Ett vårigt avslut på denna våriga dag!


Daily workout apps, TIPS!

Daily workout apparna, t.ex. mage, armar, rumpa & ben.
Även fast det bara är 5min så är det huur jobbigt som helst, har kört lite sånt här ikväll och hoppas på träningsvärk imrn ;) Imorgon skulle vi tydligen också till mormor så det är där jag spenderar dagen.

Mar. 30, 2013

Har käkat massa mat och bara umgåtts idag. Men nu har jag däckat i soffan medans alla andra spelar spel, funderar på att titta på nånting på nerflix, hoppas ni haft en bra dag! :)


Mar. 30, 2013

Idag ska vi åka till Skellefteå och vara med pappas släkt. Inte jättetaggad men det blir nog bra! Här är mitt söta påskägg också:


Mar. 29, 2013

Jag har bara degat och käkat godis hela dagen, det är så det ska vara på lov! Och äta mycket får man göra när det är påsk!
Här har ni vårat påskbord som vi åt igår och samma idag, inte äckligt!


Mar. 28, 2013

Dagen gick trögt men nu äntligen är det påsklov. Hur skönt?? Väldigt skönt må jag säga.
Nu håller vi på att förbereda påskbord här i stugan som ska avnjutas med min moder och fader, kvällen är oplanerad och vi får se vad som händer, pusshej!


Mot skolan!


Mar. 27, 2013

Fick sovmorgon en timme idag också sp jag är inte onöjd! På slutet av dagen gick det dock ganska trögt men jag klarade mig! Imrn har jag sovmorgon till 11.30 och det är sista dagen innan påsklov, såå najjs!
Här är min kvällsmat för dagen:


trååååkigt

Hade sovmorgon till 10.15 och det var skönt att sova i min egna säng inatt. Borta bra men hemma bäst!
Idag slutar jag 15.25 och tack och lov så är det snart! Haft sista lektionen som är bild som vi har i 2,5 timme.. Men jag har lekt lite också så lite roligt har vi haft ;)

Bara vanliga måndagsrutiner

Simma, åka hem och göra nått lite mer mättande att äta och kolla på familjen annorlunda! Käkar en mango och hallon smoothie, riskakor och lite mörk choklad, mums! :)


It will be so fucking worth it.

I helgen har vi i princip dunkat för hög musik, ätit, dunkat för hög musik, ätit osv. Så jag har lite dåligt samvete för att jag har ätit så dåliga saker.. Fast det var ju för att jag inte var hemma men ändå, jag har ju sagt att jag får unna mig på helgen! Därför ska jag snart åka och simma, och köra hårdare än vanligt, så taggad!
Väldigt många jag känner, nästan alla kan äta hur mycket som helst utan att någonting förändras och de går inte upp i vikt, men sån är inte jag, därför är jag så stolt över mig själv att jag börjat en bättre livsstil. Längtar tills i sommar då jag kommer vara så jävla stolt över min kropp!♥

curling

Efter lunchen hade jag hål aslänge innan idrotten så nu sitter jag ute i solen och skulle ta en webcam bild men det vartså överexponerat att bilden bara vart vit.. Så det gick åt helvete!
Men snart ska vi åka till nolia och spela curling på idrotten så det kommer bli lite kul att testa!
Ha en bra dag hörreni! :)

ÅH orkar inte!!

 hahahah satt och grät till denna video, så jävla roligt jag orkar inte!! mina katter håller ju också på sådär, jag ksk ska göra en likadan video? ;)

Mar. 23, 2013

Mådde nog dåligt igår för att jag knappt druckit nått vatten alls så när vi kom hem drack jag och mådde bättre. Hade tacofredag med brudarna för att Emma hade fyllt år och efter det for vi till gården. Sen for vi hem och jag hade en superbra kväll/natt! Här får ni bilder:


bajsdag

Denna dag....... Vettefan vad som hände men jag är hur trött som helst och vill bara dö! Någon döda mig tack? Det är förmodligen för att jag sover borta men ändååååå.. palla liveet

Mar. 21, 2013

Fick sovmorgon en timme sen hade vi två lektioner och slutade 12.05. Efter det åkte jag och Linnéa hem och jag fick påfyllning på naglarna, väldigt nöjd! Dock gör inte färgen rättvisa på bilden.. Nu har vi (lovisa) gjort mat och det blir nå indiskköttfärsgrejj med ris och tzatziki! Gödans :)


Mar. 20, 2013

Hade en mysig kväll som alltid hos min favorit! Idag åkte jag till stan 14.00 och sen väntade jag på stan i nån timme tills jag skulle ha utvecklingssamtal. Det gick bra och efter de åt vi på frasses, gooott! När jag kom hem packade jag och sen var jag på gården ett tag där vi spelade monopol. Sen hämtade pappa upp mig och Lovisa och vi ska bo hos henne tills måndag. Sååå kul!! Men nu har vi gjort lite frukt och ska se film!


vampire diaries

Sitter just nu på bilden och dagen har flugit iväg som vanligt! Väldigt skönt men nu väntar en dryg bildlektion dock brukar det gå hyffsat fort. Slutar 14.10 och ikv följer jag med lilla pöjken hem. För att från och med onsdag till typ måndag ska jag göra något väldigt roooooligt:] som inte innebär att vara hemma på så länge iaf :D
Skriver nog senare också, pusshej♥
har blivit lite beroende av vampire diaries också...

