Första advent!

Igår var jag väldigt produktiv, tvättade, hängde upp tvätt samt strök tvätt hehe! Sen körde jag en omgång med crosstrainern och julstädade och var sedan på kvällen med några vänner! Och idag var jag och mamma på adventscafe här i Obbola där de säljer massa julsaker och fika, så mysigt tradition!
Nu har jag nyss gjort knäck och ska julmysa in i det sista utan någon söndagsångest hehe :)

Frostigt!


Black friday!

Haft så mycket plugg i veckan att jag inte kunnat umgåtts med folk.. Tungt men är så stolt över mig själv att jag klarade mig igenom den och ganska bra dessutom! Så nu ska jag vila från plugget i helgen och bara njuuta av första adventshelgen!
Annars idag var det ju Black friday, något vi verkar ta efter från USA och börja ha här i Sverige också vilket är att nästan alla butiker har reaaa!! Dock var de mest på internet tkr jag men det var najjs! Man kan säga att jag brände många hundralappar idag heheh.. Men hår under ser ni vad jag köpte + nya fakeuggs, två julklappar och lite annat krimskrams från internet, kul dag :D
How boring would life be if everyone was perfect?

 Vid 5.13 min kommer det en fråga som lyder: How do you deal with insecurities? Och barnens svar är ju fantastiska! Helst den sista, If you don't like yourself, I like you. Even if you're not even cool or anything I still like you! Asså så sjukt söt, man måste ju bara älska barn :')

Fullt upp idag!

Idag har jag haft två redovisningar och ett argumenterande tal, känns sjukt skönt att det är bortgjort så jag kan fokusera på annat! Därför tyckte jag att jag va välförtjänt av lite godiis som ni ser nedan ;) ikv myste jag hos Linnéa och imrn blir det mys hos Niklas! Nu mot duschen sen kvällsfika med youtube och till sist sängen!

Måndagsinspo!


Ingen söndagsångest.

I fredags firade vi 200 dagar till studenten på five vilket var riktigt kul som det alltid är där! Sen i lördags var det wienerbrödets dag som jag självklart firade, älskar högtider heheh ;) sen pluggade jag och idag har jag storstädat rummet och tagit fram julpyntet, såå mysigt! Sedan var jag även ute med vänner ikv och bara chillade i söndagens ära.
Jag känner mig faktiskt redo för veckans utmaningar så nu blir det sängen, godnatt :)

4 steg att lindra söndagsångesten!

  1. Kom på varför du har ångest.
  2. Är det många saker, gör en lista på vad du behöver göra och i vilken ordning.
  3. Planera din söndag på vad du hinner göra idag och sedan planerar du vad du ska göra i veckan för att hinna med allt och inte få ångest.
  4. Börja GÖRA allt :D
Här är mina tips att lindra söndagsångesten och sedan kan du även ge dig själv belöning när du gjort något bra, detta funkar inte alltid men man måste försöka för att det är inte kul att ha massor av saker att göra i slutet av veckan. Let's beat this anxiety! :D

Nov. 20, 2014

Var hos Linnéa ikv och hennes bror fyllde år så man fick lite pepparkakscheesecake vilket var väldigt gott! Blev dock väldigt besviken på paradise hotel ikv:( jävla skiiit..

Tisdagskväll

Ångesten har lättat lite, försöker styra upp det hela genom planering och belöning haha.. Märkt att jag älskar att spendera pengar så jag har öppnat ett sparkonto för att hålla pengarna i schack också. Så när jag varit duktig får jag köpa nånting hehe, nu blir de julklappar så då spenderar jag ju pengarna på någonting vettigt i alla fall! :D
Hahah tyckte Innocent flasaka va så bra ;)

Måndagsinspo!
Söndagsångest utan dess like

I fredags blev det fredagsmys hos familjen Ahlqvist vilket alltid är najjs! Sen i lördags var det bara att kliva upp åtta sen hjälpa mormor att flytta hela dagen, känns i armarna idag.. På kvällen åkte jag å nåra på roadtrip till övik för vi hade inget bättre för oss hehe.
Och idag är söndagsångesten total.Snart helg!

Jätteskönt med sovmorgon samt jäätteskönt att klippa mig, var sjukt less på mitt långa hår som blev trassligt hela tiden med tovor å allt.. Men nu är det bra igen :D sedan är det jätteskönt med fredag imrn också!

Äntligen ska jag klippa mig!

Veckan har gått rätt sakta faktiskt, igår följde jag med niklas hem och sov där vilket alltid är trevligt. Ikväll var jag med kompisar och vi gick runt på olika affärer, typ biltema, rusta osv hehe. Imorgon är en bra dag då jag har sovmorgon till lunch sen är det pastasallad till lunch vilket alltid är gott sen på kvällen ska jag klippa mig, riktigt taggad på det!
saknar snön:(


Måndagsinspo!


Ingen söndagsångest iaf

Bion var faktiskt väldigt läskig om jag ska vara ärlig, inte så att man är rädd om kvällarna men jumpscaresen var inte lugna haha.. Hade fan ont i armen dan efter för dom flyger som reflex varje gång jag blir rädd hehe. Annars har jag blivit förkyld i helgen så jag har inte orkar göra något, tråkigt. Men idag har jag ätit lite tårta såhär på fars dag vilket alltid känns bra ;)

Kortdag

Det blev en kortdag då jag slutade 12.10, skönt! Sen åkte vi och köpte förköpsbiljetter till Umeås största fucking studentskiva!! Så sjuukt taggad :D sen köpte jag en fars dag present till pappa också och tog sedan ett bussen hem. Imorgon är vi lediga för att det är utvecklingssamtalsdag men jag känner att jag inte utvecklas ett dugg på dom mötena så jag väljer att inte ha något. Men sedan imorgon kväll blir det Annabelle på bio med Linnéa och Pontus vilket ska bli väldigt spännande hehe..Snöängel heheh

Då var höstlovet slut då, känns ändå helt okej jag vill mest ba få bort allt och få jul hehe ;) sen imorgon ska vi köpa förköpsbiljetter till studentskivan, kommer bli så otroligt jävla grymt kul!!
Här har ni två snaps från idag:

Så himla mys med snö ju!

Det blev tisdagsinspo denna vecka!


En månad närmare juul!