Wheels

Blir inte så mycket bloggande nu då jag dels typ inte gör nått vettigt man kan skriva om eller så vill jag va ute i solen om det finns någon. Men wheels var ju i alla fall i helgen vilket spenderades med Niklas och Kaski samt fler men vi åkte mest bil och cruisade men träffade även folk och så, trevlig dag!

Midsommar 2015

Midsommarhelgen har varit lika bra som den brukar då pappas släkt alltid samlas på våran stuga här i Obbola och firar med lekar, maat och bara har det bra! Alltid lika trevligt, i år var vi hela 16 pers med barnen och allt, myspys!
Här får ni först kamerabilder och sedan snapchats, sorry er som följer min mystory som redan sett bilderna heh
 
 

tisdag

Helgen bestod av jobb, puben och första middagen ute på altanen, mums!
Annars i veckan har jag varit med Linnéa, tränat, tvättat, städat och sådana nödvändiga saker. Imorgon ser vädret bra ut så jag hoppas att jag får solaa! :D

fredag

Igår kom Niklas hit och vi har bara myst och pratat i massor, vi åkte in till stan idag för vi cravade Maxmat hahah, sen gick vi bara runt på stan. Imorgon och på söndag ska jag jobba på Obbola marknaden som vanligt och sälja sjöbab, trevligt trevligt! Ska även på puben i år så vi får se var jag tycker om den upplevelsen haha.
Men nu ska jag sova så ni får ha en bra helg!♥
Här har ni lite bättre bilder på min klänning också, inte bästa passformen men jag älskade mönstret så himla mycket så jag blev tvungen att ha den hehe!

studenten


Bästa dagen igår med klasskompisarna! Det var så kul att bara umgås hela dagen och ha på sig studentmössan och finkläder. Och flaket va skitkul! Finns så mycket att säga så ni får bara se bilder hehe ;)

måndag

På studentmiddagen bjöds det på västerbottenspaj med romsås, kött & potatisgratäng och pannacotta till efterrätt. Allt var supergott förutom det sista då jag inte riktigt gillar konstistensen på pannacotta och dylikt. Annars var det superkul och mysigt men det gick så fort tyvärr haha.. Ville vara kvar flera timmar till! Allt börjar vara klart tills morgondagen och klockan står på 5.45 och ska kliva upp 6.00 för att börja locka håret och dricka smoothie för att sedan åka vidare till champangefrukost 8.00 med klassen!
Kommer bli en perfekt dag!♥
 

måndag

Idag har jag, Vanessa, Lovisa och Maggi fixat vårat flak, tog en lång promenad att komma dit bara haha men det vare värt för jag fick se och klappa FÅÅÅR, älskar får<333 sen gick jag på stan å fixa nåra grejjer, sedan åt på subway och nu har jag just dekorerat mina cupcakes! Nu ska jag vila lite innan det är dags för studentmiddagen :D
 

Studentinspo!

Detta blir den sista måndagsinspon för sommaren för jag känner att vi inte behöver lika mycket inspiration på sommaren men självklart kommer det såna inlägg emellanåt!

lördag

Gårdagen spenderades hos Linnéa med massa mys och gjorde även om mina naglar! Idag är det Sveriges nationaldag vilket firades med flagghissning och tre rätters middag med mina föräldrar, bara mysigt. Imorgon blir det förberedning inför studenten, taggaad!

torsdag

Denna vecka har det inte hänt mycket alls faktiskt.. Eftersom betygen sätts så har man inte så mycket att göra på skolan så därför har jag varit ledig eller bara haft någon lektion sådär. Märkt att allt man gör i skolan blir sista gången vilket är lite sorgligt.. Imorgon är det brännboll samt avslutning för ettorna och tvåorna! Sedan är det studentmiddag på måndag sen studentet på tisdag, spänningen äe olidlig :D

juni månad


Måndagsinspo!




söndag

I fredags åkte jag hem till Niklas för att mysa där över helgen. Vi bakade en tårta för att fira att jag är klar med gymnasiet och att han är klar med tvåan, sen har vi mest ätit haha och även varit och undersökt Botsmark haha, såå spännande! Sedan idag åkte jag hem för att fira morsdag med familjen, och avslutade veckan med en promenad! Bra helg :)