Halvdag idag

I måndags käkade jag subway till middag och var sen med Linnéa på kvällen och igår åt jag grönsaker med dipp och tog de ba lugnt. Idag är det ju valborgsmässoafton och jag kmr nog inte se någon majbrasa i år men jag lär ha en trevlig kväll ändå, pusshej!
 

2pac







Apr. 26, 2014

Igår tog jag det bara lugnt och andades ut efter veckan. Idag har jag solat, pluggat och städat lite för nu är jag påväg till Niklas igen och stannar där tills måndag, hoppas alla får en bra helg! :)



Svampbob<3

Perfekt avslut på lovet med guld till mitt favoritlag dock var inte första dagen på skolan nå bra alls, iaf inte på slutet men men. Igår följde jag med Niklas hem där man fick korvstroganoff hihihhih och nu snart fredag sen helg igen, skönt!


Sista dagen på lovet

Igår gjorde jag och mamma piroger som ni ser på bilden nedan, även en ganska ostabil bild på min bränna jag fick idag, fick även lite fräknar på det. Härligt med sol! Vi har nyss ätit middag och nu tittar vi på hockey där skellefteå kan ta guld, efter den här perioden går jag över till min favorit och ser sista där. Bra avslut på lovet!



IRRITERANDE saker

  • När någon säger att man ser trött ut.. Jag ser ut som jag gör, sluta ifrågasätt de!
  • Folk som smaskar.
  • Folk som läser de man skrivit men inte svarar.
  • När man inte kommer på någons namn eller ett ord man skulle säga.
  • Folk som säger att dom är tjocka/onyttiga men inte gör något åt de.
  • Folk som säger att dom ska göra en sak sen gör något helt annat.
  • Folk som inte håller det dom lovar.
  • Folk som är otrogna.
  • Folk som ljuger.
Okej jag blir irriterad på allt folk gör bra tack hej!

What IF the shoe was on the other foot?

Den här filmen handlar om en lite omvänd verklighet, hemsk men nånting som är värt att tänka på!

Påskmat

Härlig påskhelg, igår körde jag till mormor i gräsmyr och hela familjen åt middagg med mormor, moster och kusin. Idag har hela familjen + syrrans pojkvän käkat påskbord och sedan spelat sällskapsspel, väldigt trevligt!

Skellefteå spelade ju även idag och vann med 8-1 mot färjestad, det här är ju så jävla enkelt! :D

IIIIIIIH




hahaha throw back thursday..

 

Damn it..







Tisdag

Igår åkte jag och var med Niklas och massa annat folk, kul med nya människor! Fick lov att åka hem ganska tidigt imorse så jag sov mest resten av dagen och nu har vi nyss sett hockey och självklart vann saik, sveriges bästa lag!
Såg ett rådjur mitt i hockeyn också, spännande ;)

Måndagsinspo!





Vi ba mys!





Påsklooov

Nu är det äntligen påsklov vilket ska spenderas med släkt och vänner. Tyvärr också plugg.. Ikv var jag med Linnéa och imrn ska jag upp tidigt och vara kattvakt åt min syrras små sötnosar, ska bli mysigt! Hoppas ni alla får ett trevligt påsklov, pusshej! :)

spårad fotning

Igår övningskörde jag och på skolan fotade jag och Vanessa heheh.. Sen idag har dagen varit jävligt chill, de enda vettiga var väl att se film. Och imrn börjar jag 13.05 (CHIILLLL) sen efter skolan drar jag till Niklas sen äre ba fredag och sen påsklov, hur najjs!?
 

Räktornet

6pers
Ingredienser:
12st vitt bröd (stora skivor)
2dl creme fraiche (34%)
2msk majonnäs
3msk orökt kaviar
1st rödlök, finhackad
1 bit purjolök (5-6cm), finhackad
3msk dill, finhackad
75g ostkrokar
ca 30st räkor
svart stenbitsrom
citron
Gör så här till 1st:
1. Tryck ut 4st rundlar med ett glas.
2. Vispa creme fraiche så att den tjocknar, tillsätt majonnäs, kaviar, dill, rödlök och purjolök. Rör om.
3. Smöra på smeten mellan de runda bröden, lägg samman och smeta även på utsidan. Det ska bli ett "torn".
4. Låt stå kallt i ca 15min.
5. Under tiden krossar man ostkrokarna. Detta gör man enklast genom att hälla ostkrokarna i en plastpåse och kavla på utsidan så ostkrokarna finkrossas.
6. Rulla "tornen" i de krossade krokarna.
7. Garnera med några räkor, stenbitsrom, citronskiva och en dillkvist.

Sedan brukar jag ju inte göra exakt som det står i recepten heheh.
Vi hade 3 rundlar bröd istället för 4 för det blir så högt då. Sedan tycker jag det är ovärt att köpa orökt kaviar enbart för 3msk därför brukar vi ta vanlig kalles kaviar. Vi lät det även stå i kylen längre än 15min, kanske en timme. Vi mätte inte upp ostkrokarna till 75g utan vi tog ba lagomt mycket i en plastpåse sen krossade jag dom bara med händerna men kavel funkar nog det med. Stenbitsrom, citronskiva och dillkvist är ju bara exempel på vad man kan garnera med, det är helt valfritt men eftersom det heter räktornet så är ju räkor att rekommendera hehe ;)
Smaklig måltid!

tjockiskissen med sin rakade arm

Måndag, dryg men jag klarade mig igenom den. Skönt att ha fått bort psykologin och skickade även in en annan uppgift ikv så det känns bra! Morgondagen känns också halvdryg med äcklig mat, idrott, och lång dag.. Vi får hoppas jag överlever. Men imrn får ni ett recept på den där förrätten jag visade för ett tag sen, nått att se framemot för er ;)

Måndagsinspo!






söndagssysslor

Idag har jag varit på kattutställning där det fanns många fina katter! Sedan har jag pluggat och gått en promenad, nu blir det hockey och middag sen städning och till sist duschen innan jag sommar gott i min lilla säng!




6st jag har aldrig

Jag har aldrig drömt mardrömmar - förutom förut ett tag då jag alltid drömde mardrömmar om jag sov mitt på dagen.
Jag har aldrig fått vattkoppor - hoppas jag aldrig får det heller.
Jag har aldrig trimmat moppen - FUCK YEAH
Jag har aldrig spytt - av vad jag kommer ihåg men förmodligen när jag var liten.
Jag har aldrig haft skyddsplast på mobilskärm eller liknande - bara irriterande.
Jag har aldrig riktigt tyckt om tjejer - jo jag är ju tjej själv men jag går oftast inte ihop med tjejer..

Älska solen alltså

Äntligen helg vilken alltid är lika skönt. Var hos Linnéa ikv där vi åt gott och hade det gott! Alltid lika trevligt hos min lilla extrafamilj hihi. Imrn blir det 70-års kalas för hela slanten då vi firar min mormor, taggar tårta och träffa släktingar :D 

Yees




Frukt

Veckan har varit helt okej förutom två prov men dom gick någorlunda bra så det är okej. Även lämnat in en inlämning så jag har typ inget plugg att göra just nu, så skönt! Inatt sov Niklas här och igår var vi hos Linnéa och hade det trevligt, mina favoritpersoner hihi. Ni får en bild på min fruktstund jag hade för nån timma sen hehe ;)

Marilyn Monroe







1:a april