tisdag

Igår på skolan gjorde vi inte så mycket, måndagsmöte som vanligt åså. Sen på kvällen var jag med Linnéa och vi kollade på Paradise hotel och man får fan alltid skratta åt dom hahaha.. idag har de varit en riktig pluggdag så är ganska slut i huvudet, ska bli skönt att sova. Sov så gott allihopa! :)

söndag

Tror jag bloggar så lite för jag aldrig tar bilder haha.. Men i veckan har jag klippt mig, huur skönt som helst<33, varit med Linnéa, tränat lite crossfit, gym, yoga osv, sov hos Niklas i torsdags för vi hade självstudier på fredan vilket var jätteskönt! Fick dock en tvärförkylning haha som börjar försvinna nu men den kom ba jättesnabbt out of the blue och nu är den snart borta lika snabbt, haha random..
Men nu ska jag sova så natti natti :)

söndag

I lördags jobbade jag näst sista gången på Bondens marknad och det ska bli skönt när det är över faktiskt även om pengarna kommer sitta bra i plånboken! Idag har jag bara myst på min lediga dag och bytt sängkläder så jag kommer sova huur gott som helst inatt<3

torsdag

I tisdags hade vi friluftsdag så jag och Lovisa gick en promenad runt området och sedan tog det mest lugnt och det var så fridfullt där! Igår körde vi först benpass på gymmet och ungefär 15min efter det hade vi yoga.. Kan säga att jag har smått problem att gå idag hahah. Imorgon har vi kommunikation och slutar sedan 11.30, skönt! :)

fjäril

 
Helt oredigerade bilder

onsdag

I veckan har vi pratat skelett, tränat core, gått forsarna runt och idag var vi på fortet på megazone vilket var jättekul! Efter det köpte vi mat på Café station och sedan åt det och myste i parken vid älven. Jättebra dag :)

söndag

Första veckan har gått på min utbildning Hälsopedagog på Vindelns folkhögskola och det har gått jättebra! Andra dagen diskuterade vi hälsa heela dagen och redan då visste jag att jag tagit rätt beslut. Så himla intressant att höra andras åsikter och erfarenheter inom hälsa och träning, är yngst i klassen och den äldsta är i 50-års åldern så vi allihop har saker att lära av varandra. Att jag måste kliva upp tidigt och åka buss dit är bara en sidoeffekt som är så värd, det är mitt minsta problen liksom haha! Är bara så himla nöjd :)

lite inspo

 

september