hé dug

Cha cha bloggään!
Ikv var jag ute med kompisarna, igår pluggade jag så in i h-vete. Skulle egentligen göra det idag också men kände att jag verkligen inte orkade.. Om jag skulle stannat hemma skulle jag ändå inte gjort nånting så.
Eftersom att jag inte bloggat på ett tag ska jag gottgöra er med massa mobilbilder från diverse skoldagar och kvällar.
heeet frilla lovisa! VERKLIGEN!..

3 år till friheten.

Hur fan kunde jag änns hoppas?.. Få dig att hoppas. Aldrig ska jag få göra något kul, alltid fast här.

Varför fortsätter jag hoppas på att du kommer ringa, men du gör det aldrig.


hoot

Hej bloggen!
Förlåt för dålig upt. Men alla dagar är likadana, Vaknar, drar till skola, far hem o pluggar, äter middag, åker ut och är med kompisar, hem, dator, sova sen upp och samma saga igen. Inte så roligt att läsa kanske..
Men ni får gärna kommentera nått tips om vad jag ska skriva om skulle vara guldvärt! Vet inte varför jag änns frågar för ingen kommer ändå kommentera så vafan.. Men får väl hålla på och lägga ut fula underhållande egobilder som vanligt.
Bara en av VÄLDIGT många..

Jag dog inte direkt en gång..

Inte dåligt snygg kille..♥

weheartit


vackert som vanligt

Tråkig skoldag as usual.. Men ikv hoppas jag på massa kompisar! Måste bara plugga lite först, hoppas det har slutat regna då (a) Satt nyss och tog lite webcam bilder, men det spårar ju som vanligt..
hahahaah, visst är jag för fin :')
HAHAH ser ni nån skillnad? ;)

painful

Förlåt för att jag inte bloggat.. Men har njutit av helgen för de mesta.. Som däremot har gått alldeles för fort! Vill ha mer heelg, mer sovmorgon, mer ledighet helt enkelt. Jaja, de är väl bara att plugga och längta till nästa helg :(

asm

Hej bloggen!
Ikv var jag med folk på gården, bara awesome! Kände att de blev lite för mycke godis nu.. IMRN ÄRE FREDAG!! HUR JÄVLA ASM ÄR INTE DE PÅ EN SKALA! 10!
min middag igår<33333333 plus en cheez på donken..:]
heta
<---min - krulls--->

earcuff!

Hej bloggen!
Idag efter skolan drog jag och Lovisa till stan med hennes moppe för att leta praoplats.. Det gick åt helvete, men fick med mig en earcuff och ett svart linne från gina hem! Välbehövligt.
Hahaha, först åt jag och lollo billys till lunch, sen nu till middag, åt jag först pommes och hon en hamburgare på frasses, sen for vi till donken och köpte en cheez till! Haha vi är nyttiga vadårå? ;)
Jag är kåt i den!!!!!!

ok

Jaa, jag är en idiot. Jaa, jag har ADHD. Jaa, jag har cerebral pares. Så äre bara, take it or leave it bitch.

jag gråter bara i regnet.

Hej bloggen!
Igår var jag med massa folk, bara härligt alltså! Sen sov jag och Dennis hos Linnéa. Hahahahhahahahahah jag tog stoora sängen och dom fick sova i en liten fis soffa:]] jag är busig (a)
Sen idag på morgonen for vi ut och va med Bella och Markus, sen kom även Lovisa och Emma, bara trevligt. Sen skjutsade jag hem bella och jag for hem och pluggar, måste duscha också..
hahahahhaha jag svimmar ju!!!!!!!!!!

that's how it is maan

Jag gillar mig själv.
Liksom, jag kanske inte har dom bästa betygen, kanske inte snyggaste tjejen i världen, inte den normalaste personen. Men jag är mig själv, och jag duger som jag är. Dom som inte gillar mig kan ju låta mig va. Mitt liv kan suga ibland, men vafan, det blir ju bättre nån gång.

så är det alltså

Fan va jag är taggad på livet!
Igår var en awesome kväll med underbara människor!♥
och idag blir det stan på dagen med Frida! Sen ikv Bella och säkert fler, bara så jävla underbart!!
Livet är för kort för att inte vara lycklig.♥

så sjuuukt bra! snygg också ;)


pimp

Hej bloggen!
Ikv har jag varit med först Lovisa, Jonte och Lucas. Sen skulle dom busa och de pallade inte jag så då for jag och va med Bella, Markus, Jocke och Hugo. Kvällen blev ändå najjs :)
lite kassa mobilbilder bara.♥

det bara sån jag är

Okej om du snackar skit om mig, mig får du säga vafan du vill om. Men när du börjar snacka om mina vänner, min familj och min moppe, då blir jag däremot sur. Det är liksom det enda som betyder något för mig.
Mina vänner, min familj och min moppe.♥

Pojkvänner kommer och går, vänner består.

Hej bloggen!
En viss kvinna tvingar mig att blogga så då äre väl lika bra att jag gör de..
Men idag var jag med Bella, Markus, Jocke och Hugo. Jag och Bella lekte med hugos app på iphonen, inte lite skratt kan jag ju lova! Fett najjs.♥
Men ikv blir det Lovisa och säkert fler!
jätte snygga b-rudar!

det är okej att känna

Snälla se den! Så himla fint.
http://www.ungcancer.se/

yess

Nu far jag ut för en förhoppningsvis AWESOME kväll :D

strul

Tjenare bloggen!
Ikv har jag varit med marielle, fett najjs. Var med Tove ganska mycket också för den delen. Vad vi gjorde behöver vi inte gå in på. Men alltid lika kul att va med min korv aka marre♥
den bjuder vi på!