tisdag

Jag njuter av det sista på sommarlovet med sol, bad, bokläsning, kattvaktning, promenader osv. Snart börjar allvaret ;)

new shoes

 

fredag

Den här veckan blev typ likadan som den förra då jag åkte till niklas och vi har mest tagit det lugnt, åkt gummibåt, njutit av den sista ledigheten och även njutit av dom sista sommarkvällarna därav bilderna! Imorgon jobbar jag igen på Bondens marknad så dags att sova! :)

fredag

I veckan har jag varit hos Niklas tills idag, röjjt skog för att få in lite pengar då jag inte haft nått riktigt sommarjobb och även hållt på med lite andra grejjer. Imorgon blir det mer jobb för då börjar Bondens marknad som är varje lördag 7 veckor frammåt där jag säljer sjöbab. Sedan har jag även sålt lilla Doris idag till en ny trevlig ägare där hon kommer må bra hahah.. Var typ lite halvsorgligt då hon varit min kompanjon under moppeåren<3

lite kvalitets bilder för en gångs skull


torsdag

Idag har jag varit på stan och handlat lite nödvändiga grejjer som fingerborg, kalender, nya linnen osv. Sedan åt jag även lunch med Lovisa på rost och har ju inte träffat henne sen studenten så det var kul att catcha up lite! När jag kom hem från stan åkte jag till Linnéa där vi hade kräftskiva, huur gott!? Sjuukt gott. En riktigt bra dag helt enkelt :)
Har även badat för nån dag sen, gött😅!

måndag

Sen i torsdags har jag varit med Niklas och vi har mest sett på film, spelat badminton ich även varit på nolia men han åkte hem idag. Så ikväll var jag på bio och åt middag på Vezzo med Linnéa och resten av bonusfamiljen, vi såg Mission impossible och den var såå bra! Både komisk och spännande.
Här får ni diverse snapchats från senaste:
Blev mycket ätbart kände jag hehe, sorry!

augusti