Lördag

Igår var jag och två klasskompisar på five vilket alltid är lika kul att hoppa omkring på dansgolvet! Byz var ju där och han var väldigt pepp på Umeå så det var verkligen skitkul, lite nostalgi sådär. Träffade också många gamla kompisar så det blev en väldigt kul kväll.
Idag har jag bara tagit det lugnt och ikväll åker jag och Linnéa med hennes familj till stan och äter kinamat sedan ser på bio. Detta blir jag bjuden på för att jag var djurvakt, skitkul! :)

torsdag

Dryg skoldag idag då jag gick ända till fyra.. Men sedan efter middagen promenerade jag till Linnéa vilket alltid är lika trevligt!
Imorgon är det fredag och då blir det krogen! Hela denna helg kmr bli awesome :D
Vad hände med detta? Nu är det slask igen..

Chokladbollar med smak av banan

Här är dom nyttiga chokladbollarna jag gjorde förrigår, jag tyckte dom blev goda! Dock så har vi ingen kokosolja så jag använde mig av vanligt smör, lite onyttigare men vafan ;) sen kan man ju prova lite själv och stoppa i lite va man vill eller mer eller mindre av något. Kommer göras igen! :D
Källa: http://fotografrida.blogg.se

Onsdag

Idag på lunchrasten var jag på ett ställe för utsatta människor i Umeå och fotade. Ensam haha.. Det var lite läskigt men samtidigt lärorikt! Annars så kom jag ikväll på att "susningen" i örat kan vara en vaxpropp, så just nu sprutar jag in nå grejjs i örat 3ggr dagligen och hoppas på att det ska försvinna! Det är verkligen jättedrygt..
Men nu ska jag sova så godnatt allihopa! :)
Ni får receptet på bollarna imorgon, känner att jag pratat om dom i tre inlägg då hehe ;)

tisdag

Idag hade vi bara en lektion så jag fick jobba på den hemma så jag behövde inte fara till skolan. Men asså vädret idag, hur vackert!? Jag bara ääälskar solen♥ Därför gick jag ut i solen och fotade minst en timme, sen yoga, plugga, fixade runt i huset, bakade nyttiga chokladbollar osv. Riktigt bra dag helt enkelt! :)
 

Little black dress

 
Första - andra - tredje - fjärde - femte

Måndagsinspo!





Bara söndag.

Nu är helgen slut igen men ingen söndagsångest den här gången. Helgen har spenderats hos Niklas med han samt massa andra pojkar. Och idag kom solen fram. SOLEN!? Som jag längtat efter den alltså, helt sjukt.. Så när jag väl fick se den idag fick jag nästintill ett lyckorus hihi. Tror det är de som gör att jag känner mig så otroligt nöjd med tillvaron just nu. Förutom mitt susande öra som tar kål på mig..
Jaja, hoppas ni får en bra vecka! :D



snart helg!

Jag har då blivit sjuk i veckan, därför jag inte bloggat. Idag som vanligtvis är längsta/värsta dagen i veckan blev idag den kortaste pga två sjuka lärare som jag har hela dagen. Så det blev bara en föreläsning samt en liten uppgift på det området. Ganska skönt hehe! Så nu är jag redan påväg hem med bussen :)

Måndagsinspo!





Söndagsångest

Idag matade jag djuren för sista gången för inatt kmr familjen Ahlqvist hem igen, wiho! Hihi är taggad på att se vad jag ska få av dom från Teneriffa.. Annars idag har jag vilat för min hals känns inge bra :/ sedan duschade jag väldigt länge med skrubb och inpackning så det var väldigt skönt! Söndagsångest har jag också, inte för plugg och så utan att jag vill redan ha helg igen, haha känns illa.. Jaja har en ganska fullpackad vecka så det ska nog gå fort. Tack och hej! :)
Här ovanför ser ni min senaste inredningsdetalj jag är väldigt nöjd över! Först med taklampan tänd sen släckt.

busig

Nu har jag ändrat min header, bakgrund, färger osv. Så nu är det nytt och fräscht såhär efter jul! Skönt.
 

Fredag

Provet gick faktiskt oväntat bra, ordbajsade väldigt mycket så nånting borde ju blivit rätt hehe. Annars händer det lite personliga saker som gör att jag behöver spendera tid med familjen men det är mysigt det med! Annars är vädret väldigt irriterande, kan de inte bara bli vinter!?
Jaja, är så otroligt trött så blir nog sängen alldeles strax! Pusshej :)



Lek i studion!

Idag har jag mestadels pluggat då vi har ett asjobbigt seminarium imorgon och sedan provet på fredag. Inte taggad alls.. Annars har jag matat djuren som vanligt och jag fick se några råttbebisar springa runt i buren, så söta♥ Idag var vi i studion på vårat hål idag och det blev vääldigt mycket skratt haha, vissa bilder kommer nog ingen annan få se hehe.. Men här nedanför ser ni i alla fall dom två seriösaste vi tog, vi försökte ju i alla fall! ;)

smoooothie

Igår var jag med Lovisa och när man inte varit med varann på ett tag har man mycket att prata om hehe. Idag hade jag en lektion och efter lunch köpte jag en välbehövlig sportbh samt en enkel bikini överdel som var rea på följde också med. Sedan hoppade jag av bussen vid Linnéa och matade djuren samt skottade sen hem för middag. Efter middagen blev det lite yoga sen en mangosmoothie efter en dusch. Så nu är jag redo för en god natts sömn, sovgott allihopa! :)

måndag

Skolan har börjat och vi fick en lätt start med torsdag och fredag sen var det helg igen. Jag var hos Linnéa på fredagen och tog farväl till henne och hennes familj som nu befinner sig i Teneriffa, så jag är deras djurvakt i en vecka. Katter, råttor och fiskar, ganska kul faktiskt! :D
Igår somnade jag helt oväntat tidigt vilket var en bra start på veckan så jag tänkte fortsätta med den trenden hehe. Sen imrn har jag sovmorgon och slutar vid lunch, en lektion är ganska soft ;)

Måndagsinspo!






