Victoria secret

Den här veckan blir lite som en pluggvecka då vi har väldigt mycket tyvärr. Annars idag så fick jag lukta på lite vs parfymer och beställde hem två. Blev inte jätteimponerad men dom är ju såå fina!
Nu väntar jag på Paradise hotel som är såå spännande!

Måndagsinspo!






Helg

Helgen blev spontan och bra med vänner! Har även städat bort julen och gjort det fint och fräscht här på mitt rum. Nu ska jag snart sova så godnatt! :)

TGIFT

I måndags var jag med några boys och vi burna mest 740 lite här och var. I tisdags fyllde pappa år och jag mördade mitt pepparkakshus. Igår pluggade jag och ikv har jag varit med Linnéa! Imorgon är det fredag och jag längtar även fast jag inte har några planer för helgen, men nu ska jag gå och duscha och sedan sova, godnatt!

Måndagsinspo!






Söndag

Idag har jag faktiskt pluggat otroligt nog, övningskört, dammsugat och så. Mina vanliga söndags sysslor helt enkelt! Ska nog byta sängkläder och sedan sova, blir skönt!
Här under ser ni min frukost idag:
Vill även hälsa min klasskompis Yasmine ett stort grattis på 18-års dagen! Är sjukt avis men om 120 dagar är det min tur! 

Jan. 19, 2014

Det var kul med en liten roadtrip till skellefteå även fast vi inte vann! Dock så har jag blivit lite sjuk men hoppas det inte blir värre så jag kan åka till skolan på måndag. Imrn ska jag fixa lite grejjer och bara kurera mig. Godnatt :)



------

"You can't fly unless you let yourself fall."
- Justin Bieber

SAIK

Ojj, har typ totalt glömt bort bloggen, haha förlåt!
Har så mycket i mitt huvud just nu så jag antar att jag inte ens tänkt på bloggen. Men annars så rullar livet på som vanligt och man har kommit in i rutinerna igen! Skönt men väldigt jobbigt med tanke på plugget som följer med..
Men imrn drar jag och pappa till Skellefteå för att se hockey så jag ska tänka på allt annat än livet för en kväll, blir skönt!
 

Fråga doktorn

Måndag, alltid drygt att gå upp men jag klarade det och de känns skönt! Efter middagen gick jag till Linnéa där vi såg reportaget om henne på Fråga doktorn (första avsnittet på svtplay) där även jag var med, hehe lite konstigt att se sig själv på tv men det var kul! Sen såg vi även Paradise hotel som jag blivit besatt av..
Godnatt!

Måndagsinspo!







Jan. 12, 2014

Igår drog jag och Lovisa in till stan för att vi ville inte sitta i obbola så vi satt typ på max hela kvällen haha, men det var trevligt. Hände mer än i obbola i alla fall!
Ikv har jag varit med Linnéa och bara tagit det lugnt, älskar snön!

Pakeet

Bra dag idag, impulsköpte ett par klackar, fick hem min hoodie och patroner till fotoskrivaren. Skitkul ju! Sen äre ju fan redan fredag imrn, känns bra!




Jan. 08, 2014

Första dagen på skolan idag som är vid Utopia nu och det var jättefint! Är dock inte helt klart så de lär väl vara lite kaos innan allt är färdigt men! Lunchen måste ju va den bästa som vi får äta i foodcourten i Utopia, så himla gott!
Jag såg nyss paradise med Ben & Jerry vilket var trevligt och spännande, godnatt!



Min lunch som jag glömde lägga upp!



Jan. 07, 2014

Idag var jag först på stan med mamma å kolla runt sen på kvällen blev de spontanbio med en saknad brud! Såg hundraåringen som var kung tills vi var tvungna att gå till bussen så vi missade slutet.. Men men!
Annars är allting bra förutom träningsvärken från yogan igår, men det är skönt!




Bästa!




Favoritjulklapparna!

 

2014 HERE I COME!

Hade en underbar nyårsafton/natt precis som jag önskade. Var med några kompisar och vi åt god mat, chillade, spelade, umgicks, sköt upp raketer, tittade på stjärnorna osv. Kul att lära känna lite nytt folk också! Idag har jag legat i sängen hela dagen vilket jag tänker fortsätta göra, hoppas även att ni hade en awesome kväll & natt!