jag ju självklart glömt "simkortet" eller vad man ska säga (samma som gymkort fast för motionssim). Så jag körde till Obbola sen till Holmsund igen och simmade.
Det här är ungefär min dag, känner mig väldigt olyckad idag..
Men det var jättefint väder idag och varmt så det var faktiskt ganska skönt att köra moppe!

May. 16, 2013

Jävligt skönt med sovmorgon kan jag lova! Nu ska vi fixa oss och käka frukost/lunch sen moppa till skolan, hihi najjs! :D


fotaa

Idag blev det att jag moppade till stan och vid maxi mötte jag Lovisa och Vanessa! Där köpte vi pringles och såpbubblor, vi fotade med såpbubblorna och ikv har jag och Lovisa käkat pringles samtidigt som vi pluggat, dutttiga flikkor jao! Nu snart ska vi väl gå och lägga oss och imrn moppar vi till skolan med Vanessa. Vi börjar halv tolv så det blir skönt! Hoppas ni haft en lika bra dag som jag! :)

hahaha åh humor..


mer lek i studion

Hahah idag lekte vi i studion lite igen och här är resultet! Eller lite av det iaf hehe.. Vi skulle ju svinga upp håret så det skulle stå rakt upp men det slutade att vi aldrig gjorde samtidigt och att vi såg ut som retard i ansiktena, men kul vare! Inte redigerat bilderna nånting men såna ksk kommer senare!

May. 14, 2013

Lokan var riktigt god! Smakar ju faktiskt som jordgubbsglass ;)


studio

Dagen har varit ganska slapp, rullade på fort och på våran håltimme så for jag, lovisa och vanessa och käka på subway, standard ;) Sen planerar vi att någon gång i veckan ska jag moppa till stan sen va och fota med dom och sen sova över hos lovisa sen moppa till skolan! Det tycker jag lät som en mycket bra idé :)
en arkivbild från studion
 

Hah bästa!!


Fruit


Valborg 2013


neon nails

Jag försöker friskna till därför har jag legat i sängen hela helgen och kommer fortsätta med det förutom ett besök hos min syster imrn! Inte kul att ligga hemma under en långhelg men ibland måste man lyssna på sin kropp för att må bättre sen! Men jag updaterar er med bilder istället!
Skulle ta kort på min kära katt men det gick ju som de gick..
Då blev mina naglar ett roligare motiv, för att de var iaf still..
 

Hihihihihih längtar!


May. 10, 2013

Har redan sett tio avsnitt av The lying game och jag är fast! Rekommenderas starkt!
Här är min kväll:


the lying game

Idag har jag bara tagit det lugnt och legat i sängen hela dagen/kvällen, så skönt! Har sett klart vampire diaries ikv också och då vart jag så rastlös för jag hade inget att göra att jag började plugga!?! wtf.. nä nu ska jag fixa lite kvällsmat och sedan börja på en ny serie, The lying game!

hahah åh orkar inte

hahahahah kolla mitt face på dom här bilderna! vad hände??

Remember: It's just a bad day not a bad life!

Håller på att bli sjuk känner jag.. Inte varit förkyld på länge och i princip alla i min närhet är det just nu så det är väl inte så konstigt att jag vart smittad..
Livet är tufft idag men jag får påminna mig själv och titta på min vägg! För att jag är faktiskt så otroligt lycklig.


idioten..

Hur kan man vara så korkad? Berätta typ allt om sitt liv och sig själv sen stöta på någon och de inom 5 timmar. Lite tidigt va? Att man inte ens kan ta ett NEJ? Tydligt jävla nej. Obehaglig dag med idioten som jag och mina klasskompisar kallar hen. Förhoppningsvis behöver vi inte träffa hen igen men det måste vi nog, tycker synd om min kompis som hen stötte på. Behövde skriva av mig lite men bara vi inte behöver träffa hen igen så är nog allt lugnt!

