Nyårsafton!






Vilar upp mig!

Jag känner att detta lov typ bara innehållit familj och vila hehe. Väldigt skönt! Igår var jag dock med Lovisa och Markus ett tag på kvällen och vi smidde planer för nyår och idag har jag fått nyfixade naglar samt sett Linnéas små nyfödda råttor, dom är som små rosa korvar hihi. Nu blir det snart sängen för att sedan vakna upp till dom två sista dagarna på 2014.


Måndagsinspo!






Mellanrea

Mellandagsrean är väldigt aktuell just nu och jag har verkligen deltagit i år haha.. Var i stan idag och hittade två linnen samt ett lite mer partylinne och pyjamasbyxor, allt på rea! Sen ha jag även beställt lite saker från diverse sidor, det är ju såå kul!!

Jag vet linnet ser bara svart ut med det är en liten volang längst upp sen är den lite genomskilnig.

Julen

Julafton var självklart jättemysig och trevlig! 14 pers var vi tillsammans med julmat, kalle anka klockan tre, lite spel och självklart julklappar! Väldigt nöjd med både julklapparna och umgänget. Sedan på juldagen åkte vi hem och bara tog det lugnt med familjen. Idag kom mormor, moster och kusin hit och firade mammas födelsedag samt lilla julafton med julbord och lite julklappar. Trevligt julhelg må jag säga!



Exakt så!

Jaa, jag är en tjej. Så jag gör saker SOM en tjej. Eftersom jag är en tjej så kan jag inte göra saker på så många andra vis. Värt att titta på!♥

Min snap story är full ;)

Igår var det uppesittarkvällen vilket alltid är såå mysigt! Sedan kvällen innan hade jag och Linnéa sett Grinchen vilket är en tradition som gör att man kommer in i julmyset ännu mer. Och idag är det då julaftooon!! Wiiih. En annan tradition vi har är att jag alltid går till Linnéa på julaftonsmorgon också öppnar vi våra julklappar, så jag ska bara dricka upp min smoothie och fixa klart mig sen går jag dit och sedan åker familjen upp till Skellefteå till pappas släkt och firar julafton :)



Dan före dan före dopparedan

Eftersom klockan är över tolv så är det officiellt dan före dan före dopparedan! Jag känner mig verkligen som ett litet barn som jag längtar hihi. Fjärde advent och vi åt en liten hotellfrukost hemma imorse vilket var väldigt mysigt sedan gick jag ut på en promenad och fotade lite i det fina vinterlandskapet. Och ikv har jag myst med Polarexpressen och varm choklad vilket är ett måste såhär nära jul, såå mysigt!




Julgodis

Äntligen jullov, helt sjukt skönt må jag säga. Efter skolan gick jag och några tjejer från skolan och åt Frozen yoghurt för fira detta vilket alltid gott. Sedan när jag kom hem gjorde jag tryfflar samt polkafudge vilket blev väldigt uppskattat. Mums säger jag bara!
Just nu tittar jag på Tomten är far till alla barnen, så jävla komisk film pallar inte hahah.. Godnatt på er! :)

Snart jullov!

Veckan har varit väldigt slapp faktiskt om man tänker lektioner dock har vi haft ett matteprov samt två inlämningar i veckan och jag lämnade just in den dryga inlämningen vilket var helt sjuukt skönt! Nu har jag bara den lättare lite roligare uppgiften kvar att göra klart vilket kommer gå utmärkt. Så imorgon har vi bara en liten julavslutning sen slutar vi vid halv elva och då äre äntligen jullov, såå efterlängtat.



Haha det var ett evighetstecken på min mandarin jag åt ikväll vilket jag tyckte va lite coolt eftersom jag älskar det tecknet hihi ;)

tisdag

Igår var jag hos Linnéa som vanligt och hade det lika trevligt som vanligt! Idag hade jag matteprov imorse vilket gick typ bajs men jag slutade tydligen efter det så dagen blev bra ändå kan man säga. Dock ska jag hem till Niklas idag så jag måste ändå vänta till 15.45 men det går bra för då kan jag plugga medans.
Hoppas alla får en bra dag, pusshej!♥
Här är en liten jul manipulation vi gjorde i Photoshop bara för skojjs skull så det är inte jätteavancerat så det var en kul grejj! Om ni tittar noga kommer jag ut ur röken ;)

Måndagsinspo!






Musikhjälpen 2014

Nu är Musikhjälpen slut, i en vecka har Petter, Linnea Henriksson och Kodjo suttit i buren och livesänt musikhjälpen dygnet runt för att stoppa spridningen av hiv! Det har verkligen varit en fröjd att lyssna på dem♥
Jag har hjälpt till genom att först önska en låt och skicka in 50kr och den har även spelats upp vilket jag tyckte var häftigt! Sedan idag hade de en flashmob där man kunde ringa och kanske få prata med dom i buren och önska en låt live, så jag ringde dit och skänkte 50kr till. Jag älskar musikhjälpen och längtar redan till nästa år!
 

Pepparkakans dag i ära!

Blev inte skitsnyggt men hade roligt i alla fall hahah!

Tisdagsinspo!






Bilder från igår

Glömde måndagsinspon märkte jag hehe.. Har inte riktigt haft tid för detta då jag jobbade i helgen utomhus vilket ledde till att jag nu är förkyld å jävlig.. Igår var jag hos Linnéa som på våra måndagar, alltid lika mysigt!
Just nu sitter jag på svenska lektion och arbetar på en retorikanalys på ett tal av Henrik Schyffert, faktiskt ganska kul hur tråkigt de än låter. Idag slutar jag tidigt så då ska jag hem och däcka i sängen sen ikv lär jag nog jula mig som vanligt samt på lite plugg gjort, pusshej!


Because I'm happy

Nu är det helg, dock inte ledig helg då jag jobbar men ändå helt ok då jag åker 9.30, vilket blir en sovmorgon i sig märkte jag! Ikv har jag myst med familjen och spelat kort samt sett idol med chips och dipp sen en julfilm som jag tittar på just nu innan jag ska sova!
Fick även något slags glädjerus då jag först på skolan fick ett fAntastiskt betyg i en presentation jag gjorde på fotolektionen sedan när jag kom hem hade min bild på solnedgången kommit med i tidningen Totaltumeå, vann en mössa för de som jag för övrigt behövde så det var riktigt najjs! :D



några gamla julbilder

Veckorna går snabbt även fast det känns som att man inte gör något hehe.. I helgen ska jag i alla fall göra något vettigt som är att jobba på julmarknaden på Gamlia. Jag är typ taggad för stämningen är såå mysig! Jobbigt dock att inte få sovmorgon. Annars jular jag mig så mycket det går hela tiden hehe, har julnaglar nu också och dom är såå fina och juliga!♥

Måndag/decemberinspo!