Sep. 30, 2013

Dagen gick lite trögt till en början men när man fick sluta 1,5 timme tidigare än vad man skulle så vart humöret på topp! Ikv har jag varit hos Linnéa och vi har bara chillat som vanligt, en bra start på veckan helt enkelt!

måndagsinspo!


Varför tror jag alltid så mycket mer om folk?

Kvällen var bra med energidricka, baka cupcakes och umgås med trevligt folk! Förutom all den väntan på skjuts som jag inte gör igen. Jag är ju hemma nu fast 100kr fattigare så det får jag väl vara nöjd med :)

Sep. 27, 2013

Nu har jag skickat in allt som ska vara klart den här veckan så helgen kan vara lugn. Sista dagen jag jobbar imrn, känns skönt men kmr ändå sakna det! Snart kommer min chaffis och hämtar mig och skjutsar mig till skolan där de är lan/bak/film/pyssel/allmänt trevlig kväll med trevliga personer! Taggar :D



Sep. 27, 2013



Sep. 26, 2013

Idag fick jag se snö! Lyckan för mig och Marina in that moment :D
Ikv blir det Hela sverige bakar som är sååå bra!



snart helg!

Idag gick skolan bättre, kanske mestadels för att man inte behövde tänka nånting. Vi var även på medicinhistoriska museumet där det var väldigt intressant! Åkte direkt hem till Linnéa efter skolan där vi inte gjorde mycket förutom lite trevligt spel!
 

Healthy snack

Inget idag har gått bra så jag har inte gjort mycket på lektionerna.. Men när vi fick sluta två timmar tidigare än vad vi skulle så glömde jag allt de dåliga och blev positiv igen! Ikv hängde jag med kompisar och ba chillade.
Här har ni en bild på min smoothie från igår efter jag hade tränat!



Det närmar sig!




måndagsinspo!


Sep. 22, 2013

Igår jobbade jag som vanligt på dagen och var med kompisar på kvällen. Tog även ett mysigt bad efter middagen, var genomfrusen efter dagen!
Idag har jag fotat till en skoluppgift som jag kanske lägger upp här när den är färdig? ;) Sedan ikv bara chillat och pluggat! Hoppas ni haft en bra vecka!



Karl fazer

Det blev en hemmakväll med plugg och tv, idag har jag kommit ikapp med plugg så jag känner mig lugn. Har smaskat på den här chokladen under kvällen som är suuupergod, tips!



--------

"Stay strong, because things will get better. It may be stormy now but it can't rain forever."

lillan

Hallå där människor!
Har just slutat och jag har lite halvont i huvudet så det ska bli skönt att åka hem om ett tag. Ikväll blir det antingen hemmakväll med plugg eller ut med kompisar. Lutar åt det första men vi får se!

Sep. 18, 2013

Skolfoto idag, vi får hoppas det blev bra. Pluggat lite så nu drar jag till Linnéa och spenderar kvällen där, pusshej!



Doftljus

Dagen har gått lite trögt, funderat över varför är alla är dumma i huvudet.. Men imrn kanske folket inte är det längre hehe. Men efter middagen satte jag ihop min nya kontorsstol jag fick från ikea, riktigt najs! Nu ska jag plugga lite sen dra till Linnéa och se på idol!
Här är mina doftljus jag köpte från ikea också!



måndagsinspo!

 

Sep. 16, 2013

Familjen hade en liten roadtrip idag till Sundsvall. Lite fynd på ikea och lite titt i birsta, bra dag!
Regnade som faan när vi körde hem, inte kul..




ute på roadtrip!






Sep. 14, 2013

Igår efter skolan sov jag för jag var så himla trött sen vare middag och efter det spelade jag kort med mina föräldrar. Himla trevligt!
Nu äre upp ur sängen och jobba som gäller!



Jamen det måste ju firas!




Sep. 12, 2013




Chocolate Chip Cookies

Ingredienser:

1 ägg
2 dl farinsocker
½ dl strösocker
½ tsk vaniljsocker
100g smält, avsvalnat smör
2½ dl havregryn
1½ dl vetemjöl
1 msk kakao
½ tsk soda (bikarbonat)
½ tsk salt
1 msk mjölk
150g hackad mörk choklad (200g om man vill ha mycket choklad!)

 

Gör så här:

1. Vispa ihop ägg, farinsocker, strösocker och vaniljsocker. Använd gärna en handvisp så smeten inte blir alltför fluffig.

2. Rör ner det smälta smöret och havregryn, blanda väl.

3. Blanda mjöl, kakao, soda och salt och tillsätt det och mjölk i äggsmeten. Blanda sist ner hackad choklad.

4.Klicka ut kakor, med hjälp av en sked, glest på bakplåtspeppersklädd plåt (kakorna flyter ut).

5. Grädda i mitten av ugnen ca 9 minuter (för att få ganska sega kakor) på 200 grader.

6. Låt kallna på galler och förvara sedan i tät kakburk.


Jag hade vit, mörk & mjölkchoklad så det blev triple chocolate chip cookies! Mycket goda men lite för spröda för min smak så kanske nån minut kortare så blir dom nog segare annars har jag följt receptet!

 

Sep. 11, 2013




Sep. 10, 2013

Har glömt att visa mina nya naglar!

https://cdn2.cdnme.se/1731687/7-3/pic_522f8bb8ddf2b3497b9f8cdf.jpg" class="image">


Sep. 09, 2013

Idag hade jag tacopaj och massa grönsaker i min matlåda eftersom maten på skolan smakar skit! Annars har det inte hänt mycket intressant på skolan inte. Ikv körde jag, Linnéa och Anneli Body Balance och fyfan så jobbigt men fyfan vad kul!



Mitt hjärta krossades just i tusen bitar..


måndagsinspo!

 

Sep. 08, 2013

I fredags käkade jag och Lovisa kebab på stan sen såg vi sista Snabba cash filmen på bio!Ni får även en bild på det jag gör när jag jobbar, sjöbaber på Bondens marknad.
Sjöbab är alltså friterad strömming, sallad och skärgårdsröra i ett ljummet pitabröd. Jag vet att det inte låter gott men fisken smakar mest salt och såsen är gudomlig! Heaven♥

Sep. 08, 2013

Kom just hem efter att ha spelat kort hemma hos Linnéa hela natten hehe. Det vart ganska mycket natthumor eftersom jag har varit vaken sen 8 imorse då jag skulle upp och jobba. Bra lördag och hoppas att eran var det också!


Sep. 05, 2013

Dagen är seg, jag har blivit tät i näsan så min hjärna är typ seg av allt snor.. Känner mig positiv!


Sep. 04, 2013

Ikv var vi och firade en 90-åring som är himla söt och fräsch för sin ålder! Och mycket mat fanns de iaf haha!





ojj vilken bra låt!




Sep. 04, 2013


Sep. 03, 2013

Temadagen blev ganska bra, man lärde sig lite nytt men de mesta visste man redan. Ikv fixade jag om mina naglar och såg på idol hos Linnéa. Trevlig kväll kan man lugnt säga!
Haha dagen innan skolan började igen satt jag och tröståt den här :')

Never give up, great things take time.

Veckan har startat helt okej, inte allt för mycket gjort en måndag som denna. Imrn har vi temadag och det ska väl bli lite intressant! Hoppas ni fått en bra start på veckan!♥
 

måndagsinspo!

 

-------

"Make september a month to remember."

Sep. 01, 2013

I helgen har jag mest hängt med vänner och i lördags jobbat. Nu åker jag till Linnéa och får ett härligt avslut på veckan. Pusshej!