Snaart
Universitetsdag

Idag besökte vi som sagt universitetet, jag var dock bara på en föreläsning för vi gjorde ju samma sak förra året. Annars var väl dagen helt okej, sprang runt med skinnjacka och frös och drack aloe vera dryck för första gången vilket var lite märkligt men gott!
Här har ni mina muffins jag bakade för nån dag sen:

Feb. 25, 2014

Hade sovmorgon imorse så jag käka frukost i solen och åkte sedan bussen vid elva. Jag hade yoga på idrotten vilket var jobbigt men skönt! Sedan åkte jag till skolan och väntade på Lovisa för vi skulle käka kebabrulle och det var så sjukt gott! Chill dag och imrn ska vi ba springa runt på universitet så det blir också chill :)Just nu:
Måndagsinspo!Matbilder (y)

I torsdags sov jag hos Niklas, igår var jag med Linnéa och nu är jag påväg in till stan för att ha lite tjejmys! Vi hade planerat så bra men dom sprack lite men vi ska nog ha kul ändå, hoppas alla får en bra lördag!Haha åh så jag..
Måndagsinspo!


Marabou oreo

Förlåt för jag är så inaktiv på bloggen men jag är lite upptagen med att vara kär i min pojkvän, uppskatta mina vänner och ta mig igenom den enorma högen med plugg jag har nu innan sportlovet, helt sinnes.
Ni borde förresten testa den här chokladen, sjukt god!

Måndagsinspo!


Victoria Secret

Snabb skoldag, sedan var jag kvar på stan och såg på bio med Niklas. Mina parfymer väntade på mig när jag kom hem och dom luktar ju så ljuvligt!

Beyonce

Lill-lördag

Inte gjort mycket idag, mest bara lyssnat på diverse lärare. Inte jättekul men var skönt att inte behöva arbeta så mycket. Ikv är det finalen i Paradise Hotel och jag har faktiskt ingen aning om vem som kommer vinna eller vem jag vill, för jag hejjade ju på Aina och Tobias men dom splittrades ju.. Den ska iaf ses med Linnéa och pepsi max!

Onsdagsinspo!


Måndagsmarabou

Skoldagen var ganska så dryg men gick iaf snabbt. Fick skitmat för typ första ggn den här terminen så jag åt på subway. Efter skolan fixade jag några ärenden och nu har jag nyss sett Familjen Annorlunda. I väntan på Paradise hotel läser jag en engelsk bok till skolan vid namn Harry Potter, väldigt trevligt :)

Februari
Invigningar

Idag/ikv har det ju varit invigning på min skola, väldigt trevligt faktiskt! Och imrn är det invigningen på kulturhuvudstadsåret som jag också ska titta på och jag har väldigt höga förhoppningar faktiskt.
Nä nu ska jag sova och här under ser ni min kväll när jag kom hem: