fuck what people think!

Väldigt skönt att simma och trevligt med sällskap! Imrn slutar jag 12 så det känns väldigt skönt kan jag lova!! Sen går vi en dag till sen äre lov :D
Nu ska jag se klart ett pll avsnitt och sen sova, godnatt♥

motionsimma

Gjort bort två rapporter och två redovisningar idag som känns hur skönt som helst! Nu ska jag plugga lite innan jag och Lovisa tar bussen till holmsund där vi ska simma tillsammans, första kompisen jag får ha med mig ;) Skriver nog ett inlägg innan jag somnar så vi hörs då! Ha en bra kväll♥

kiwi


Make it about good health.

Har ju börjat ett lite hälsosammare liv det här året och jag är mer än nöjd över mig själv! Jag dricker smaksatt vatten istället för läsk, äter frukt varje kväll istället för något annat onyttigt på kvällen. Har även börjat lite lätt att äta mörk choklad, det är faktiskt ganska gott! Visst jag käkar fortfarande godis och dricker läsk men absolut inte lika mycket som förut, ska försöka att hålla det till helgerna. Simma gör jag också och jag har köpt ett simkort terminen ut så det känns bra!
Observera att jag inte gör detta för att bli värsta pinnsmal, utan för min hälsa och så att jag ska må bättre, sova bättre osv. Sen är det ju självklart kul om man får snyggare kropp på köpet!

Feb. 26, 2013

Haft en jättemysig helg hos min älskling! I lördags såg vi hockey tills vi gjorde mat och käkade kring tio på kvällen, sent men huuur gott som helst! Käkat godis och ba lega i sängen hela helgen typ, skönt! :)


Nu detta och familjen annorlunda!


spårat?


Feb. 25, 2013

Måndagen avklarad och det känns skönt! Soooligt idag och på idrotten hade vi friluftsliv och ba chilla i solen och grilla korv, mumss! Nu sitter jag på bussen hem och testa den här lokan, det smakar inte riktigt mango eller päron men den var ganska god ändå ;)


---------

"Life is like riding a bicycle. To keep the balance, you must keep moving."

people.

Sitter just nu på historian och inte gör allför mycket, läraren skulle hämta en bok till mig men jag har en känsla att det kommer ta låång tid.. Jag får väl ba sitta här och hänga balle medans.
Ha en bra daaaaaaaaaaaaaaag♥

Feb. 21, 2013

Pluggat ikv och ska väl höra det ett tag till innan jag får min skönhetssömn! Imrn åker jag och Robin till han och jag stannar där tills måndag, myspys! :)
Nu blir det att käka äpple och mango:


Feb. 21, 2013


Feb. 20, 2013

Utpumpad hjärna efter en skoldag som sluta 16.30.. Blir nog en tidig kväll ikväll då min huvudvärk dödar mig, hoppas ni haft en bättre dag än mig!


HEEEEJ :D

//Lovisa ;)


Just nu @nti:


Feb. 18, 2013

Väldigt skön simtur och nu är jag slut i kroppen och ska göra detta:


swimming time

Dagen har gått fort och vi slutade 12.55 för att våran idrottslärare var sjuk, så det var skönt! Dock väntade jag på skolan en timme och åkte sedan till draggen och mötte upp Lovisa. Sen åkte vi till stan och köpte lite karra och åkte buss hem, hehe myspys!
Om ungefär en timme åker jag till holmsund och simmar, fyfan vad skönt det ska bli, längtar!!

Ben & Jerry's


Kvällfikaa!


Feb. 17, 2013

Igårkväll var jag på ersboda och var med Linnéa och hennes Robin, vi bara tog det lugnt och det var trevligt! Sen tog jag 23.25 bussen hem med syrran, skönt att inte behöva åka hem själv när det är så sent :)
Idag vare tänkt att jag skulle plugga och hålla på men jag fick sån jävulsk huvudvärk, men jag somnade en stund efter middan och nu har jag nyss duschat så nu känns det bättre, ska försöka få lite plugg gjort nu så vi hörs!
Haha känns som min blogg börjar bli nån jävla matblogg.. Så här får ni bilder på min nya tröja, naglarna och en egopic ;)


Feb. 16, 2013

Skönt med heeelg! Dock har jag tusen saker att göra men vafan ;)
Detta var mitt kvällssnacks när jag kom hem, det är ju fredagsmys och helg då måste man få va onyttig ;)


true dat!

"Viljan drar halva lasset."

Feb. 15, 2013

Drogar såna här nu för tiden för att lära mig att dricka dom och bonaqua blir faktiskt godare och godare för varje gång! Men jag tror att jag håller mig borta från loka och ramlösa ett tag till..


Kladdkaka med choklad i

Ingredienser:
100g smör/margarin
100g choklad
4 msk kakao
2 ägg
1 1/4 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
2 dl socker
 
Gör så här:
- Sätt ugnen på 160 grader
- Smält smöret och låt det svalna
- Smält chokladen i vattenbad
- Rör samman samtliga ingredienser
- Smöra och bröa en springform, 24cm i diameter
- Häll i smeten
- Gräddas i 24min
 
Jag har ju tagit det här receptet från internet därför var stegen lite konstiga. Menmen jag hade inne den i typ 15min sen satte jag den i kylskåpet i några timmar tills den va kall och då blir den heeeelt perfekt!
Jag gjorde också hjärtan av en pepparkaksform och hallongrädde så det blev lite alla hjärtans dag tema på det hela, det vart iaf supergott och enkelt!

