lite blandat från Sthlm






Drack rosa te, bakade mjuk pepparkaka och gjorde en halloween pumpa bland annat!

Umeå shopping

Stickad tröja H&M 149:-
Stickad tröja H&M 199:-
Väska Accent 399:-
Fake Uggs 249:-
 Asså gud dessa skor! Inte de vackraste men ack så sköna, känns som att strosa runt i tofflor!

Kista shopping

Detta är resultatet från min Sthlms shopping + ett par svarta nylontights från Cubus. Vi shoppade inte mycket alls så jag funderar på att åka in till stan imrn för att shoppa mer! Hahah inte bästa bilderna med pyjamasbyxor o allt men här har ni!
Enkel stickad tröja, H&M 199:-
Haha vart ba tvungen att köpa den, tyckte den va så kul! H&M 99:-
Lite annorlunda tröja, New Yorker 79:-
 

Lite sen måndagsinspo!




-




mornings and cats


Snaart



Oct. 25, 2013

Kommit hem från konserten och ska sova nu, bilder kmr imrn så ni får nöja er med dessa ostabila bilder!





JUST NU är jag där!



Hahah bilden..

Jag skriver ju mobilinlägg lite nu och då men dom kommer inte upp? Och det märker jag ju självklart 100 år efter jag har "lagt upp det".....
Men idag skickade jag in en uppgift och den största har blivit flyttad tack och lov. Så nu har jag i princip höstlov förutom engelska talet jag ska ha imorgon. Det går förhoppningsvis bra och efter det åker jag hem och sen till Stockholm. Fyfan vad taggad jag är!

råplugg

Det är råplugg som gäller de tre närmsta dagarna för på torsdag bär de av och då måste jag ha klart allt som ska vara klart den här veckan. Men det känns faktiskt ganska bra, imorgon och på onsdag måste jag stanna hemma på kvällarna för att få bort allt, lycka till till mig!
Imorgon kommer det ett tv-team till skolan så då blir det att vara med i tv, hehe det blir nog kul. Men nu ska jag sova så vi synes imorgon♥
 

Måndagsinspo!







Oct. 20, 2013

Helgen blev väldigt mysig där uppe i Lappland. Med spel, mys och mycket skratt!
Men nu är det dags att ta tag i verkligheten igen och jag känner mig redo att få bort allt plugg för att sedan åka till Stockholm och efter det njuta av ett välbehövligt höstlov. Godnatt!




Oct. 18, 2013

Är just nu påväg till Linnéas stuga för en avkopplande och glömma allt helg. Känner att det behövs efter allt plugg som varit och som kommer. Längtar verkligen efter höstlovet känner jag, det behövs!
Blir ingen bloggning i helgen så ni får titta på dom här bilderna så länge!




Oct. 18, 2013

Ikv var jag hos Linnéa och vi såg på Hela sverige bakar som vanligt! Haha innan de spelade vi tärning och jag kände att jag inte kunde hålla skrattet i styr hehe..
Det snöade ju idag också, ganska mycket ändå, det gjorde lätt min dag!




Oct. 17, 2013

Igår körde vi zumba och det var faktiskt kul! Ingen träningsvärk men det kommer nog. Nyss när vi hade lunchrast bakade vi tjejer i klassen trippelsats chokladbollar på tio min, måste varit rekord! Goda blev de också hehe :)



Ååh längtar!

På fotolektionen hade vi haft prov och jag fick alla rätt, ensam om det också! Blev sjukt stolt över mig själv :)
Vart tyvärr ingen sh'bam ikv men imrn blir det antingen zumba eller simning, det får vi se på hur mina kompanjoner mår, godnatt!


sh'bam

Just nu sitter jag på historia och snart har jag lunch sen idrott och foto.
Ikväll ska jag på sh'bam! SÅ taggad :D
Haha det ser inte ut som att Sookie tyckte det lukta gott i Musses arsle..

måndagsinspo!


