måndag

Fotade som sagt hela helgen på Umeå open, såg bland annat Lorentz, han som sjunger Lucifer, Fatta man (bl.a. Adam Tensta & Erik Rapp), Mash up international, Random Bastards osv. Blev en bra festival trots stress! Här under får ni se några mobilbilder från kvällen. Ikväll var jag med Linnéa och bara tog det lugnt, skön måndag :)

Måndagsinspo!


lördag

Veckan har varit väldigt stressad med maassor av plugg, pojkvän, syster, ännu mer plugg och nu från torsdag kväll tills ikväll har det varit Umeå open. En festival där vi fotar på både dagtid och kvällstid. Ganska kul men lite drygt då vi bara fått spelningar som vi inte vet vilka de är. Men jag tittade på Lorentz i alla fall och han var faktiskt bra!
 

tisdag

Sovmorgon idag och en lektion, sedan åkte jag hem och pluggade hela dan. Imorgon ska jag till Niklas och på torsdag börjar fotojobbet så hinner inte med så mycket plugg då och självklart har vi alla grejjer den här veckan då man har minst tid..
Är ju glassens dag iaf så man fick äta de hehe ;)

måndag

Kvällen har spenderats hos min syster där vi först handlade och sedan lagade mat och sedan någon slags vitchokladkaka, väldigt gott alltihop! Mysig kväll som definitivt kommer göras om. Men nu ska jag sova så godnatt! :)
Kanske inte ser så gott ut men det vare!

Måndagsinspo!


friyay

Dagen har inneburit matte, stort hål, solförmörkelse, möte om Umeå open (taggad), ekonomiprov, frozen yoghurt och till sist fredagsmys! Imorgon blir det glassfestivalen with ma booys haha ;)

torsdag

Idag har jag tvättat, städat, gjort amerikanska pannkakor, fixat nya naglar samt pluggat till ett ekonomiprov.. så himla svårt att lära sig sånt utantill. Men nu ger jag upp och har äntligen landat i sängen med nytvättade lakan, godnatt!

onsdag

Ledig idag pga utvecklingssamtalsdag och är även ledig imrn för min lärare inte är där, ganska chill vecka må jag säga! Hittills har jag pluggat, tränat och varit med Linnéa sedan imorgon ska jag städa, plugga till prov och fixa naglarna! Produktivt ;)

--------

"Du ska ha båda fötterna på jorden men inte samtidigt för då tar du dig inte fram i världen."
-Dragomir Mrsic

Måndagsinspo!


När man inte kan sova..

Lite så känner jag förutom att det var runt åttan/nian detta hände. Min enda katt(då) blev överkörd och sedan dog min farfar. Det blev som allt på en gång så jag hamnade på botten rejält, det är verkligen så nerkörd i botten jag varit. Sedan skulle man ju klara skolan på det, min hjärna hängde inte med och omprov samt rester började bildas på hög. Sedan var jag där i ett mörker jag inte visste hur jag skulle komma ut ifrån eller vart jag ens skulle börja.

Vissa säger att jag har det så lätt i skolan och är så smart, inga kompletteringar eller omprov osv. That shit ain't true. Jag har haft det redan, been there done that känner jag och aldrig vill jag hamna där igen. Jag kämpar för att inte ha kompletteringar och får jag de gör jag dem direkt. Jag får det jag kämpar för och jag vet vart jag hamnar annars.

Jag åker inte på någon jävla räkmacka och är så sjukt less på att höra det! Jag jobbar hårt och får det jag förtjänar.
Alla kan vara "smart" bara man vill.

friyay

Igår var det längsta dagen i veckan så vi behövde energidryck hehe. Annars är det fredag idag och jag har hål just nu och väntar på sista lektionen. Blir en lugn helg men jag ska göra lite vettiga saker istället så det blir bra! :)

tisdag

Som tur är har jag bara en lektion på tisdagar så jag överlevde första dan efter lovet hehe! Och när jag slutar tidigt på tisdagar brukar jag passa på att träna så jag gjorde det sen efter middagen cyklade jag iväg till Linnéa. Bra dag!

måndagsinspo!


sportlov

Sportlovet bjöd på krogbesök, kompisar, träning, asfint väder, vila, lite plugg och pojkvän nu dom sista dagarna! Så nu ska vi se Wallander och sedan väntar en sista lovdag imorgon och det ska tydligen vara fint väder igen så det blir en perfekt avslutning på mitt sista sportlov! :)

Lite shopping från nätet!

Handsprit, ringar & klocka från JFR.se och sedan linnet + en bh från HM. Jag är nöjd!

måndag

Idag har jag tagit sovmorgon, tränat, sett film och ikväll varit hos Linnéa. Skön start på veckan och imorgon följer jag med dom en sväng till stan på förmiddagen, blir kul! :)

Måndagsinspo!


chapter 3 of 12


sportlov

Sista veckan innan sportlov var inte så händelserikt, väntade mest på lov hehe och nu är det här! Det + att det är 100 dagar kvar till studenten firade jag, Lovisa och Vanessa på five med Mange makers. Det var verkligen skiitkul och har som vanligt träningsvärk i magen för jag skriksjunger så himla mycket hehe..
Älskar att ha detta linne på dansgolvet för den verkligen lyyyser :D