tisdag

Jag har klippt mig, blivit yoga instruktör, lämnat in funktionella träningen, gjort HLR och skolan rullar på bra. Vi njuter nog mest av sista tiden av det här året! Vet inte om jag sagt det men jag är med i en undersökning av en kille på universitetet där vi använder en liten fitbit som räknar steg, trappor, km, kalorier osv. Riktigt kul faktiskt men vet inte hur jag ska klara mig utan den sen hahah..

Yoga resultat

När vi skulle bli yoga instruktörer så skulle vi påbörja en daglig praktik av yoga så gott vi kunde, jag gjorde 6 dagar i veckan i 45 dagar innan jag gav upp hahah. Men när vi började det tänkte jag ta bilder och se hur långt ner jag nådde till golvet som bilden under för ett mål jag har är att kunna nå golvet ouppvärmd. Just nu efter jag har värmt ut och tänjt på baksidan så når jag oftast golvet hehe! Såå stolt.
Bilden under är när jag är ouppvärmd och i dålig kvalla för jag tagit med framkameran på telefonen haha men fattar grejjen i alla fall och det går framåt!
 
 

Lördag

Påsken spenderades i Varpsjö med min lilla extra familj Ahlqvistarna där vi körde skoter, pimplade, träffade får osv. Riktigt mysigt var det! Sen veckan efter påsklovet, alltså den här veckan så har vi haft praktik och då hade jag det på butiken Hälsokraft där jag hjälpte till som en extra anställd vilket var jättekul och testa på förutom att det blev lite tråkigt när det inte kom så många kunder men annars så!
På måndag drar alltså skolan igång igen efter nästan två och en halv vecka och jag är såå taggad! Ska bli så himla mysigt att träffa alla igen :)
Och låt oss inte glömma den underbara våren som kommit till Sverige!! Hur skönt!?