Måndagsinspo!








Woop woop!




så otroligt fin låt♥

 

Mums

Nu har vi nyss käkat förrätt som jag och mamma gjort (recept kommer), vart jättegott! Annars idag har jag solat, gjort förrätten och fixat all disk. Ikv går jag över till Linnéa och ser Gladiatorerna, hoppas ni får en bra lördagskväll! :)

Förlåt för alla matbilder hehe..

Hade lunchdejt idag med Linnéa och hennes mamma, asså titta första bilden här under, det är min SKOLlunch!? Så otroligt jävla gott kan jag säga. Sedan slutade jag ganska tidigt men jag joinade niklas och kaskis lektion och deras lärare tar mig alltid som en elev även fast han inte vet vad jag heter eller nånting.. Hahah ah han har inte så bra koll. Sen var jag med dom innan jag träffade lovisa och var med henne tills vi tog en lite senare buss hem. Andra bilden ser ni min middag, förlåt för alla matbilder men de va ju så jävla gott att jag måste dela med mig heheh ;)



Ba stek på matten

For till skolan idag med tjocktröja utan jacka och frös inte ens mycket. Så otroligt härligt! Var med Linnéa ikv och vi käkade lite popcorn, såg Jackass 2.5 och bara tog det chilledill. Nu har jag ätit ananas igen som är så gott att jag får ont i munnen haha.. Men imrn är det fredag, wihoo!

Ananas

Otroligt fin dag med sol och plusgrader! Synd bara att det blåser och blir så himla kallt i skuggan.. Men det känns iaf att vi går mot varmare tider. Annars idag så har jag pluggat, storhandlat och sitter nu och smaskar på en ananas, sjukt gott! 

oh sunny day




Våffeldagen

Dagen har inneburit sovmorgon, jävligt god lunch, massor av skratt, HLR på idrotten, besök på Västerbottens museum, färgat håret och sedan såklart ätit våfflor för de är ju våffeldagen för er som missat de ;)

Mar. 24, 2014

I helgen har jag varit hos Niklas och bara myst! Sedan har denna skoldag varit ganska bra, äcklig mat så vi gick till pressbyrån där de var halva priset på gb's nyhetsglassar så jag köpte Sveriges största glass tydligen! God men jäävligt mättande.. Sedan har jag även smakat nya Loka crush som faktiskt var goda :)
Hoppas ni haft en bra måndag!



Minishopping efter skolan!



Måndagsinspo!






Världsdagen för Downs syndrom

 

Yes indeed



--------

"You can't fly unless you let yourself fall."
-Justin Bieber

Mar. 18, 2014

Idag och imrn är jag ju ledig, mycket skönt! Idag har jag pluggat lite, haft utvecklingssamtal, sen suttit hos veterinären större delen av kvällen vilket inte var så lyckat men vad gör man inte för sina små husdjur! Imrn ska jag hålla koll på kissen som har tratt (inte nöjd) sen på kvällen hälsar jag på Linnéa :)



Måndagsinspo!







sommaar..

Helgen har varit lugn och inneburit god mat, sällskapsspel, hockey, stan osv. En bra helg och den här veckan är vi lediga tisdag och onsdag för att det är utvecklingssamtal så det blir chill!
 

Gossip girl








Onsdag

Dagen har varit lite seg och på slutet börja jag garva som vanligt.. Efter middagen har jag varit på maxi, bakat chokladbollar, sett Mia på grötö och rakat benen inför imrn då vi ska till Paradisbadet med skolan. Friluftsdag och allt är gratis + gratis lunch, hur lyxigt!? Det ska iaf bli skitkul så jag ska väl sova snart så jag orkar bada hela dan! Pusshej :)
Käkade även utländska jordgubbar med choklad ikv, hur gott som helst!

Kul på lunchrasten hehe!




Rip basilica

Måndag idag, sov som ett skit så jag garvade mest hela dagen + att jag försov mig.. Men annars har dagen varit superbra med sol och god mat! Vi ska dock inte äta på Basilica längre så nu blir det endast Grekiska kolgrillen som gör våran lunch men det är lugnt för de är dom som är godast!

Cheesecake och vackert väder

Den här helgen har varit väldigt lugn, firat min systers förlovning, solat lite i det fina vädret, bara allmänt förberett mig för att det är skola imorgon. Jag känner mig faktiskt ganska redo för att dom två första veckorna blir rätt chill sen är det bara tre veckor kvar till påsklov, känns bra!



HAHAH ÅH blir aldrig less

 

Just nu:




pretty dresses

Klicka på bilderna för att komma till klänningarna

Dags för sömn

Filmen var såå bra! Hade trevligt med umgänget också, vi kände oss dock lite gamla i biosalongen tillsammans med alla barn men det var trevligt. Här har ni min outfit och ja jag hade mössa, haha håret var inge bra:

Taggar Frost!






#nomakeup #nyaskor

Idag har jag bara tagit det lugnt, gått en fotopromenad för att fota lite till skolan och sen även en promenad till ica för att ta ut pengar. Imrn ska jag se Frost på bio med Linnéa och sedan kommer även min nya säng (ÄNTLIGEN) från IKEA som förhoppningsvis är hemma när jag kommer hem.
Äntligen ska jag få en ny säng, är så taggad! :D
Fick även nya skor igår som inte var världen snyggaste men dom håller mina fötter varma men framför allt torra i dessa slasktider..

Vanessa Hudgens







Helgen

I helgen har jag varit kattvakt till min syrras kissar, mycket mysigt! I fredags var jag och mina foto klasskompisar och fotade på House of metal, ganska ballt även fast jag inte gillar sån musik, man var som i sin egen bubbla. Sen på lördan kom Niklas och gjorde mig sällskap och idag åkte vi hem.
Och nu äre ju sportlov, inte många planer. Har blivit förkyld så jag ska väl jobba på att bli frisk hehe!



Hehe snart sommarlov också!