Julklapparna!


....

Jag litar inte på någon.

ååh less...

Fick en fotoskrivare i julklapp och öppnade den och skulle testa men då märker vi att det inte skickades med några fotopapper, så idag åkte vi till elgiganten och köpte några. Nu när jag äntligen ska få testa den och stoppar in skivan i datorn och installerar allt sen på slutet måste man ansluta datorn och skrivaren med en usb-kabel. Och då visar det sig att det inte följde med fotoskrivaren utan det måste man tydligen köpa enskilt, hur efterblivet??

Dec. 24, 2012

Tack så mycket alla! Min julstrumpa fixk också va med ;)


Dec. 23, 2012

Igår käkade jag först julbord hemma och sen hade jag lilla julafton med lovisa, emma och olivia. Eftersom jag fått julklappar av linnea och robin också kan jag ta kort och visa imrn innan jag far till skellefteå och firar julafton! Hoppas ni får en jätte trevlig jul mina vänner! :)
Vad jag sysslat med ikv:


Dec. 21, 2012

Fick jullov vid tio idag och efter de satt vi kvar ett tag och fikade julfika med klassen och några lärare, mysigt! :)
Det här gjorde jag när jag kom hem:


Julgranen!


Svar på kommentarer

Så alla vet svarar jag på kommentarerna i samma inlägg under kommentaren. Ex:
Så om ni kommenterat nånting äre ba att kolla på samma inlägg efter nån dag så finns det förhopningsvis ett svar!

Dec. 17, 2012

Haft en mysig helg med pojkvännen och massa trevliga kompisar, en bra helg helt enkelt!
Nu är det slutspurten i skolan och jag har två prov och ett tal inom två dagar, inte taggad men efter det blire jullov! Och det är bara en vecka kvar till julafton, hur sjukt??
Aja nu ska jag käka knäck, dricka glögg och plugga, hoppas ni haft en bra dag! :)


Zara Larsson

Då:
 
Nu:
 
Hon blir ju bara bättre och bättre! Inte ful heller för den delen! 

Ganska okej!


Grattis du är inte fjortis längre! ;)

Just nu har jag medieproduktion och vi redigerar filmer, kul när det går bra iaf!
Sen åker jag hem med halv fyra bussen med Lovisa och sen vid sex äre middag hos Olivia för att hon fyller år idag! Och vid typ nio åker jag och Linnéa bussen till stan och går på Lucia movie night på bio vid elva och är där hela natten. Vi ska lussevaka och få se tre filmer som inte kommit ut på bio än, trevligt värre! Vi lär ju inte va pigga på skolan imrn när vi inte sovit ett piss under natten ;)
Grattis igen hjärtat!♥

Dec. 11, 2012

Skolan idag gick fort och det är bara ca 1,5 vecka kvar innan jullov!! Ikv tog jag en promenad till linnea där vi såg julkalendern, käka julfika och såg grinchen. Julkänsla på hög nivå!
Sexigt osv osv osv:


Senaste bilderna från ipaden:


Shine bright like a diamond

Just nu sitter jag på sista lektionen för idag, bild. Vi ska göra en "ikon" som typ Obey eller något liknande. Dagen har varit lite dryg men vi slutar om tio min så det är skönt! 
Hoppas ni haft en bra dag, pusshej!♥

andra advent

Denna helg har inneburit att göra sjöbaber på Gamlia marknaden för Salteriet! Jobbade med Lovisa och hennes föräldrar, pengarna satt fint i plånboken kjl! Nu är jag ganska så sliten så jag ska nog gå och lägga mig för att inte däcka framför datorn, hoppas ni haft en bra helg! :)
snygg outfit osv!

Dec. 06, 2012

Idag hade jag först en vanlig skoldag sen efter skolan åkte jag till draggen och väntade på Lovisa och sen var vi i stan och hon kirrade lite julklappar o sånt :) igår fick jag skoterstövlar (vinterskor) och nya täckbyxor, nu är vintern fulländad!!
Trött chey på bussen hem:


snooow

Igår var jag och Lovisa med några killar i Obbola och åkte skrana bakom moppe, fyrhjuling och skoter. Härlig kväll med härliga personer! 
Skola nu, går bra hittills, pusshej!♥

Dec. 03, 2012

Först idag hade vi idrott på gymmet, sen efter det for jag, alma och yasmine till Waynes och fika, gott och mysigt vare. Mycket springande till och från bussar idag också känner jag..
Just nu sitter jag på bussen till holmsund till tandläkaren, väldigt tur att den va typ 5min sen precis då jag kom med ettan. Gud ville nog att jag skulle till tandläkaren idag! ;)


Dec. 02, 2012

Just nu sitter jag och tittar på sex and the city filmen och den är faktiskt bra! Så himla mys med allt julpynt också.
Blir att baka lussebullar imrn med syster och farmor så det blir bra, nu ska jag fortsätta titta på film så vi hörs, pusshej!


hello december!

För att inte vara allt för negativa så gick jag upp halv nio imorse för att se julkalendern och den var faktiskt bra! :) Sen somnade jag igen och när jag vaknade har jag och familjen städat och julpyntat, så himla myys! 
och att det är 1:a december och det kommit massa snö är ju inte fel!

fuck this shit

Igår var en flummig dag på skolan, jag garvade åt allt och inget men det var kul! På kvällen var det sånt skitväder så jag sket i att fara nånstans så jag stannade hemma och mös med min familj!
Idag hade jag planerat dagen in i de minsta detalj men allt gick i kras så nu vet jag inte vad jag ska göra.. Att jag aldrig lär mig! "Jag förväntar mig inget förrens det händer" brukar jag säga men ibland så förväntar jag mig att allt ska bli skitkul sen när det inte händer så blir jag hur depp och besviken som helst.
Vi får se om jag gär nått ikv eller om jag bara skiter i allt och ligger i sängen hela kvällen.