----

"Life has many different chapters. One bad chapter doesn't does not mean it's the end of the book."

Måndagsinspo!


söndag

I helgen har jag bara tagit det lugnt och catchat upp med allt vilket leder till att jag inte har någon söndagsångest, yaay! Så nu tänkte jag sova för att sedan vakna upp till sista veckan innan sportlov. Hur skönt!? :D

Bananplättarna från i lördags!

Som ni kanske vet eller förstått så älskar jag att göra fint när jag ska äta saker hehe, men de finns plättar där under ;)

egna inspobilder!

 

Throwbackthursday

Onsdag idag/torsdag natt just nu haha. Idag kändes som en kort dag även fast den var ganska dryg, känns alltid kort efter men på lektionerna vääldigt långsamt.. Annars har jag en presentation imorgon/idag och sedan på fredag har jag en inlämning så efter det får jag en välförtjänt helg utan plugg, sköönt!
Tbt från Disneyland♥

Fettisdagen

 
Jag och mamma bakade semlor i söndags och jag gjorde minisar och det är seriöst det gulligaste jag någonsin gjort, så hiiimla sööt hihi♥♥

Måndagsinspo


söndag

Alla hjärtans dag blev tillslut bra då den spenderades med familj, dricka och mat(blev cupcakes & årets första grillning hihih). Idag har jag och mamma bakat semlor, jag har läst bok i solen samt pluggat massor för att dämpa söndagsångesten. Och det funkade! Så nu kommer jag sova gott.

lördag

Igår var jag och åt hos farmor med kusin och hans familj vilket var trevligt såklart, vi träffas inte så ofta. Och nu idag är det alla hjärtans dag men det är bara en vanlig lördag för mig eftersom jag och min lilla älskling firade det förra veckan!
Här nedanför ser ni i alla fall min lunch hehe :)

torsdag

Imorgon är det fredag igen och det har inte hänt så mycket utöver det vanliga i veckan, inte fel det heller! Längtar i alla fall till helgen då jag bara ska vara hemma för en gångs skull. Skönt.

snapchats

Måndag idag, helt ok. Testade göra en sån här nyttig mugcake ikväll som jag alltid velat testa men den såg mycket godare än vad den var haha. Kommer inte göras igen så att säga ;)

Måndagsinspo!


Helgen

Helgen spenderades hos älsklingen då vi firade våran ett-års dag samt tidig alla hjärtans dag då vi inte ska vara med varandra då. Vi bakade cheesecake, var ute och åkte skoter, åt tre rätters middag, myste osv. Helt underbart!
Så nu siktar vi mot måndag och en ny vecka, godnatt! :)

onsdag

Kollade upp mitt öra imorse, det gick ju som det gick.. De sa att jag skulle avvakta ytterligare en månad utöver den jag redan haft ett sprakande öra med. Det är så himla frusterande när man inte får hjälp, det enda jag vill är att det ska vara tyst i mitt huvud liksom, det är då jag känner lugn.. ARGH!!
Annars har jag köpt nya svarta jeans idag då det blev ett hål i mina förra. Alltså vad är snyggare än kolsvarta byxor med en neonfärgad topp!? Ja nu vet ni vad jag kommer bära imorgon ;)

tisdag

Eftersom jag pluggade så hårt igår kunde jag ta det lite lugnare idag. Hade även bara en lektion idag så jag stannade kvar på skolan och pluggade lite där. Annars har jag tittat på tv med mammsen och myst! :)

pluggpluggplugg

Idag är det måndag och jag slutade efter lunch, hur skönt!? Riktigt skönt. När jag kom hem somnade jag direkt heheh. Sen nu efter middagen så har jag pluggat stenhårt. Min kära lärare jag har i fyra kurser har lagt sina deadlines på torsdag i alla kurser.. Schysst! Så nu är det hårdpluggning som gäller fram tills torsdag så får vi se vart jag ligger. Tror dock nästan jag blir klar med en uppgift ikväll även fast jag inte vet om den är komplett men det får faktiskt duga.
Nä nu ska jag sluta babbla så får ni ha er en bra vecka!♥
Fråga mig inte vad jag gör med armarna och allt men jag gillar bilden hehe ;)

Måndagsinspo!


Februari!