söndag

I helgen har jag varit med Niklas och vi har mest varit och sladdat med hans 740, igår var vi i stan också och träffa folk åså. I veckan har vi både massagexamination och core examination, så i slutet av veckan är jag förhoppningsvis både massör och core instruktör! Kuul :D

onsdag

Idag var vi på iksu sport hela dagen, först var vi på ett spinningpass allihopa, sen fick man göra vad man vill så 5min efter spinningen sprang vi till core control, sen fick åt vi lunch och efter det badade vi i varma poolen samt bubbelpoolen. Sjukt bra dag! :D

onsdag

Nu har ju skolan dragit igång igen och det känns jättekul att köra igen förutom att man är såå trött haha.. Annars idag har vi börjat med cyklingen och på förmiddagen var det teori om konditionträning med puls osv. Sen på eftermiddagen körde vi ett spinningpass och det var oväntat kul faktiskt! Osäker om jag ska bli instruktör i det eller om jag bara ska va med och cykla helt enkelt hahah ;) Efter det när jag skulle gå till gymmet vid skolan och köra lite överkropp så låg en bil i ett dike så jag fick lov att stanna där och se om en annan bil kunde dra upp den men jag fick lov att hjälpa att putta på så till slut kom hon upp ur diket och jag var nersnöat och fick min armträning haha, sen när jag kom till stan kom karman från min goda gärning så jag fick åka hem tidigare än beräknat för en buss var sen. Good day!

Smoothiebowl

För några dagar sen gjorde jag en god smoothiebowl till frukost! Det är helt enkelt smoothie i en skål som man toppar med grejjer och äter med sked. I min smoothie hade jag vaniljfil, banan, avokado, blåbär, björnbär och hallon! Supergott verkligen och var inte rädd att lägga i avokado i smoothien för om man har annat i som jag finns det ingen smak av avokado alls utan gör den bara mer krämig och såå nyttig! :)

tisdag

Nyårsafton blev en bra kväll med Niklas och massa olika av hans killkompisar, vi gick runt till olika ställen och jag hade sämsta skorna så jag hade lite ont överallt dagen efter hahah.. Sen någon dag efter nyår åkte jag hem till Niklas och vi har mest myst samt sladdat med nå gammtuktbilar hehe ;)

Januari 2016