Taggar!

Äntligen fredag! Så skönt men ångesten för allt plugg sitter dock kvar. Skoldagen idag var flummig, typ standard för mig haha. Efter skolan kirrade jag och Linnéa biljetterna inför Lucia Movie Night och åkte sedan hem och här sitter jag nu. Ikv blir det Idol och jag hoppas verkligen att våran umetjej vinner!



Gruppträning

Var nyss på ett avslutningspass i Q-ben i holmsund, en blandning av zumba och nå annat jobbigt haha. SÅ JÄVLA KUL VARE IAF!! Tror aldrig jag svettas så mycket. Mycket folk. Discolampor. Och så jävla mycket glädje! Så himla underbart. Kommer för övrigt sova som en gud och vakna med träningsvärk, härligt!

Loveu

Idag var en betydligt bättre dag än igår, hade dock ont i huvudet på morgonen men det lindrade jag med lite tabletter. Ikv har jag pluggat och lämnat in naturen, skönt att den är bortgjord! Förresten är jag så otroligt glad över att jag har så fina människor omkring mig på skolan, är typ glad varje skoldag för att jag vet att jag kommer träffa så underbara personer där. Tack till er!

Pissdag

Denna dag är bara skit. Kom hem från skolan 17.40 trött, less, hungrig, huvudvärk och allt därimellan. Nu ska jag åka till min lilla extrafamilj där jag alltid mår bra så kommer en gladare Hanna tillbaka imorgon.





Måndagsinspo!





lovely sunday

Idag är det söndag, lite blandade känslor idag. Jag vaknade, åt frukost och satt i köket i typ 2 timmar seg som jag är. Sen minns jag typ inte vad jag gjorde fram tills middag. Men efter middagen köpte jag kinderägg och sen bestämde jag och Vanessa oss för att PLUGGA! Vi har en mördarvecka framför oss så det var lika bra att sätta igång. Jag kan ärligt säga att jag kom någon vart, success! Hade söndagsångest innan men inte nu längre för jag gjorde något åt det. Hehe känner mig duktig :D
Godnatt och sovgott mina vänner♥

AAAH



question/answer

Q: hur kan du få så mycket julkänsla när det är så mycket i skolan? har du nåt tips på hur man kan få julkänsla? har inte fått julkänsla på flera år:'(


 

A: ASSÅ VA? Vadå inte julkänsla?? Du krossar mitt hjärta här borta! :(
Grejjen är den att man måste planera upp sitt plugg i skolan, exempelvis genom kalender. Skriv upp vilken dag du ska göra vad. Det kan vara bara att du ska göra en fråga på en uppgift den dagen bara för att strukturera upp allt så man inte behöver bli så stressad och göra allt i sista minuten. Jag vet att det är svårt och jag kämpar själv men jag försöker och det går myyyyycket lättare om man lyckas med det!
Sen så måste du ta din tid att njuta av julen för den händer bara en gång per år och den är så jävla underbar så du kan bara inte missa det! Pynta upp ditt rum rejält och på kvällen innan du ska sova kan du bara titta på allt och somna med världens största leende på läpparna, kanske ta en kopp varm choklad med en lussebulle eller pepparkaka. DU skapar tiden till att göra saker du tycker om. DU måste slappna av ibland och glömma plugget och tänka på annat.
Jag hoppas verkligen att jag har hjälpt dig och om inte så finns jag alltid på facebook där jag kan ge dig en ännu större föreläsning! För att ALLA förtjänar en riktig god jul!♥

Thihih snö!




Gårdagen

Igår var det bussningsdag på skolan vilket betydde att det skulle komma nior och besöka skolan. Innan lunch var vi som har psykologi "samhällsklass" för att vi har det programmet men ingen klass i det än. Det var tråkigt men efter lunch var vi i stora grupper och skulle kolla på alla program sen svara på frågor, det ledde till totalt flummande och väldigt mycket skratt.. Sen fick jag gå tidigare så jag hann med 13.15 bussen, väldigt bra slut på skolveckan!
Nu väntar jag på joel och lovisa för att jag ska följa med henne när hon gör naglar, hoppas ni alla får en bra dag! :)

Ren & skär kärlek

Alltså gud helt seriöst jag kan inte vänta på julen, jag vill ha den NU!
Jag vet inte vad det är men det är nått speciellt runt juletid. Jag bara älskar all julmat, julmusik, julklappar, julmyset, den otroliga stämningen.

