tisdag

I lördags var jag på Tarjas bröllopsfest och det var såå kul, jag och Linnéa ba gled omkring, drack drinkar och pratade med nya människor! Fortsätter även träna och blivit besatt av vattenmelon drinkar typ! Man bara mixar vattenmelon, is och koncentrerad citronsaft. Sååå gott, sen kan man även hälla i lite sprite så får man kolsyra också, nom nom!

söndag

Lite sommarbilder i detta dåliga väder!
 

Norrfällsviken, Höga kusten

Detta är alltså rotsidan, en massa klippor man kan mysa på, går att bada på vissa ställen.
Innan vi åkte hem tog vi båten till Ulvön över dagen!
Märkte nu att jag bara hade bilkder från två ställen vi var på haha men bättre än ingenting eller hur? ;)

onsdag

Jag tränar och simmar/badar på iksu spa regelbundet för att utnyttja mitt månadskort till max, njuter av fint väder när det finns, läser bok, umgås med släktingar, njuter av ledighet osv! Inte så ofta man är ledig såhär så jag försöker ta vara på tiden!
Min fasters fina katt!

söndag

I veckan var vi först ute med husvagnen sedan kom vi hem på torsdag och jag sov hemma en natt innan jag åkte med Linnéa och hennes föräldrar till deras stuga för att gå på åselemarknaden, fanns massor av grejjer som vanligt men det blev bara godisremmar för mig hehe.
Här får ni några mobilbilder från husvagnssemestern, systemkamerabilder kommer senare!
Höga kusten

söndag

Idag har jag varit på stan med Niklas och ba myst, ätit, shoppat lite osv. Märkte dock att mycket var stängt på söndagar vilket sög lite haha.. Imorgon vid 11 ska jag fixa nya naglar, blir något somrigt tror jag! Efter det ska jag bara packa det sista innan vi åker mot Norrfällsviken, yaay!

fredag

Nu har jag kommit hem från jobbet/Niklas, fick många blåmärken för jag har så lätt för de, diverse insektsbett sedan även träningsvärk i bicepsen kan jag lova! Work hard ;) så nu innan måndag ska jag fixa lite grejjer tills vi far ut med husvagnen då! Träna på iksu spa, fixa naglarna, låna nån bok osv, jag är astaggad hehe :D

tisdag

I helgen gjorde jag inte speciellt mycket men på söndag åkte jag till iksu spa innan jag åkte hem till Niklas och nu i måndags åkte vi mot jobb med hans pappa och två tremeningar. Så det är jag och killarna som är ute i ingenstans och fixar renhagar. Ganska tungt men det går bra! Vi har hyrt en stuga på en minicamping så vi sover och så här, blir nog att göra de snart så godnatt! :)
En bild från i helgen

gårdagen

Igår firades Linnéas födelsedag hemma hos henne vilket var väldigt trevligt med massa fika och fint väder! Efter middagen åkte jag och mamma till iksu spa för att först träna och sedan bada både i bassäng och varm källa som dom kallar det, hur skönt som helst var det. Har fått ett månadskort där så jag ska försöka använda det så flitigt jag bara kan!

juli