new nails


---


Fint väder

Helgen var skitkul med Niklas å hans kompisar sen var jag kvar hos han till måndag. Igår var jag med Lovisa och Markus och vi bara tog det lugnt och umgicks. Idag drog jag och Linnéas familj iväg på fortet vilket var riktigt kul! Najjs att göra något på dagarna också :)

lite bilder

Fick ju som sagt höstlov igår(torsdags) vilket var väldigt behövligt. Tror dock inte riktigt jag tog mentalt lov förren ungefär en timme sen då jag lämnade in en stor uppsats som skulle in nu innan lovet. Så nu kan jag bara ta det lugnt rent mentalt förutom lite plugg som jag förmodligen ändå inte kommer göra.. Men nu är det lov och det ska firas imorgon hos Niklas!
Här får ni några systemkamerabilder för omväxlingens skull ;)
 

Snart höstlov!

Måndagar är ju ändå måndagar även fast dom är helt okej nu när jag är ledig på tisdagar. Dock så var min sista lediga tisdag idag buhu:( fast jag är mest tacksam för jag fick vara de och helst när jag jobbade lördagar var det guldvärt! Men på torsdag är det äntligen höstlov för vi är ledig på fredag så det blir riktigt najjs må jag säga!

Helg alltså.

Kvällen blev superkul igår med dans och massa karaoke inne på five hehe. Alla åkte hem ganska tidigt medan jag och födelsedagsbarnet Markus krigade ända fram till 2 då vi gick till bussen som gick 02.25. En bra kväll som måste göras om!
Idag sov jag länge sen har jag bara slappat hela dagen och ikväll blev det grillat till middag sen tobleronemousse till efterrätt som jag gjorde som blev suupergod, tips!

Oct. 16, 2014

Gårdagen blev väldig mysig såklart med morotskaksbak samt film osv. Sen idag hade jag en ganska lång skoldag men det gick ändå ganska fort tack och lov! Och imorgon är det äntligen fredag då blir det nå gomat på stan med härliga personer sen drar vi på five med albatraoz senare på kvällen, riktigt taggad faktiskt :D

Fanns lite snö på backen här i stan också hihi :D

Lite gammal bild sådär

Gick väl bra hos tandläkaren trots all nervositet, inget hål eller så. Sen har jag ju som sagt varit med Linnéa och ikv drack vi julmust som jag saknat sååå mycket, så himla gott ju. Imrn åker jag hem till Niklas efter skolan och då ska vi baka morotskaka har vi bestämt hehe, blir nog bra!
Fan känner att jag måste börja ta mer egobilder..

Måndagsinspo!

Söndag

Fortsätter att stödja cancerfonden genom take away koppar från waynes, så bra initiativ! Annars glider jag på som vanligt med vänner och igår fick jag träffa Linnéa som varit borta en vecka samt besökt mormor i hennes nya boende där vi fikade, åt skiitgod mat samt gick en skogspromenad.
Imorgon är det en ny vecka som jag inleder med tandläkarbesök, känns inte roligt alls men de måste göras.. Hadee!Armband som stödjer bröstcancerfonden

Sovmorgon i måndags samt bara två lektioner sen idag har jag ju varit ledig och imrn är det kortdag igen, ganska chill kan jag tycka! Annars händer det inte mycket spännande känner jag förutom att jag köpte det här armbandet i veckan. Köpte förra året också men tycker nog det här var finare! :D
Lite sen måndagsinspo!


Oct. 02, 2014

I tisdags följde jag med Niklas hem för födelsedagsmys med tårta osv. Sedan har jag inte gjort mycket vettigt i veckan förutom att hänga med kompisar och plugga lite. Men imorgon är det fredag :D

Här har ni goda lunchen vi fick idag heh

Oktober!