Det känns som att det var jätte längesen det var jul sist. Det är något som känns så väldigt speciellt i år. Jag mår bara så jävla bra just nu och när julpyntet är framme kommer det inte finnas något som saknas. Jag blir typ tårögd nu bara jag tänker denna underbara julen som snart är här!
Jag kan inte förklara i ord hur mycket jag älskar den här fantastiska högtiden men jag försökte. Det finns absolut inget bättre.




If you didn't fight for what you wanted, don't cry when you lost it.

Ikv har jag varit med kompisar och bara chillat. Kollade just igenom dopbilderna jag tog i lördags och jag tycker de blev faktiskt ganska bra! Hoppas familjen också blir nöjd.
Ni får fler bilder sen men här är iaf min outfit den dagen:
 

Mysig morgon

Vi ba myser på svenskan just nu med levande ljus, pepparkakor och julmusik!

Nov. 20, 2013

Dagen gick fort även fast vi hade vanliga lektioner, fick tillbaka ett naturprov där resultaten var mycket högre än väntat, stolt!
Efter skolan gick jag och mina klasskompisar Marina och Lovisa till nk och fikade! Dyrt men ack så gott. Just nu snapar jag och och skriver på fb, folk var väldigt sociala ikv :D




Det blir vad man gör det till!

Idag var skolans tider 13.00-19.00 pga öppet hus. Åt lunch på subway sen hade vi två lektioner och fick sedan pizza till middag! Efter det hade vi grupparbete med alla åldrar inom samma inriktning vilket var helt okej. Just nu lyssnar jag på julmusik och mår alldeles för bra av det..

Haha åh bitstrips






Måndagsinspo!







2 days in umeå

Har inte skrivit något om spelningarna i fredags som förövrigt var skitroliga! Så kul att fota med på slutet var det Linda Pira och Stor och då kunde inte jag Lovisa stå still, vi fokuserade inte så mycket på kamerorna på den spelningen kan man säga. Ni kommer få många fler bilder när jag har kollat igenom alla och kanske redigerat dom också.
Nu är det söndag och min roliga fullspäckade vecka är över, ganska skönt med en rätt så tom vecka framöver. Ganska nöjd över att det är måndag imrn, helt okej♥
oredigerade random utvalda bilder ur arkivet

Nov. 17, 2013

Är påväg till mitt kusinbarns dop just nu i Skellefteå. Inte jättepigg med mindre än 3 timmars sömn. Det var så jävla äckligt med stormen inatt så det knakade i hela huset, nä usch.



Love that








2 days in Umeå, Folkets hus, gratis kom!

Idag har varit en chill dag, gick på västerbottens museum efter lunch sen gick vi tjejer i klassen till waynes och fikade. Nu väntar vi på våran lärare som ska låsa upp ett rum här på folkets hus där vi ska hålla till när vi inte fotar spelningar, är så taggad!


Längtar!




Det här gör jag just nu på min sovmorgon!



Nov. 14, 2013

Köpte tröjan som jag skulle och blev faktiskt väldigt nöjd! När jag kom hem gick jag ut på en fotopromenad som ni ser på bilden här under och man ser ju vart jag fotade hehe. Efter middan åkte vi in på stan och var på lite diverse affärer, nu har jag bara farmor och mormors julklappar kvar.. Vill köpa mer :(



Nov. 13, 2013

Idag slutar vi som sagt 11, vi har haft natur hela morgonen och snart får vi äntligen sluta från denna mördarlektion. Då åker jag och Linnéa till stan och köper en tröja och sedan käkar pommes på frasses, sååå gott!
Här är mina naglar också:

new nails

 Inte så lång dag idag, fick sluta nåra timmar tidigare från våran 4 timmars långa foto lektion pga en sak som händer på fredag, jättetaggad! Och imrn slutar jag 11 för att vissa ska ha utvecklingssamtal, då drar jag och Linnéa på stan och käkar lunch och köper en tröja till dopet som är på söndag!
Ikv ska jag nya naglar, även de nått snyggt till dopet♥
 

Måndag

Måndagen avklarad, gick fort och smärtfritt. Efter middagen pluggade jag lite och lämnade in en uppgift, sedan efter det drog jag till Linnéa och såg dessertmästarna. Sen hem och duscha och se 112 aina, men nu äre sängen som gäller!

