tisdag

50-års kalaset blev faktiskt väldigt lyckat med massa trevliga gäster och god mat! Vi som är närmaste familjen stod dock mycket i köket för att fylla på mat, diska och så men det gick bra! Mamma blev nog väldigt nöjd också. Imorgon ska hon firas lite till då hon och Jessica först ska på spa sen blir det tre rätters, mums!♥

Sammanfattning av 2015

I början av 2015 hade jag kvar en termin av gymnasiet så vi försökte ta vara på sista tiden med klassen, gjorde klart gymnasiearbetet, blev även ganska mycket fest hehe. Vintern och våren bjöd också på såå fint väder!
Jag och fotogruppen fotade Umeå open vilket var både stressigt men skitkul! Sedan blev det påsk och jag fick se årets första blomma! Jag och Linnéa for på neon party på Corona med fler vilket var kuul!
Nu är det maj och börjar bli varmt ute. Jag skickar in mitt ansökningsbrev till Vindeln och hoppas spänt att jag kommer in. Jag fyller även år! Gjorde även klart sista uppgifterna i gymnasiet.
Sedan tog jag studenten och ååh vilka härliga dagar<333 Efter det midsommar vilket är lika härligt varje år! Sedan i somras hade jag de bara gött och njöt av sommaren samt tränade på iksu spa! Åkte även till Höga kusten, älskar det stället. Hade även kräftskiva.
Nu har jag börjat skolan på Hälsopedagog linjen och det var väldigt spänt från början men det kändes verkligen rätt. Hösten bjöd även på såå fina soluppgångar och nedgångar! Och sen var det November och tagga jul så de kommer vi väl ihåg haha ;)
2015 har alltså varit ett händelserikt och faktiskt riktigt bra år måste jag säga! Gått ut gymnasiet och bytt vardag helt och jag är så nöjd med linjen jag går nu och taggad att se vad som väntar nästa termin! :)

Julen!

Jag har haft en jättemysig jul med lite släkt jag firat med och god mat samt fina julklappar! Nu idag har vi förberett för mammas 50-års fest som det blir imorgon, eller ja öppet hus. Det blir väldigt kul! :)

God juuul!!


Gamla bilder

Här har ni några gamla bilder på mig, tydligen tog jag selfies redan då hahaha...

Julloov!

Sista veckan innan jul har vi tränat varje dag och bara myst på skolan sen har jag ätit två julbord redan heheh.. I tisdags på Brännlands wärdshus med Niklas familj och i torsdags var det julbord på skolan som kockeleverna hade gjort, såå duktiga verkligen! Efter det var det öppen scen med massa spex från elever och lärare, såå kul var det hahahah åh!

lördag

I helgen har jag bakat chokladkola, praliner och tryfflar, riktigt kul att julbaka hehe! Mestadelen ska jag ta med till min skola imorgon då vi ska ha julmys/luciamys så vi ska sälja dem sen ska jag ge lite massage och så. Även fast det känns lite jobbigt med skola på en söndag så är det okej om det är julmys hehe ;)

Stockholmshelg!

I torsdags åkte klassen till Stockholm för att gå på Hälsomässa. Vi gick dit på fredagen och det var jättekul att gå runt på alla olika utställare och lyssna på intressanta föreläsningar! Men på mässor är det väldigt hög ljudnivå så när vi kände oss nöjda för dagen åkte vi till hotellet för att vila lite sen åt vi indiskt till middag. Sen köpte jag lite godis och myste på mitt hotellrum samtidigt som jag såg idol! På lördagen bestämde vi oss att åka in till gamla stan istället för hälsomässan för vi kände oss färdiga med den och i gamla stan hade dom en julmarknad så jag blev vääldigt glad! Sen gick vi runt i olika småaffärer och hade bara mysigt. Då blev det kinarestaurang till middag vilket var gott och sedan åkte vi nattåg hem igen, sov som en stock för vi hade gått på stan heela dagen! Jättebra helg verkligen :)

December