13/9 - 2012

Erik Robin Gard
Du är min första riktiga kärlek och då är jag helt ärlig när jag säger det. Du är helt jävla underbar och allt jag någonsin önskat mig. Jag älskar dina mörkbruna ögon och hur du håller om mig utan att tänkt släppa. Jag älskar allt med dig. Jag är så glad att jag har fått lära känna dig och att vi funnit varandra för jag är verkligen lycklig med dig. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta ska du veta.
Jag älskar dig till tusen och glad alla hjärtans dag igen!♥

Feb. 14, 2013

Slutade 12 idag, alltid lika skönt! Fick alla hjärtans dag present av älskling också som var pengar i appstore och nån liten gullig sak där de stog kärlek, min sötnos! Sen fick jag en chokladask av mamma och pappa! Sen tillbaka gjorde en söt liten efterrätt som jag visar sen med receptet också.
Sen äre en bild på mitt kvällsfika, börjar bli en standard nu ;)


Feb. 13, 2013

Väldigt skönt att simma som vanligt, känner att jag kmr sova gott inatt!
Det här äter jag till kvällsfika ikv:


golare har inga polare

Dagen gick ganska fort trots att vi slutade halv fem, dck väldigt drygt och jag längtar tills vi får nya schemat efter sportlovet tror jag de va? Men imrn slutar vi tolv så det är ju skönt!
Nu ska jag snart fara och simma och jag ska köpa terminskort då också :)
 

Feb. 12, 2013

Igår käkade jag och Linnéa på stan och sen åkte vi hem till henne, vi ba chillade och bakade nutellabullar, mums! Och eftersom jag köpte nutellan så tog jag självklart hem den:] hade tänkt va duktig och äta frukt men sen kom jag på att man kan äta frukt med nutella, goottt #YOLO :D


Paris del 7

Nu var det mörkt och det vart svårt att ta bilder men det blev några stycken:
Sen vare dags att åka hem!

Paris del 6

Bättre sent än aldrig right? ;)
Det började skymma och det var dags för disneyparaden:

Life is a bitch and so are you!

Just nu sitter jag på medieproduktionen och ska göra reklamaffischer.
I lördags såg vi ju Ego och den var bra men lite sorglig, men allt vart bra i slutet ändå! Sen igår gjorde jag naglarna hos Anneli och är skitnöjd som vanligt, har saknat att ha dom, lägger upp bild senare!
Nu ska jag fortsätta och snart är det lunch, ovanligt med biff..

Feb. 09, 2013

Vaknade för nån timme sen i min pojkes armar, så mysigt! Ikv ska vi in till stan och äta middag och sedan se Ego på bio. Han stannar hela helgen och imrn blir det förhoppningsvis att göra naglar hos Anneli, såå najjs!!


Feb. 07, 2013

Idag har vi varit på universitetet hela dagen och kollat på olika utbildningar som finns där, fett tråkigt och ovärd dag för oss som bara går i ettan än.. Men men inge plugg iaf ;) till middag gjorde jag och syrran våfflor och just nu dricker jag varm choklad och ska snart sova, pusspuss! :)


Feb. 05, 2013

Simningen igår gick superbra och var jätteskönt så det kommer jag definitivt fortsätta med! :)
Idag har det bara varit en massa nior på skolan och vi har typ mest hängt i korridorerna hela dagen, lite drygt men skönt att inte ha några vanliga lektioner! Nu strax ska jag sova så godnatt med er :)
Tjejer btw? Älskar inte ni också när man bara tjorvar ihop håret i boll för att få bort det och sen blir de assnyggt? Gjorde de nyss ;)


When someone tells you "you can't" turn around and say "watch me"!

Hallå där!
Snabb dag som vanligt, skönt skönt. Gick med Lovisa ett tag på stan innan jag åkte buss med henne och Hampus  hem. Just nu sitter jag och dunkar musik och tittar på inspirationsbilder för om en halvtimme åker jag till simhallen och simmar! Efter det åker jag buss över bron med Lovisaaaa! Detta ska bli skönt♥
åååååh jag vill lägga in hela min inspirationsmapp här men det går ju inte :(
Men jag kommer gradvis lägga upp fler bilder så ni också blir taggade på att vara hälsosamma! :D

---

"You can't always get what you want.
But, if you're lucky, you get what you need."
-Justin Bieber

Just because we do bad things does not mean we are bad people.

Lite piggare idag så det är skönt men det känns att allt inte riktigt står rätt till i kroppen. Men dagen har gått ganska fort och har snart bara en lektion kvar. Slutar 14.55 och då har jag och Lovisa lite planer för eftermiddagen, hhihihih♥
måste ju ge mina små kissemissar lika mycket utrymme här i bloggen ;)

Feb. 01, 2013

Var på skolan idag, inte pigg alls. Skönt att jag hade sovmorgon, sen två lektioner sen sluta tolv iaf. Imrn blire skola sen efter skolan hade jag tänkt testa några tröjor jag spanat in på hm med Lollo så det blir najjs!
Helgen blir lugn då jag ska försöka tillfriskna riktigt, skönt. Pusshej!