Saker jag stör mig på:

-människor som inte kan skilja på mitt och ditt.
-människor som är omogna.
-människor som lägger upp bilder på mig / bilder jag tagit utan min tillåtelse.
-människor som smaskar.
OKEJ JAG STÖR MIG PÅ ALLT MEN ALLT ÄR SÅ JÄVLA STÖRIGT!!!


Mar. 18, 2013

Idag var det den så kallade "NTI-dagen" och då ist för att ha lektioner skulle vi göra en god gärning. Min goda gärning var att dammsuga hela huset, kände mig duktig ;) Sen tog jag 13.00 bussen till stan och invigde skinnjackan som kändes riktigt bra! Jag inhandlade lite frukt och ett par hörlurar. Efter det mötte jag upp lovisa och lindberg och vi gick omkring på stan lite sen käkade jag och lindberg på donken, lite mellanmål ;)
Men här får ni det jag ska smaska på ikv till Familjen Annorlunda:


Mar. 17, 2013

Idag vaknade vi tidigt och åkte in till Kista, där jag köpte en skinnjacka, har ju aldrig haft det förut men kag fick höra att jag passade i den så vi får hoppas på det! Sen igår köpte jag en bh som man kan ta lös banden på och dom två grejjerna var de ända jag köpte, känner mig stolt ;) efter de så kom Lovisas syrror på besök och vi var med dom ett tag innan det var dags att åka till flyget igen. Tackar för en härlig helg!


Mar. 16, 2013

Just nu sitter jag med en liten sovande bebis i knät och jag är också jättetrött. Idag var jag och Lovisa först i Kista sen åkte vi och badade med hennes syrras familj som vi bor hos, det var kul och imrm väntar blåmärken och en mör kropp! Igår gjorde Lovisa naglar sen var det fredagsmys med tacos och film och gott på kvällen. Har haft det bra redan och imrn går flyget 17.40 tror jag, så vi får se vad vi gör imrn :)
Hoppas ni har en bra helg, puss! :)


Mar. 15, 2013

Såg att min klasskompis Lovisa la upp bilder på tatueringar och jag kände att jag också blev sugen..


Mar. 15, 2013

Vet ni en sak? Sen jag har börja simma och blivit mer hälsosam har jag inte varit förkyld eller sjuk en enda gång! Minns förra vintern, då vart jag aldrig helt frisk. Antingen har jag bara tur eller så kan det bero på detta! Så himla skönt i så fall. Här får ni en bild på min brunch, jag borde nog klara mig över dagen eller vad säger ni? ;)


Mar. 15, 2013

Nu har jag tagit helg och det känns förbannat skönt! Lil wayne konserten blev ju uppskjuten men jag och Lovisa ska ändå åka till Stockholm till hennes syrra och göra massa kul ändå! :) just nu sitter jag och skriver upp vad jag ska packa och ska snart sova! Vi ska vara på flygplatsen 13.00 så jag skriver nog nått/några inlägg innan det såå godnatt!!
Kände mig lite cool ikv också:


healthy is tasty


sunny day

Ba chillat i solen och myst!

Sometimes you win, sometimes you learn.

Väldigt skönt vare igår, vi simmade, bastade och bara tog det lugnt!
Imorse hade vi matteprov och det gick faktiskt helt okej, jag trodde det skulle gå rakt åt skogen men näe och det är jag glad för. Slutade 14.10 men nästa buss går halv fyra till obbola -.-'' men nu ska jag vänta på Lovisa tills hon har slutat så tar vi 15.55 bussen! Vi höres♥

swim

Snart kommer Lovisa och hennes mamma och hämtar upp mig sen åker vi vidare till storsjö där vi tar en simtur! Ska bli så skönt jag är redan slut i kroppen efter idrotten så!

Mar. 11, 2013

Måndagen är över och jag överlevde! Dock var sista lektionen idrott och den va aasjobbig men samtidigt skönt såhär i efterhand ;)
Möttes av denna springade kisse när jag kom hem, haha så söt!