Måndagsinspo!







Taggar veckan

Idag har jag firat farsdag med tårta, choklad och familjen. En väldigt lugn helg som förberedelse till den fullspäckade veckan jag har framför mig, ganska taggad faktiskt!
Godnatt och sovgott!

Grattis på farsdag pappa!




true shit

Idag vaknade jag vid två, sedan under dagen tog jag en promenad, duschade och sen var det redan middag. Vi åt sallad och efter det spelade vi kort tills Så mycket bättre börja och det var ju Ken Rings kväll, så sjukt intressant! Sen har jag bara chillat och träffade en kompis ett tag också. En chill lördagskväll alltså♥
 

Så rätt!







Lugn fredagskväll

Ikv har jag bara hängt med kompisar på lite olika ställen och nu tittar jag på film. Kändes skönt att lämna in en religionsuppsats på 8 sidor också, så sinnes skönt! Snart ska jag sova så godnatt folket :)
Här nedanför ser ni en återfuktighetskräm(?) från apoteket och en touchpenna från kjell & company som för övrigt är skitkul!

Love it

Det snöar lite då och då och det är fredag, bäst!


Vinna Vampire Diaries

Jag är med i Fokis tävling där man kan vinna Vampire diaries boxen på säsong 4, ni kan själv göra det här: http://fokis.se/2013/11/vinn-vampire-diaries/#comments
The vampire diaries är som ni hör en vampyrserie som handlar om alla möjliga sorters övernaturliga fenomen. Men inte så att det blir dåligt gjort och overkligt utan väldigt snyggt gjort! Den har en spännande handling som man inte kan slita sig ifrån och jag håller nu på att se säsong 3 och då skulle det vara superkul om jag kunde fortsätta med säsong 4 på dvd! Jag började se de två första säsongerna för ett bra tag sedan och för någon vecka sen märkte jag att de redan håller på med säsong 5 så jag har lite att ta igen! Hoppas att jag vinner boxen och jag tycker att ni ska ge serien en chans även fast ni inte gillar vampyrserier i vanliga fall för det här är något alldeles speciellt♥
 

I fell in love





6 november

Idag har jag varit ledig pga utvsamtalsdag och då sov jag till typ halv ett och steg upp ur sängen en timme senare hehe. Den sömnen behövdes verkligen! Så idag har jag bara tagit det lugnt sen vid halv fyra åkte vi in till skolan och hade utvsamtalet som var försenat och sedan drog över.. Det var meningen att vi skulle hinna äta middag innan det var ett föräldramöte men det hann vi ju inte så vi for på frasses efter mötet istället. Chill dag!

pluggelipluggplugg

Ikv har jag försökt plugga, gick inte helbra men men.
Bakade en kladdkaka med hallongrädde till också, mums!
 

Måndagsinspo!

Känner att det behövs lite extra inspo en sån här måndag efter lov!




Ingen söndagsångest här inte

Idag fotade jag Linnéa inför en fotouppgift sen ikv har jag pluggat lite, städat och sett reprisen på idol. Med nya sängkläder kan jag sova gott inför första skoldagen efter lov, känns helt okej!

Sleep all day and party all night!

Fredagen vart superbra från mitt håll iaf, garvade för de mesta och alla vart less på mig men dom får skylla sig själva att dom ville va med mig! Igår tog jag det lugnt hemma hos Linnéa och snart är höstlovet redan slut...

Well then



Friday

Idag gjorde jag en god frukost som ni ser på bilden! Annars idag så åkte jag med Joel och Jocke till stan en sväng och kvällen ser ut att bli toppen, är så taggad! :D

--




Good night

Idag låg jag först i sängen hela dagen pga av huvudvärk tills jag for ut och käkade sedan middag hos Lovisa. Var med henne och fler på kvällen som bestod av 740 häng + massa sladdar på ishalkan, skratt med kompisar, filmmys mm. Inte mycket till Halloween men en riktig bra kväll! Halloween firar vi imrn, godnatt!