Nyttiga chokladbollar

Ingredienser:
2,5 dl havregryn
0,75 dl kokosolja
10 dadlar
1,5 msk kakao
en nypa havssalt
2 msk kaffe
1-2 msk agavesirap (valfritt)
Gör så här:
Mixa allt i en matberedare.
Rullarna i kokos (kan behövas ställas in i kylen 10min innan rullning).
Ställ in i kylen i 30min före servering.

Dessa chokladbollar kan jag faktiskt ärligt säga är huur goda som helst! Detta är det närmaste man kommer smaken av riktiga chokladbollar och jag tycker att de smakar jättelikt men vet inte om det bara är jag.
Jag hade ingen agavesirap så jag tog lite kokossocker istället vilket funkade bra men nu har jag köpt agavesirap så jag ska testa det nästa gång jag ska göra dom då de är slut i frysen hehe. Rekommenderar verkligen att testa även fast det inte låter så gott med nyttiga chokladbollar!

Söndag

Innan sportlovet tog vi klassen en fika för att fira lovet och det var såå mysigt att bara hänga där och prata, skratta å mysa! Sen nu på sportlovet har jag masserat, yogat, varit på arbetsintervju för ett sommarjobb samt bokat en utlandsresa till Cypern efter sommaren med familjen och är såå taggad, så himla kul det ska bli :D

8 mars


onsdag

Varit på Nolia karriär mässan och träffat/pratat med Mårten Nylen, firat Vanessa som fyllt 20år, börjat med yoga instruktörsutbildningen så yogar varje dag. På fredag kör vi examination i gympa sen tar vi sportlov! Lyxigt värre :)