Partaj

Idag har jag fotat och städat och den här fikabrickan avnjuter jag medans jag tittar på partaj, härligt!



Oct. 13, 2013

Igår på dagen färgade syrran mitt hår och sen for jag till farmor och käka surströmming vilket var mycket gott! På kvällen var jag med kompisar och vi tittade på film och käka kladdkaka, trevligt trevligt!

Booboo

Dagen gick fort och jag är glad att det ät fredag! Veckorna går fort och jag gillart! Hängt med min syrra och min familj ikv, väldigt skönt men nu håller jag på somna så det är dags att gå och sova, godnatt!
Hihi hittat en app som är typ en tamagotchi, nostalgi<3


Soo close




trååkigt

Sitter just nu på religionen och får ingenting gjort.. Vet inte varför men ibland blir det bara så. Istället sitter vi och diskuterar om det heter skrana eller madrass. Egentligen heter det åkmadrass men vi i norr kallar det skrana så ingen hade rätt haha ;) Sedan sitter jag och leker med webkameran också och här ser ni resultatet:

Healthy is tasty!

Förlåt men jag måste få skriva av mig lite.
Folk som säger att dom äter inte nyttigt dom äter ju det som är gott, som om det vore en självklarhet men HALLÅ nyttigt är ju gott! Det är ju klart att man äter det man tycker är gott men det betyder ju inte att utesluta nyttigt. Och om ni sedan inte tycker att nyttigt är gott har ni förmodligen inte ätit rätt saker. Nyttigt betyder inte att äta salladsblad som om man vore en kanin. Nyttigt kan vara när man äter en blandsallad till maten eller frukt eller bär eller smoothies och massa mer! Frågan är inte nyttigt eller onyttigt, frågan är gott. Och gott passar in i båda kategorierna, kom ihåg det!

Träning träning

Efter en ganska dryg dag i skolan så åkte jag hem, åt middag och sen for jag, Linnéa och hennes mamma på Body balance som var väldigt kul, känner att jag kommer ha en jäävla träningsvärk imrn och då har jag idrott i skolan sen sh'baam(?) på kvällen. En väldigt tränig start på veckan ;)

Måndagsinspo!






vattendroppar

 

Christmas

När den första sovmorgonen på en lördag kom efter sex veckor sov jag till fyra, hehe. Jag fick ju lov att ta igen alla timmar jag missat och jag skulle kunna sovt längre om det inte var för att hockeyn började, såg saik igår och idag och självklart vinst båda gångerna!
Bara 80 dagar kvar till julafton vilket innebär ännu mindre dagar till själva julmyset och december, såå taggad!

filmtips!

Alla tre lite halvsorgliga men så jääävla bra! Ni måste se minst en av dem!
The intouchables och Soul surfer är också båda basrade på verkliga händelser.

Haha!





Oct. 04, 2013

Var snäll med min klass idag och bjöd på bullar! Hehe det är ju kanelbullens dag men jag bjöd på vaniljbullar för det är godare ;)



vackra höst

Inte oskönt att börja 12.00 idag! Behövde den sovmorgonen kände jag. Har haft religion och digitalt skapande som slutade 14.45, väldigt chill dag om jag får säga det själv!
Ikv bikar jag till Linnéa och ser på Hela Sverige bakar, tradition vetni♥

dagens

kort halsduk osv




Oct. 02, 2013

Sov mindre än vanligt inatt vilket resulterade en väldigt skrattig dag! Efter skolan i väntan på bussen tog jag och Linnéa en fika med två till, väldigt trevligt var det!



can't wait!

Första Oktober. Massor av roligt kommer att hända den månaden. Bland annat mysa med älskling, träning, vara i Stockholm med bästa vännen och även gå på konsert med henne, höstlov, halloween osv. Och rätt vad det är kommer det vara jul och jullov.
Livet är för bra♥