Måndagsinspo!






Mycket trevlig kväll!

Ikv vare wheels och efter lite dans i pökomaten, lite åk i en random räggerbil och maaassor med trevligt folk så säger jag godnatt!

Jun. 28, 2014

Igår var jag med Linnéa för att fira att hon fyller 18 snart, trevlig kväll med trevliga människor och lite alkohol såklart när vi är 18 ;)





------

 

Jun. 26, 2014

Ikv var jag med Lovisa och vi moppade runt och satt i solen å mös, trevlig kväll med andra ord!




Jun. 24, 2014

Jag fortsätter att jobba och igår var familjen på lottas för att fira mina föräldrars bröllopsdag, riktigt mysigt med god mat. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för de jättesuddiga bilden men ni ser ju iaf lite hehe.. Det var hur som helst grillat kycklingspett med pommes, ugnsrostade grönsaker och nån slags currysås, mums!



Jun. 23, 2014

Idag har jag bara tagit det lugnt och vilat upp mig inför en ny jobbvecka. Var hos Linnéa på kvällen där vi också tog det lugnt och såg film!
Här har ni två bilder från midsommardagen då vi fikade, hade paketleken och åt surströmming!




Dagens brunch:




Midsommarafton

Haha ja som ni ser så har typ dagen bestått av mat och dryck, men gott var det! Nämen sen har jag umgåtts med släkt och bebisarna hihi sen hann vi med lite lekar samt kubb. Bra dag trots det tråkiga vädret!

Glad midsommar ;)




Hell yeah!






Vardagslyx

Jag fortsätter att jobba och slita med fisken som jag jobbat med i veckan, min kropp är inte riktigt gjord för det arbetet men men. Snart är det midsommar och jag tog en kvällsfika för att fira de lite tidigt, ska bli så mysigt!



Jun. 16, 2014

Dagen gick bra och jag fortsätter även jobba imorgon tur som jag har! Glömde berätta om fredagen när jag åt och såg på bio med Linnéas familj för att fira hennes pappa, riktigt mysig kväll!



Jun. 15, 2014

I helgen är det jobb på Obbola marknaden som gäller där jag säljer sjöbab som vanligt. Sen ikväll gjorde jag och Lovisa upp en eld på en strand där vi myste med grillad korv och marshmallows! Nu ska jag sova för att ladda upp för morgondagen :)




Maaaat

Idag blev de en tripp till vetrinären för våran lilla kisse när han har haltat men det var inget allvarligt som tur va. Efter middagen fixade jag naglarna hos bästa Anneli och sedan var hemma hos dom och myste!


Livsnjutning

Sommarlov, en bra bok, kvällsol, fågelkvitter, vatten som skvalpar, doften av nyklippt gräs.
Det är sommar♥
 

En massa firande

Idag är det äntligen sommarlov på riktigt, ingen skola förrens Augusti! Det firades med bubbliz, god mat och även efterrätt! Sedan spenderade jag kvällen hos Linnéa där det allltid är lika mysigt.
Hoppas alla får ett superbra sommarlov :D



SOMMARLOOOOV!







Jun. 08, 2014

Igår fyllde ju bästisen Lovisa år så jag var och åt tårta hos henne på dagen. Efter de åkte vi in till stan och chillade först på båten sen vidare till lokal, premiär krogturen ju! Jag och en till tjej dansade loss hela kvällen och jag hade så otroligt roligt!
Imrn är det skolavslutning och jag ska kriga till skolan även fast jag är typ själv i klassen hehe.. Men jag taggar att få ha min fina klänning :D






Jun. 05, 2014

Hade sovmorgon fram till två då vi hade ett matteprov som gick åt helvete men jag orkade faktiskt inte ens försöka. Men nu är det äntligen slut med plugg i tvåan, så OTROLIGT SKÖNT! Vi i klassen firade ett välförtjänt sommarlov på O'learys där vi käkade i sommarvärmen, så mysigt!
Imrn ska jag upp tidigt och jobba på marknaden kulturlandet så det blir att sova nu, godnatt!




Just nu:




Always smile, even when it hurts.


Jun. 04, 2014

Ikv blev det en moppetur till maxi med Lovisa och sen chillade vi i solen vid älven hela kvällen, mysigt värre!





Livet är alltbra härligt just nu!

Måndag idag, inget plugg kvar förutom ett matteprov så det känns väldigt skönt! Lov om en vecka och jag har tappat all ångest och har bara längtan till sommarlov just nu. Men för att förgylla måndagen köpte jag en till sommarklänning, man ser inte så bra på bilden men ah jag gillar den! :)



Måndagsinspo!







Jun. 01, 2014

Söndagsrutinerna gjorda + solning så det blev en mysig söndag helt enkelt! Lite kvällsmumma här under hehe ;)