onsdag

Idag gick jag hem från skolan med lite lättare steg än vanligt då jag idag gjorde svenska nationella som jag missat. Jag är idag alltså officiellt utan plugg. Aldrig någonsin kommer jag göra en gymnasieuppgift igen. Helt sjukt men hur jävla skönt!? Nu äre ba å lira igenom dom sista dagarna utan att behöva tänka något speciellt mycket. Kommer nog inte fatta detta förrens 9 juni men nu är det bara att tagga till alltså! Kurserna är avslutade, datorn är köpt, studentoutfiten är komplett och humöret på topp. FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

En sommaroutfit blev det idag


måndagsinspo!


söndag

I fredags fick vi fika av våran mattelärare och sedan slutade jag efter lunch. Helgen har varit som en familjehelg då vi åt middag pappas släkt på lördag sedan firade min födelsedag idag med mormor, moster och kusin också. Trevligt med presenter, fika och umgänge!

somrigt


Animation

Här har ni ännu en liten animation jag gjort, sista för min skoltid! Mest nöjd med den här av alla jag gjort så det är ju bra eftersom det är mitt sista projekt i animation. Se och njut ;) 

poopilicious pillow

Min födelsedag blev bra trots matte nationella. Bra umgänge, tårta och fina presenter. Får dock mer i helgen av resten. Godnatt! :)
 

Grattis till mig!


Min nya skål/dekoration!


Måndagsinspo!


fredag

Nu är det långhelg och den inleddes med Lovisa och party. Betalade krogen för att se en artist men vi hade inte tålamodet att vänta på honom så vi drog därifrån ganska snabbt haha men det blev en trevlig kväll ändå då vi åkte bil istället och träffade folk. Annars tar jag det bara lugnt och imorgon blir det nog en prommis om det inte regnar fortfarande.. grillat till middag och va med little sis på kvällen. Pusshej! :)

tisdag

Igår var det måndag men även chokladbollens dag som förgyllde dagen! Kanske blev lite många dock hehe.. var även med Linnéa på kvällen som alltid är trevligt. Idag har jag kört ett yogapass samt färgat håret mörkbrunt igen, älskar nyfärgat hår! :D

Måndagsinspo!




Det är okej.♥

 

Amerikanska pannkakor

3 portioner
Ingredienser:
2 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 msk strösocker
1 krm salt
2 1/2 dl mjölk
2 msk smält smör
1 st ägg
Gör så här:
1. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa först ner mjölken, sedan smöret och sist ägget. Vispa till en slät smet.
2. Smöra en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1/2 dl smet per pannkaka.
3. Grädda ca 1 & 1/2 minut, tills det börjar bli lite bubblor på ytan. Vänd och grädda ytterliggare ca 1 & 1/2min.
4. Servera!

Jag tror inte det spelar så stor roll vilken ordning man blandar ingredienserna, jag brukar blanda de torra sedan blanda i resten. Sedan brukar jag också skippa sockret och ha i lite vaniljsocker istället.
Älskar amerikanska pannkakor!
Källa: http://mittkok.expressen.se/recept/amerikanska-pannkakor/

fredag

Gymnasiearbetet är godkänt och alla kurser börjar bli klara. Ungefär två veckor kvar till min födelsedag och ungefär en månad till studenten. Skräckblandad förstjusning känner jag men jag längtar till sommaren och att sola och bada!
Nu är det helg och jag ska ta det lugnt som jag brukar, så skönt :)

TGIF

Snaps från gårdagen:

Umeå open 2015

Vi var ju och fotade på Umeå open för ett tag sedan och jag tror inte att jag laddat upp några bilder därifrån här på bloggen så här får ni ett litet urval!
 

tisdag

I långhelgen har jag varit hos Niklas, vi har mest ätit massa gott, myst och tagit hand om hans mammas hästar eftersom hans föräldrar är bortrest. På valborg gjorde vi inget speciellt förutom att titta på den lilla majbrasan som fanns i byn. En väldigt lugn och skönt helg där jag släppte allt och bara levde i nuet, ibland behöver man sånt för att komma tillbaka starkare.
Idag stannade jag hemma för vi bara har en lektion som jag jobbade med hemma. Var även hos tandläkaren som gick bra och tog sedan en promenad hem från Holmsund. Gjorde även lite nyttigt snacks som blev sååå gott. Nomnom!♥
 

lite sen måndagsinspo!


min månad!