May. 09, 2013

Satt ute i solen mycket idag, dagen har varit slapp förutom en idiot, skriver mer senare. Sen till middag käkade vi pizza och jag körde på vesuvio med dressing som vanligt! Sen ikv har jag sovit lite sen bara tagit det lugnt, som det ska vara på helg, långhelg till och med!


påsklilja

Dagen gick bra, sista lektionen som var bild så var jag, Lovisa och Vanessa i studion och hade lite kul så ni ksk får bilder senare hehe ;) Sen åkte jag moppe med dom in till stan och tog sedan bussen hem :)
Just ätit middag och ska snart ut och träffa lollo! Titta vad jag hittade i rabatten när jag kom hem!

It's a bad day, not a bad life.

Haft förjävliga menssmärtor idag så efter middagen sov jag ett tag och när jag vaknade tryckte jag choklad och läste en engelsk bok som ska vara utläst nästa vecka eheh..
Annars har väl dagen gått bra, dock dryg som måndagar brukar vara.

*i hopp om mindre mensvärk*


May. 05, 2013

Varit på Boda Borg i Skellefteå idag med Linnéa och hennes föräldrar. Det var kul även fast vi bara klarade två banor heheh! ;)
Nu avrundar vi denna vecka och ser framemot nästa! Det gör jag med vanilj te, päron och kiwi, favoriter!


May. 05, 2013


May. 05, 2013

Satte en liten NTI prägel på det hela! Dom passade inte riktigt in med det vart utfyllnad iaf, mitt mål är att datorn ska vara fylld med klistermärken ;)


lite halvt tjocka sådär smått

Vi såg på tv och tryckte i oss gaanska mycket gött, men det är faktiskt helg och då får man äta hur mycket och onyttigt man vill, det är min only rule in life!
Måste dock påpeka att allt är inte vårt och vi åt inte upp allt! ;)
Linnéas bild btw, fast jag tog den såå

May. 04, 2013

Idag har jag fixat lite nytt på mina naglar och vi körde all in och lite crazy men jag gillare! Sen hängde jag med Linnéa som jag fortsätter med ikv!


May. 04, 2013

Var med kompisar igår, gjorde inget speciellt förutom tårtbakartävling på gården! Mitt lag tårta är här under och det föreställer alcatraz fängelset, hehe man fick plus poäng om man hade en historia bakom ;)
Snodde joel instagraaaam bild också så ni kan ju följa han! ;)


May. 02, 2013

Kör på min dagliga kvällsrutin som är kvällsfika och vampire diaries! Jag kallar det vardagslyx.


fitspo

Bakat en kladdkaka för att jag var så jävla sugen, huvudvärk från helvetet och nu moppar jag över till Holmsund för att simma och efter de basta och tare lugnt tills jag moppar hem igen, känns skönt♥

May. 02, 2013

Käkade som sagt lunch med Lovisa på subway och det var inte äckligt! Känner att jag börjar bli stamkund där ;)
Gräset på vissa ställen har ju fan blivit grönt!! Hihih det är verkligen vår nu! Såg några blåklockor också, taggar sommaren som faaaaan!


may

Heheh som ni ser har jag ääntligen ändrat designen! Men nu är det ju faktiskt vår på riktigt så jag kände att jag behövde byta. Lite ljust och somrigt!
Men nu är det Maj och det är ju MIN månad. För att jag fyller år i den här månaden så därför är den bara min! Månaden ska bli bra och imrn börjar jag halv tolv och jag och lollo ska käka på subway innan jag börjar så jag känner att den kommer att börja bra. Godnatt♥

Girls who are naturally skinny are lucky, but the girls who have had to fight to be skinny are strong.

Hjälpt syrran hela dagen att flytta och det börjar faktiskt likna nånting! Är dock sååå avis!! Men jag ska ju få vara där ibland så jag får nöja mig med det så länge ;)
Här får ni en bild på gårdagens make-up, är inte världsbäst på smink så ni behöver inte klaga!
Lekte med ps lite också och gjorde bara fokus på ögonen, heheh saknar ps i skolan :(

May. 01, 2013

Valborg är slut och jag och mina kompisar har firat att våren officiellt är här! Känns jätteskönt och imrn ska jag och familjen hjälpa min syrra att flytta hemifrån! Ska bli himla kul och jag lär sova där ibland så det ser jag framemot, jag vill ocksåååå flytta hemifråån!!
Men men, får vänta ett tag till! Godnatt iaf :)