-----


Mar. 10, 2013

Satt på cozymode och jag ska försöka plugga.. Inte taggad men det måste göras!


diamond

Idag har jag bara slappat hela dagen och snart ska jag möta upp Linnéa och sen ska vi bara tare lugnt och jag hörde något rykte om att vi skulle tjocka oss, får hoppas på det och vi hörs senare!♥

you fit me better than my favorite sweater

spårade lite webcamen som vanligt.. men nu drar jag ut och är med kompisarnaaaa :)
till slut spårade det lite för mycket och jag kände ba vafan håller jag på med..

wonderful friends

Igår åkte i ett gäng på 13 pers till Sundsvall! Jag var mest med Lovisa och vi hittade lite grejjer på IKEA men dock inte så mycket på Birsta.. Men när vi åker till Stockholm får de bli mer!! Hade en jättetrevlig dag med mina vänner♥ hahah inte så seriösa bilder blev det men jag tkr dom vart söta iallafall ;)
hahahhah kolla dom i bakgrunden, hahah orkar inte!!
inte så seriösa bilder!

Mar. 08, 2013

Tog en fet sovmorgon idag och har nyss käkat frukost. Nu ska jag måla klart plankorna, tömma diskmaskinen osv. Lite behövliga grejjer helt enkelt! Ha en bra dag! :)


Mar. 07, 2013

Haft en skitbra dag, berättar mer imrn och lägger upp bilder för nu är jag sjuuukt trött!


cats

Åkt skoter hela dagen och är helt mör i kroppen, taggar inte träningsvärken imrn..
Ikv har jag varit hos Linnéa och vi har kollat tv och bara tagit det lugnt! Kom hem vid tolv och jag ska väl snart sova så att jag orkar upp imrn då hela gänget ska till Sundsvall! Birsta och IKEA, så himla kul det ska bli! :D Vi var ju där förra året också och det var skit kul! Tar med mig kameran så ni får nog lite bilder imorgon. Hoppas ni får en lika bra dag som mig imrn och godnatt!♥
Musse:
Sookie^

Mar. 04, 2013

Efter att tidigare käkat kladdkaka äre dags för frukt och te! Det blir ju godare om det är fint ;)


studded Jeffrey Campbell shoes

Åh fyfan vilken dryg måndag, bara jobbiga lektioner och ville ba ta livet av mig på slutet! Såå glad att den är över men man måste fara hem och plugga istället..
Don't think so huh? ;)
Nä jävligt skönt att inte behöva gå i skola idag istället har jag lanat oth = one tree hill och bakat kladdkaka, den vart dock inte rinnig och det sög.... men jag ska göra lite hallongrädde till så blire lite smaskigare ;)
Jag fyller år om 76 dagar så om någon skulle vilja köpa dessa Jeffrey Campbell skor skulle jag älska den förevigt!♥

pretty little liars

Jag sett klart det som finns ute att se av pll och det är alltså serien pretty little liars för er som aldrig hört talas om det :) Nu ska jag se dom två sista säsongerna av one tree hill som jag inte sett än! Men efter de vet jag inte vilken serie jag ska se.. Blir att inte somna allt för sent för att imrn blir det troligtvis att åka skoter, härligt! Hoppas ni haft en bra vecka och att den här blir ännu bättre♥

Mar. 03, 2013


Mar. 03, 2013

Kollade på pll igårnatt för det var såååå spännande!! Men tills slut somnade jag och det vart lite sent så jag vakna sent idag också men det var bara skönt :) nu ska jag käka min frukost och se meer pll!!


duckface?

Idag har jag bara legat i sängen och sett pll, ätit trerätters middag och nu käkar jag ännu mer onyttigheter, mohahahahhahaaaaaaaaaa:] okej jag har tråkigt och här får ni ett äkta duckface!

Mar. 01, 2013

Måste visa er att jag inte sitter och äter frukt hela tiden för det skulle jag inte klara av! Så här får ni kvällens:


snart lov!

Igår slutade vi tidigt och då åkte jag till stan och mötte Lovisa, Joel och Henke och då fick jag en fransk korv med vit sås:] hahah en french hot dog med vitlökssås för er som inte förstog det ;) Sen åkte jag och Lollo till Hampus, Markus och Jockes skola och hängde där ett tag sen åkte vi buss hem! På kvällen var jag på gården och ba chillade med kompisar, väldigt skönt :)
Nu idag är det äntligen fredag och strax loov!!! Snart bara två lektioner kvar sen får vi sportlov, hur efterlängtat som helst juu, så skolless nu så jag vill ba spy på allt.. Har lite planer till sportlovet men jag vet inte riktigt hur de blir men det kommer bli väldigt bra kan jag lova! Ha en bra dag hörreni♥