Måndagsinspo


Sep. 27, 2014

Typ såhär har jag känt hela dagen:Sep. 27, 2014

Denna kväll innehöll chill, tigerkaka, bilåk, musik, kompisar, främlingar osv. Morgondagen kommer att innehålla jobb, surströmming sen chillkväll hos Linnéa, blir bra!
Här under ser ni min nya klocka också<333Knalljävlarosa

Jag drog ut söndags ändå och då på väg till stan fick vi soppatorsk.. Men vi var ju ändå ganska nära en mack dock fick vi lov att putta bilen 2.2km, inte de roligaste vi gjort men man fick ju lite träning hehe ;) Igår var det skola sen när jag kom hem hade jag fått hem min klänning från nelly, såå nöjd blev jag! Vart ju rea så spontanköpte den en natt för några dagar sen ;)
Idag är jag ju ledig och det blir nog inte många knop gjorda idag hehe..Måndagsinspo!Sep. 21, 2014

Var inte alls taggad på jobb igår, därav bilden under men det gick bra till slut ändå! På kvällen var jag med Markus och Lovisa med massa andra vilket var kul ändå trots allt. Idag blir det nog bara att ta det lugnt och gå ut och fota sedan köpa lite glass heheh..TGIF

Även fast min skolvecka började på onsdan känns det så jäävla skönt att det är fredag imorgon! Tror inte det händer såeciellt mycket i helgen förutom att syrran kommer på besök imorgon och på lördag är det jobb. Typ som vanligt alltså :)
Då kan man ta hans tröja heheh:]]

Måndagsinspo!


Söndag

Jobb igår sedan var jag med Linnéa med massa skratt och håravfall hehehehe. Idag har jag röstat, SÅKLART! Och nu väntar jag på att Lovisa ska bli klar :)
Trevligt att sluta tidigt

Veckan har gått snabbt, som alltid nu för tiden och jag gör typ samma saker hela tiden så det känns lite ovärt att skriva samma saker hela tiden så ni får några bilder från veckan medan jag tar helg! :D
Måndagsinspo!


Jävla förkylning..

Jag överlevde jobbet, var dock tokslut när jag kom hem men idag känns de liite bättre iaf. Skola imrn och ledig på tisdag igen blir bra. Hoppas ni haft en livligare helg än mig!


I live for christmas

Det känns som att det bara är jag som är taggad på höst.. Många mår sämre på hösten för att man går mot mörkare tider osv men jag är helt tvärtom! Visst jag älskar sommaren men den här sommaren har varit så otroligt varm och fantastisk så jag är redo för hösten. Framförallt för att vi går mot juletider hihihihiihihi. Sen får man gå runt i varma kläder och om man vill ha lite somriga kläder kan man bara dra på en varm cardigan. Dricka te/varm choklad, tända ljus, mysfaktor heela tiden, hockey, fina löv osv osv.
Men alla som känner mig vet att jag älskar julen, och I CAN'T WAIT tills man får sätta upp julpynt, göra och äta julgodis, julmat, snö osv. Blir typ tårögd för jag längtar så mycket♥♥
Så ni kan ju gissa att jag har min lilla "må dåligt period" när det är januari och allt detta fina är borta, så ni får peppa mig då, okej? :D

Kaos

Såå, jag har gått och blivit dyngförkyld, mamma fått ryggskott, och till råga på de vattenläckage i kranen här uppe. Så idag var vi utan vatten hela dagen men nu har vi i alla fall kallvatten.. Känns stabilt det här. Sen ska jag ju jobba imorgon, vi får se hur död jag är när jag kommer hem hehe..
Det var en liten sötnos som ville dricka vatten ur kranen och blev lite förtvivlad när han såg att hela handfatet var borta :')

September/måndagsinspo!