vuxenpoäng här!
Syrrans kissemissar

Hade det trevligt hemma hos min älskling och igår var jag hos Linnéa och ikv blir det middag och säkert spel med pappas släkt.
Här får ni en bild på två sötnosar som var här hemma på besök!

Senaste dagarna

I lördags var de ju kulturnatta, hände inget spännande men en helt ok kväll. På söndag mådde man som man förtjänade men vi gav mamma frukost på sänge och röstade även, näst yngsta personen i mitt distrikt hehe! Inte hänt nått speciellt i veckan men idag hade jag sovmorgon till lunch sen har jag en lektion nu där vi ser på film och sen mentorstid, chill dag. Efter skolan åker jag hem till Niklas och stannar där till fredag, pusshej!Måndagsinspo!


Bilder

Här är vad jag fått när jag fyllde år, fick även en bit av körkortet av mina föräldrar. Det enda man kanske inte fattar är de där grejjerna som är i kakburken, det är typ nå bakredskap. Sedan är det en bakspegel till cykeln som jag önskat mig, så himla coolt :D
En fin sommardag i min ära

Vaknade med frukost på sängen och sedan har vi fixat och dekorerat tårtorna. Nu ska jag fixa mig sedan kommer släkten och firar min 18-årsdag! Sedan ikv blir det såklart kulturnatta, det här blir en fullspäckad dag men jag är taggad! :)
 

Onsdag

Hare bra som 18-åring i denna ljuvliga sommarvärme. Det enda som är jobbigt är att vi fått uppgifter såhär sista veckan att stressa sig igenom.. Men annars är det bra för mig! :)

Liten födelsedagspresent till mig själv!

Woop woop!
Myser med familjen!

---

Måndagsinspo!


Heeelg

Älskar helger, det är min tid att återhämta mig! Har redan gjort bort en hemsk inlämning och läst klart en bok. Känns bra och imrn blir det nog städning och ta hand om mig själv dag. Här har ni middagen vi åt ikv, en riktig sommarmiddag i det tråkiga vädret!

lek i studion

Veckan har gått fort och inneburit plugg, fina människor och sovande haha. Imorgon är det fredag och vi får världens godaste mat, grillad kyckling med pommes! Älskar grekiska kolgrillen♥
 

Måndagsinspo!May. 04, 2014

Idag har jag och mamma fixat massa grejjer på stan och jag har bl.a. klippt mig och skaffat en ny jacka, skitnöjd!@klipporama
Dotcard

Idag vare ju skola för lilla NTI, typ enda i hela världen som inte va ledig haha.. Var ju lugn dag så fann ingen anledning att inte komma. Ikv kom syrran och hennes pojkvän hit på middag och efter det spelade vi heeela kvällen vilket var hur trevligt som helst! Imrn blir det stan så jag borde nog sova snart, pusshej!


Bästa månaden!
May. 01, 2014

Igår spelade april sitt sista spratt med snö så nu blire inge mer av de får vi hoppas! Bra kväll igår, träffade mycket trevligt folk faktiskt. Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, verkar vara den enda som är vaken här i stugan..
Hoppas alla hade en bra valborg iaf! :)