1:a december imrn, mmm!!


They see me rolling, they hating..

Tjenare bloggen och alla läsare där ute!
Öppet hus igår gick bra, faktiskt inte så drygt som jag trodde, skönt!
Nu sitter jag på bussen påväg till skolan och är beredd för en frukost och supporttid, ha en bra dag! :)
Lite julfika som jag åt för nån dag sen:


Paris del 5

Vi kom till nån liten by med Aladdin och grejjer:
Det var ju som två "parker" och nu kommer vi in i den andra parken, Walt Disney Studios:
Sen gick vi igenom en gång som såg typ ut som Las vegas, sen fortsatte vi in i "staden":
Sen hoppade vi på nått biltåg som tog oss på en liten rundtur. 
Dom hade byggt upp ett ställe som dom först satte eld på sen sprutade det ut hur mycket vatten som helst som släckte elden, och så gjorde dom vid varje rundtur. Dock hann jag inte rikigt med där för först vart det hur varmt som helst av elden sen vart man nästan blöt av allt vatten. Men lite ser ni.
Man fick också se en massa finbilar från olika disneyfilmer:

Polly kladdkaka

Till en rund form ca 18-20 cm:

Smör och ströbröd till formen
2 ägg
3 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
1 1/2 dl vetemjöl
1 nypa salt
100 gram smält smör
Valfri mängd Polly

Gör så här:
Ställ ugnen på 175 grader.
Smörj och bröa formen.
Rör ihop ägg och socker ( Vispa inte )
Smält smöret och låt det svalna.
Rör i hop alla torra ingredienser, och rör ner i äggsmeten vartannat med smöret.
Klicka ut smeten i formen och smeta ut så att det blir ett jämnt lager.
tryck sedan ner valfri mängd Polly i kakan och grädda i ca 15- 20 minuter.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dock tog jag bara en vanlig visp och rörde i ägg och socker smeten tills den var jämn, alltså inte porös, bara blandad. Sen rörde jag först i smöret och sen dom torra ingredienserna och det gick bara bra. Jag tryckte inte i pollysarna när jag redan "klickat" ut smeten i formen utan jag hällde det i smeten och rörde om sen hällde jag smeten i formen. HAHA det låter som jag gjort allt emot som man skulle göra, men resultatet blev ju bra iaf! Hittade receptet på Pernilla Wahlgrens blogg ;p


stronger than yesterday

Skoldagen har varit lång men ändå gått bra och fort, skönt! Ikv bakade jag en Polly kladdkaka och var efteråt med kompisar. Imrn är det öppet hus på NTI så vi börjar 13.00 och går till 20.00, känns lite drygt men ändå kul på nå vis! ;) Det snöade ju idag också, titta!!

Just nu:


svar på kommentarerna

Bara så alla vet så svarar jag på era kommentarer i samma kommentarsfält där ni kommenterar! 
Hoppas ni fattade nått ;) puss på er♥

Lyckligare än någonsin!

Fått upp bokstäverna jag fick i julklapp förra året och köpt en ljusslinga som vi satt upp.
Så sjukt nöjd jag blev!

652 Golden Sparkles


Bara 33 dagar kvar!! Can't wait!


Breaking dawn part 2

Först en dryg skoldag och sen åkte jag in till stan och mötte upp Lovisa där! Vi kollade runt lite sen käka vi middag på max. Kl. 18.00 var det dags att se sista Twilight filmen, synd att allt är slut nu men herregud vad bra den var! Om ni funderar att se den på bio, tveka inte. Gör de ba! Nu ska jag strax sova, hoppas ni haft en lika bra kväll som mig. Godnatt vänner :)


------

"When you're happy, you enjoy the music. But when you're sad, you understand the lyrics."

Min kväll i bilder:


sleep tight

Efter en vecka med alldelens för mycket plugg och stress så säger och tack och hej den här veckan och välkomnar den nya veckan med öppna armar, känner att den kommer bli bra! :) 
Hoppas ni haft en bättre vecka än mig! Nu ska jag sova, godnatt♥

Leighton Meester

Blair Waldorf i Gossip girl.. Inte ful nånstans! Och när hon gifte sig med Louis, så himla vacker!


Paris del 4

Sen åkte vi i en liten båt så vi kom in i värsta sagolandet, hur mycket som helst att titta på men fint var det!
Vi fortsatte in i små "byar" eller vad vi ska kalla det och såg ett Pirates of the Caribbean skepp.
Om ni kollar noga på berget till höger så ser ni att det är en dödskalle, coolt faktiskt!


Winners never quit and quitters never win.

Idag på morgonen åkte jag, mamma, syrran, hennes kille och min kusin till paradisbadet som hans födelsedagspresent! Tror han fyller 10? Eller nått i den stilen iaf ;) men kul hade vi och jag känner att jag kmr ha träningsvärk och blåmärken imrn, som vanligt efter en dag där!
Ikv var jag hos Linnéa och vi kollade på gamla filmer från när vi var små, haha fyfan vad kul det var! och sen såg vi film och bara tog det lugnt, mysig kväll! :)
slitet med ett inslag av natthumor, haha fyfan vad jag är trött..

Nov. 15, 2012

Lite dampig kväll om man säger så men ändå trevlig i vissa stunder!
Har kört på osminkat hela veckan som ni ser på bilderna här under men imrn är det fredag och då ska jag ha smink ;) intresseklubben antecknar känner jag! Nu ska jag duscha, pusshej :)


Forget the ones that forget you.

Igår var jag på gården med lite folk, det var städdag så vi var duktiga och städade! Sen fick vi självklart ett välförtjänst fika efteråt ;)
Dagen har gått ganska fort faktiskt och nu sitter jag och kollar serie och börjar om typ en halvtimme, skönt. Imorgon är det fredag, wihoo helg!! Veckorna går alltid lika fort men det är ändå lika skönt varje gång det blir helg igen. Min helg är ganska planerad men saker att göra så det blir kul.
Ha en bra dag!

You are never too old for fairy tales.

Ikv har jag pluggat, bakat kladdkaka som blev torr så jag vart lite ledsen i ögat.. chattat med människor och kollat lite serier. Helt okej kväll! 

Bob Marley♥


seize the day

Igår var jag hemma från skolan för att jag ännu inte är riktigt frisk från min förkylning, hade också fått ögoninflammation under natten, inte kul! Men idag var jag tillbaka på banan som dock började med att jag försov mig med en timme.. Det sög men jag blev inte så himla sen ändå. Sen rullade dagen på bra och  fick sällskap av Lucas på bussen hem. Just nu sitter jag och kämpar med historian, medeltiden. Som ska vara inlämnad innan 23.59, hoppas jag hinner! Snart ska jag göra en kladdkaka så jag får lite energi iaf, pusshej♥

gossip girl♥


juuul

 

Paris del 3

Vi gick in till disneyland.
Vi åkte ett tåg som gick runt Disneyland och man kunde hoppa av på olika stationer.
Sen fortsatte vi in till disneyland på gatorna och vi kom bl.a. fram till slottet som var såå vackert!

Everybody dies but not everybody lives.

I fredags så vare lan på gården och jag lanade sims, dock vart de mer internet och gå runt och kolla vad alla andra gjorde o så ;) Men det var trevligt!
Idag beställde jag, Jessica & Per pizza som vi käkade till middag. Sen ikv var jag och kompisarna på aqua rena och bada för det var gratis, dock badade inte jag men jag satt och garvade åt dom så det var kul ändå! Nu ska jag strax sova men vi hörs imrn♥

Paris del 2

Vi hoppade på planet till Franrike, Paris.
Vi kom fram till hotellet och där var det jul i i stugan med lite märkligt julpynt..

Paris del 1

Vi kom till flygplatsen i Umeå och skulle strax flyga till Stockholm. 
Vi kom till Arlanda och checkade in på vårat hotell, Radisson Blu. Väl där hade vi fått en fruktbricka, så vi mumsade på den och köpte också lite annat gott. 

Big or small, lies are lies.

Godmorgon mina vänner!
Igår var jag ju ledig för att vi hade "utvecklingssamtalsdag" så då for jag till Obbola skolan och var där en kort stund sen tog jag 13.00 bussen till stan och kollade runt lite och sen vidare till draggen för att träffa Lovisa. Efter det åkte vi in till stan igen och träffade Hampus och Markus och vid halv fem for vi hem. Sen åt jag middag, sen utvecklingssamtal som gick bara bra. Sen var jag på gården med kompisar när jag kom hem! :)
Skön dag på skolan idag och jag skriver mer sen♥
lite såna där roliga bilder från Paris!

weheartit


-----

"There's no elevator for success in life, you must take the stairs, step by step."

Life is short. Smile while you still have teeth!

Sitter just nu på en 2 timmars lång historia lektion som inte är att leka med.. även fast jag har ett godisförråd här på bordet så går det ändå inte framåt.. Men imrn är vi lediga, fy vad skönt även fast vi nyss haft höstlov. Nä nu ska jag väl dra mig tillbaka till facebook där ingenting händer antar jag.. Jo just nu har jag puffkrig med Angelica så det får väl va mitt tidsfördriv ett tag ;)

Home sweet home..

Hej allihopa! Nu är jag hemma från Paris och jag har haft det skitkul verkligen! Just nu sitter jag och tittar på Ratatouille och dricker te i min nya kopp! Blivit förkyld och jag har ont i halsen och undrar om jag har feber också.. Jaja ni får massor av bilder från Paris senare också, pusshej! :)


Nov. 01, 2012

Hejdåååå!!


We are going to franceeee!

Om ungefär en timme kommer Linnéas familj och hämtar mig och sedan kör vi till flygplatsen där jag, Linnéa och hennes mamma flyger först till Stockholm och sover över där sen tidigt på morgonen flyger till Paris!! Väl där ska vi bl.a. vara på disneyland med VIP kort, se eiffeltornet osv. Detta kommer bli så himla kul och vi hörs på måndag!
Fula katter osv...