Mitt gymnasiearbete

Förra veckan blev jag klar med mitt gymnasiearbete och rapporten samt redovisade det.
Det är ett bildspel som ska visa hur förändringen av naturen under hösten till vintern visar sig. Jag försökte fota så mångsidigt som möjligt så alla bilder inte skulle se likadana ut. Undersökte verkligen skogen för att se alla små detaljer. Spännande och tidskrävande.
Jag blev faktiskt väldigt nöjd med det här arbetet med alla bilder och kompositionen i ett bildspel. En sån här gång är jag glad att jag valde estetiska programmet så jag fick göra något sånt här gymnasiearbete jag tycker är kul och inte bara skriva en rapport på 100 sidor liksom. Menmen, här har ni det!♥
Ett tips är att titta på den på telefon/padda då färger är MYCKET starkare och finare där. Här på datorn ser det ganska grådassigt ut tycker jag.

Måndagsinspo!baksöndag

Idag bakade vi chokladsnittar, falsk toscakaka och pariservåfflor. Det sistnämnda hade vi aldrig gjort förut och det blev väl inte helt perfekt men gott i alla fall! Kul att testa något nytt också.
Imorgon har jag sovmorgon, sköönt! :)

fredag

Den här veckan har varit väldigt hektisk med plugget. Öppet hus en kväll, redovisning av gymnasiearbetet, inlämning av rapporten till, källkritik prov, göra svenska nationella talet, trodde fotoprov också men det ställdes in. Så plugga har stått högst upp på listan i veckan tyvärr. Men denna kväll spenderades hos syster med spel, gott att äta osv! Väldigt trevlig kväll. Imorgon blir det mer plugg men även baka kakor till min födelsedag som kommer snart hehe :)

tisdag

Dagen blev superbra då det var huur fint väder som helst, värsta sommardagen! Slutade tidigt så satt vid älven några timmar haha såå skönt! Sedan fick vi mat av skolan och efter det var det öppet hus. Jag och fotogruppen redigerade och skrev ut bilder vi tagit på Umeå open i kvällssolen som lös igenom fönstret. Mysigt! Sen när jag kom hem såg jag på solnedgången. Perfekt dag!

måndag

Helgen blev super, på lördagen var det neon party med sis och massor av andra goda vänner. Dansade hela kvällen och bara hade de askul!
Imorgon är det öppet hus så då blir det att stanna på skolan länge tyvärr.. förhoppningsvis får vi en biobiljett för det så då är det helt ok. Nu ska jag sova så natti natti :)

Måndagsinspo!
torsdag

Idag blev en kort skoldag för min lärare jag har mest inte var där. Hängde dock ändå på skolan till middagstid då jag och Niklas åt på max ocj såg sedan bio. Fast & furious 7. Jag absolut äääälskade den! Blev lite känslosamt på slutet men ojj så bra den var, högsta möjliga betyg av mig!

snapchats från dagen


måndagsinspo!

Måndag igen efter påsklov är lite tungt så vi kör extra inspo idag!

lördag

Är ensam hemma i helgen och tar hand om Musse medan mamma och pappa är hos mormor. Igår var jag hos Linnéa och fick lite glädje! Idag har gått en lång vårpromenad och suttit vid vid vattnet och njutit av solen. Just i de ögonblicket kändes allt perfekt. Men tillbaka till verkligheten så samlade jag på mig vääldigt många fräknar, inte så smickrande fräknar heller tyvärr haha. Menmen, jämnar nog ut sig när jag blir lite brunare.
Nu ska jag snart sova så säger godnatt! :)

flowers


Idag behövde jag däremot inspo


måndag

Känner att vi inte riktigt behöver så mycket inspo denna lediga måndag va? ;)

söndag

Sen jag skrev sist har jag sett Medina på corona med vänner, fått en släng av magsjuka samt firat påsk. Minst sagt händelserik helg..

Behöver jag säga mer?


April