Animation

Publicerade just mina två första animeringar på youtube. Vet inte riktigt varför men det kan vara kul för folk att se vad jag gör hehe. Jag tyckte faktiskt att detta var väldigt kul och i slutet av animationskursen ska vi göra ett större arbete inom någon slags animering och då kommer jag välja cellanimering som filmen Ture här under. Så den kommer jag lägga upp på kanalen samt mitt gymnasiearbete så småningom!
Detta är alltså gjort på så sätt att man ritar i datorn med ritplatta. Varje rörelse gör man en ny bild. Man kan ju kopiera gubben sedan bara ändra munnen till exempel om det bara är det som ska röras. Men ni kanske kan tänka er att det här är vääldigt tidskrävande och tålamodsprövande.. Jag som har dåligt tålamod fixade ändå det här, tror det är för att jag såg en framgång och hur det skulle bli i slutändan.
Jaja, jag ska sluta babbla. Tack för mig!♥

Sista lovdagen

En riktig slappardag såhär sista lovdagen är vad jag behövde. Känner mig utvilad och inte gjort något endaste plugg under lovet! Så nu kör vi igång sista terminen innan studenten!

Fick hem mina skor från Nelly idag, såå nöjd!

Onsdagsinspo!







2014, litet ihopplock

Vinter:
Linnéas reportage från Fråga doktorn sändes på tv, tittade på hockey, invigning på nya NTI, invigning av kulturhuvudstadsåret, blev tillsammans med min älskling♥, köpte mina första vs-bodymists, fotade House of metal, såg Frost på bio.
Vår:
Min lilla katt besökte veterinären, blev kär i halloumi, kattutställning, valborg, skaffade ny vårjacka, köpte kortspelet dot som vi har spelat väldigt ofta sen dess, FYLLDE 18 ÅR!
Sommar:
Lovisa fyllde 18 så vi tog krogpremiären, sommarlov, tog hand om en jävla massa fiskar till sommarjobb, midsommar, firade Linnéas 18-årsdag med vin och öl, solade mycket, var mycket på båten med Lovisa, fick höra massa åska, TATUERADE MIG!, drack massa smoothies dom gjorde på stan, tvingade min andra familj att ha kräftskiva med mig för ingen annan ville hehe, festade och sen var sommarlovet slut tyvärr.
 
Höst:
Blev förkyld såklart haha, längtade till julen, beställde studentmössa, fick för första gången rösta, Bondens höstmarknad började så jobbade varje lördag i 8 veckor, köpte världens finaste klocka, Niklas fyllde år, Oktober som stödjer bröstcancermånaden(?) så hjälpte jag till genom ett armband samt waynes varma drycker, Markus fyllde 18 vilket firades på five, höstlov, halloween osv.
Resten räknar jag med att ni kommer ihåg ;)
2014 har alltså kort och gott kretsat runt min pojkvän samt att jag blev 18 och ALLA dess fördelar.
Mycket bra år om jag får säga det själv!

Tisdag

Idag har jag och mamma bakat piroger på förmiddagen, dom ser lite snuskiga ut på bilden men dom är jättegoda! Helst med en klick aioli hehe.. Sedan for dom till stan för att titta på innebandy vilket dom är fortfarande så medans dom är birta har jag hunnit med ett yogapass, duschat, fixat bort all disk som blev av pirogerna samt gjort en sallad och nu gör jag mat, är huuungrig! Ikväll blir det nya Beck filmen samt grönsaker och dipp! Hunnit mycket idag hehe :)

Jan. 06, 2015

Ingen måndagsinspo idag då jag tror att vi behöver det mest på onsdagkväll innan skolan börjar så vi kör den då!
Idag har jag gått en promenad, hämtat ut min studentklänning som var jättefin sedan ikväll varit med Linnéa. Trevlig dag även fast man inte gör något speciellt, precis som lov ska vara!

Här är min fika för någon dag sen!

Finfina saker!

Kom hem från Niklas idag och då käkade jag middag sen duschade och sedan ut med vänner. Nu är jag jäävligt trött så ska sova! Fastnar alltid på youtube, tror jag följer för många hehe..
Här har ni beställning 1/6 hehe, mycket nöjd!

Lördag

Denna helg spenderar jag hos min pojkvän vilket varit bra hittills! Bilderna nedan visar lite hur jag känner mig just nu haha.. Det som håller mig uppe är alla smaskiga beställningar jag gjort från internet hehe. Jag vill ha hem dom nuu!! Men förhoppningsvis får jag hem dom till veckan i alla fall vilket blir najjs :D



Jan. 02, 2015

Nyårsafton var väldigt kul med många trevliga människor! Det blev fyrverkier, mat, "lysrör", massor med skratt med mera!
2015 kommer innebära massor med livsförändrade saker och jag känner lite skräckblandad förtjusning inom det. Men hur det utspelar sig får framtiden avgöra!