Chiiiill

Efter två avbrutna naglar, ett par jääävligt nersmutsade byxor, dricka å lite mat säger jag godnatt!Aug. 29, 2014

Efter skolan hämtade Lovisa upp mig och vi fixade lite grejjer innan vi rullade till Obbola. Sen vare kräftskiva och guuud så gott det var, helt sjukt! Sen på kvällen blev det öl, popcorn och film som gällde, en mysdag helt enkelt!
Imorgon är det jobb igen men det känns bara bra faktiskt :)Och ja vi hade handskar så vi inte skulle lukta kräfta under naglarna hela livet ;)

flower

 
 

Aug. 28, 2014

Veckan har gått alldeles utmärkt, man har ju inte riktigt börjat plugga än så det är chill. Imorgon är det fredag och då äre kräftskiva som gäller! Jag taggar :DGlömde måndagsinspon heheh


Jobb

Idag jobbade jag ju som sagt, perfekt att vädret vände förr oss på marknaden! Det gick bara bra och när jag kom "hem" duschade jag sen sov nån timme, åt middag och nu myser jag framför tvn med kissemissarna och äter fruktsallad! :)Helg igen

Skolan har börjat vilken känns helt ok, helst när man är ledig varje tisdag hehe! Men det blir bra eftersom jag jobbar varje lördag ett tag framåt, då blir det som att jag får två helgdagar ändå. Nu är jag i min systers lägenhet där jag ska vara kattvakt i helgen, blir mysigt!


Lycka!

Sååå.. Vid två ringde jag port royal och fick tid redan två timmar senare! Fick lite panik/nervös/exalterad/ångest/taggad osv, lite här kommer alla känslorna på en och samma gång haha ;)
Och nu sitter min älskade tatuering där! Hela livet hihi<3Aug. 19, 2014

Ikväll har jag fixat naglarna samt varit med Linnéa och sett premiär på Idol och Paradise hotel, såå bra! När jag kom hem stannade jag ute ett tag å lyssnade på åskan, såhäär glad blev jag!Måndagsinspo!


Aug. 16, 2014

I veckan har jag varit med kompisar och pojkvännen och bara tagit det lugnt egentligen. Ganska skönt såhär sista veckan på sommarlovet! Imorgon väntar jobb som de blir varje lördag 8 veckor framåt på Bondens egen marknad, bra att tjäna lite pengar tycker jag!
Pusshej :)Bilder från i fredagsMåndagsinspo!--
Those summer days

Ungefär så här ser mina dagar ut i det här fina vädret, älskar det och älskar att jag äntligen blivit lite brun :DMåndagsinspo!


Aug. 02, 2014

Idag vaknade jag sju av huvudvärken som var kvar från kvällen innan så jag gick upp då och åt frukost i morgonsolen. Sen gick jag en promenad för att fördriva tiden, sen blev de våffellunch och nu solar och badar vi på farmors stuga, så mysigt!
Ikväll blir det att vara med Linnéa och myyysa ännu mer :)Augusti!


Jeans

Mysigt att ha haft älsklingen här ett tag och idag gick jag lite på stan efter han for hem och hittade byxor tack och lov!